Banque Populaire Kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Vaak te turbulent, katten kunnen het slachtoffer worden van ongelukken. Bovendien kunnen ze ernstige ziekten oplopen. In ieder geval kan het verzorgen van een kat je veel geld kosten! Gelukkig kun je deze kosten beperken door je kleine katachtige te verzekeren.

Met de toestroom van verzekeringsmaatschappijen op de markt deze dagen, is het vinden van de juiste voor je haarbal nauwelijks een gemakkelijke zaak. Hier vind je alles wat je moet weten om een kattenverzekering af te sluiten bij Banque Populaire.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Banque Populaire’s kattenziekteverzekering formules

In haar burgerlijke aansprakelijkheidsgarantie biedt Banque Populaire 3 abonnementsformules om uit te kiezen: de Essential-formule, de Comfort-formule en de Optimal Plus-formule.

De Comfort-formule bevat de garanties van de Essential-formule met enkele extra garanties. Op dezelfde manier integreert de Optimal Plus-formule de garanties van de Comfort-formule met extra garanties.

Banque PopulaireEen verzekering afsluiten bij Banque Populaire: hoe doe je dat?

Bij Banque Populaire kunt u, zoals bij veel verzekeraars, direct online op de website inschrijven op een mutualiteit of naar het dichtstbijzijnde kantoor gaan.

Daarnaast is het verstandig om een simulatie te maken op de comparator van Univers Chat om de juiste formule voor jou te vinden. Het is gemakkelijk, snel en gratis.

Lees ook:   Revolution Plus voor katten: Alles over dosering, bijwerkingen

Wat moet ik weten over Banque Populaire ?

Het is belangrijk om te weten dat de Banque Populaire geen onderlinge relatie voor dieren als zodanig biedt, maar in plaats daarvan een wettelijke aansprakelijkheidsgarantie biedt, geënt op uw huisvestingscontract.

Met deze garantie kunt u de kosten dekken die zijn gemaakt voor het herstellen van schade veroorzaakt door uw geliefde kat, bij of op een derde partij. Dit betekent dat het geen kosten van ziekte of ongeval voor de kat omvat.

De vergoeding van gezondheidskosten bij Banque Populaire, hoe werkt het?

Als uw haarbal een meubel beschadigt, bijvoorbeeld met de Essential-formule, garandeert Banque Populaire u de reconstructie- en vervangingswaarde door de veroudering af te trekken. Met de Comfort-formule wordt veroudering niet afgetrokken als deze minder dan 25% van de waarde van het meubilair is. Met de Optimal Plus formule wordt het meubilair nieuw aan u vervangen zonder rekening te houden met de veroudering.

De voorwaarden voor het inschrijven op een mutualiteit voor kat Banque Populaire

Om in te schrijven op een mutualiteit voor uw kat bij de Banque Populaire, gelieve het dier op uw huisvestingscontract te vermelden, zodat zijn kleine dagelijkse blunders worden gedekt.