▷ Hoe maak je een krabpaal schoon?

Een essentieel accessoire voor onze kleine katten, maar een echte opeenhoping van haar, het onderhoud van de krabpaal wordt dan pijnlijk als het niet regelmatig wordt gedaan, vooral wanneer hun haar erin is ingelegd.

De hygiëne van de krabpaal staat dus hoog in het vaandel. Het onderhoud van de krabpaal kan echter stap voor stap worden gedaan om de netheid ervan te maximaliseren en uw inspanning te verminderen.

Regelmatig schoonmaken van de boom voor aankoop met een kledingborstel zal het ontdoen van kattenhaar dat zich daar heeft gevestigd, het is gemakkelijk, gewoon een penseelstreek passeren. De ophoping van haar maakt het uiterlijk van de boom veel minder mooi. Hoe regelmatiger dit gebaar zal zijn, hoe minder kattenhaar en stof zal worden geëlimineerd.

Je kunt kiezen voor een krachtige stofzuiger voor een perfecte en optimale reiniging van de krabpaal. De stofzuiger zal je volledig ontdoen van al het haar, maar je moet er iets langer over doen.

Polti Vaporetto VT Zak

Zeer efficiënte Vaporetto stoomreiniger.

De stoomreiniger reinigt de krabpaal van boven naar beneden. Deze dieptereiniging heeft een dubbel voordeel.

  • Het reinigt de boom grondig en elimineert bacteriën die onvermijdelijk de kat zullen beïnvloeden.
  • Het water van de reiniger bevochtigt het enigszins terwijl het zorgt voor een snelle en onmiddellijke droging van de boom, om de frisheid van het object te doen herleven, is het erg interessant. Uw kleine kat kan binnenkort terugkeren.

Wanneer de stoomreiniger faalt of als je er geen hebt, is het gebruik van zuiveringszout het ideale ingrediënt om het schoon te maken. Het is een wonderproduct dat ontgeurt, ontsmet en een helder uiterlijk geeft aan het gezellige nest van de kleine katachtige, wees voorzichtig om het correct te gebruiken.

Lees ook:   Is tv veilig voor katten? Verrijking of gevaarlijk?

Het wassen van de krabpaal met groot water is volledig verboden. Dit zal systematisch het favoriete speelgoed van de kat vernietigen, gezien de materialen van het ontwerp. Deze materialen zijn moeilijk bestand tegen vochttijd.

Voor hun comfort en welzijn, geen agressieve reinigingsmiddelen, deodorants of zelfs minder essentiële oliën. Deze producten hebben irriterende eigenschappen die de kat weghouden van de boom.

De krabpaal is het favoriete speelgoed van onze kat. Met zijn samenstelling van sisal, hout, stof, touw en plantenvezels voldoet de krabpaal alleen al aan een groot deel van de behoeften van deze katachtigen van het appartement. Niet alleen ontworpen om hen te vermaken, maar ook om katachtige vaardigheden te ontwikkelen, blijft de krabpaal de ideale plek waar kleine katten het grootste deel van hun tijd doorbrengen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.