▷ Lookat Reviews – De Localiz GPS tracker van het geheime leven van katten

Om ervoor te zorgen dat u altijd een oogje op uw kat kunt hebben, waar deze zich ook bevindt, is de Lookat GPS-tracker van het merk Localiz uitgevonden. Merk terloops op dat dit het locatieapparaat is dat wordt gebruikt in de beroemde show “Het geheime leven van katten”, uitgezonden op TF1, om het dagelijks leven van veel katten te volgen. Maar wat is dit hightech trackingapparaat echt waard?

Voor alle duidelijkheid, we hebben besloten om het voor u te bekijken een van zijn bekende GPS-trackers voor katten, die van Localiz. Lees hieronder alles wat u moet weten over de GPS-tracker van Localiz, de functies, sterke punten en mogelijke beperkingen, evenals onze definitieve productbeoordeling.

De GPS-tracker die in de show wordt gebruikt, het geheime leven van katten

Uitgezonden op TF1 voor een paar jaar nu, de show “Het geheime leven van katten” is in zijn tweede seizoen en vertegenwoordigt een schat aan informatie over het gedrag van katten. Deze informatie wordt verkregen als resultaat van experimenten uitgevoerd door experts gedurende 1 maand, 7 dagen per week en 24 uur per dag op een geselecteerde steekproef van katten.

In de serie, om nauwkeurige gegevens in tijd en tijd te hebben, gebruiken de experts camera’s, state-of-the-art GPS-trackers, die ze aan de katten bevestigen. En voor dit doel kozen ze voor de Lookat-plotter van Localiz, die al getuigt van zijn effectiviteit. Maar dat heeft onze specialisten er niet van weerhouden om ook naar het probleem te kijken en zelf een beslissing te nemen.

LOCALIZ GPS voor Cat (minimaal 4 kg)

  • LOOKAT, is een GPS-tracker die alleen buitenshuis werkt. Verlies uw hond niet opnieuw, volg hem in realtime op uw smartphone in geval van weglopen
  • GEOLOCATE, FIND en TRACK in ILLIMITE uw huisdier in real time en op elk moment via de compatibele applicatie iOs en Android “My Localiz”, inclusief een onbeperkt aantal posities, zonder afstandslimiet. Je hebt ook de mogelijkheid om virtuele hekken te maken. Bovendien krijgt u optimale dekking met multi-carrier connectiviteit
  • MINI-FORMAAT: lichtgewicht, 100% waterdicht en ultra eenvoudig om de halsband van uw huisdier te doen: L: 50 mm, H: 30 mm, Dikte: 15 mm / 28 g
  • ALL INCLUSIVE, ALL ILLIMIT: SIM inbegrepen bij Geolocation in Europe GRATIS (INBEGREPEN) EN ONBEPERKT 1 JAAR, ZONDER VERPLICHTING, ZONDER MAANDELIJKS ABONNEMENT EN ZONDER BEPERKING. Het tweede jaar kunt u onze onbeperkte 1-jarige prepaid opwaarderen kopen voor € 19,99 beschikbaar op de Localiz-website
  • EFFICIËNTE EN AANWEZIGE KLANTENSERVICE: U kunt ons 7 dagen per week per e-mail en 6 dagen per week telefonisch bereiken (ook per sms) van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. We kunnen ook, op uw verzoek, een externe afhandeling bedienen voor instellingen.

Video presentatie van Lookat

Waar we naar keken tijdens de Lookat GPS tracker test van Localiz

Bij onze observatiewerkzaamheden aan de Lookat plotter van Localiz hebben we bijzondere aandacht besteed aan 2 essentiële criteria: gemak in dagelijks gebruik door de kat en gebruiksgemak door de meester.

Dagelijks gebruik door de kat

Lookat app van LocalizOntworpen en vervaardigd in Frankrijk, is de Lookat plotter van Localiz een set elektronische accessoires die zich perfect aanpassen aan de morfologie van uw polijstbal. Het GPS-baken met een eenvoudig en lichtgewicht ontwerp, is volledig waterbestendig en kan gemakkelijk aan elk type halsband worden bevestigd.

Lees ook:   De diepere betekenis van zwarte katten ontrafeld

Bovendien merkten we op dat het absoluut geen risico vormt voor het dier. De golven en geluiden worden heel kort uitgezonden en schaden de gezondheid van je kleine haarbal niet.

Gebruiksgemak voor de master

Om de Lookat-plotter te gebruiken, bevestigt u het baken eenvoudig aan de halsband en geeft u het door aan de nek van de kat. Ga dan naar de Localiz website en maak verbinding met het MyLocaliz platform op je smartphone, tablet of computer, en voila!

De selectie is bijna onmiddellijk en u hebt real-time tracking, optimale dekking met multi-operator connectiviteit, onbeperkte geolocatie en een geschiedenis van de posities van uw huisdier die elke 10 tot 180 seconden worden gearchiveerd en bijgewerkt. Ook is het mogelijk om simu aan te sluitenTegelijkertijd meerdere apparaten aan de halsband van uw kat via dezelfde applicatie.

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Eindelijk een echte GPS tracker voor kat zonder abonnement?

De Lookat GPS-tracker is absoluut abonnementsvrij, probleemloos en niet-bindend, maar alleen voor het eerste jaar. Inderdaad, tijdens deze periode kunt u gratis genieten van onbeperkte lokalisatie in heel Europa. Vanaf het tweede jaar moet je een abonnement nemen op de onbeperkte prepaidformule aan 19,99 euro, geldig voor 1 jaar.

De kenmerken van de Localiz ketting

Geleverd met een garantie van 2 jaar, weegt deze GPS-tracker ondertekend Localiz met afmetingen van 55 x 35 x 15 mm niet meer dan 32 g. Het bevat een oplaadbare lithium-ionbatterij met een autonomie variërend tussen 24 en 48 uur, afhankelijk van de activiteit van uw kat: hoe minder actief uw kat is, hoe langer de levensduur van de batterij.

Lees ook:   Kat eet kattenbakvulling: oorzaken en oplossingen

Houd er bij het kopen rekening mee dat de halsband niet wordt verstrekt: u moet er zelf een kiezen die verstelbaar en vrij discreet is in de nek van uw huisdier. Het product bevat een GPS / LBS &Wifi-tracker, een antislip siliconenclip om uw halsband te bevestigen, een sim-kaart met meerdere operators en een oplaadadapter voor een USB-poort.

Conclusie onze mening over de GPS-halsband voor katten Lookat

7
Totaalscore

Het lijkt duidelijk dat het verleidelijke functies heeft om onze interesse te wekken en die van veel andere katteneigenaren die zich zorgen maken over hun huisdier en die een GPS-halsband willen gebruiken.

VOOR

  • Eenvoudig te gebruiken en te configureren
  • Katten wennen er heel goed aan

TEGEN

  • Geadverteerd zonder abonnement, maar jaarlijks opwaarderen is een vorm van abonnement.

Opmerking van de gebruiker: 2.88 (43 stemmen)

Na onze reeks tests op de Lookat-tracker, wordt het duidelijk dat het verleidelijke functies heeft om onze interesse en die van veel andere katteneigenaren die zich zorgen maken over hun huisdier op te wekken. We waardeerden ook het feit dat u meerdere apparaten tegelijkertijd op de plotter kunt aansluiten, en natuurlijk het feit dat er tijdens het eerste gebruiksjaar geen abonnement voor nodig is.

>> zien op Amazon <<

Ondanks enkele ongelukkige aspecten die worden bekritiseerd, zoals de levensduur van de batterij die als laag wordt beschouwd, is de GPS-tracker Lookat van Localiz nog steeds merkbaar en effectief. We raden het ten zeerste aan om de veiligheid van uw huisdier te garanderen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.