▷ PetSafe Luxury Staywell Magnetic Cat Beoordelingen

Onder de vele kattenluiken die op de markt verkrijgbaar zijn, vormen magnetische kattenluiken een goed compromis tussen een conventioneel kattenluik en een elektronisch kattenluik. Om u te helpen de perfecte magnetische flap te vinden, hebben we besloten om de Staywell magnetische kattenklep van PetSafe te testen.

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over dit kattenluik, de positieve en negatieve punten, evenals De mening van onze experts.

Waar we naar keken tijdens de PetSafe Staywell magnetische flaptest

De flappen van welke aard dan ook, zijn uitgevonden voor vereenvoudig zowel het leven van de kat als dat van zijn meester. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we ons om de PetSafe luxe Staywell magneetklep effectief te testen, vooral hebben gefocust op 2 punten: het gebruiksgemak van de apparatuur door de kat en de ergonomie voor de meester.

Dagelijks gebruik door de kat

Dankzij het magnetische sluitsysteem, de luxe Staywell magnetische kat laat uw kat met een magnetische sleutel op zijn halsband in- en uitstappen van het huis zoals hij dat wil, wat enorm bijdraagt aan zijn ontwikkeling en geluk. Het toegangsblad van het apparaat opent gemakkelijk en zonder ruis, wat geruststellend is voor kitty. Merk ten slotte op dat dit kattenluik groot genoeg is om de meeste huiskatten te laten passeren, zolang ze niet groter zijn dan 7 kg.

Lees ook:   Dierenartsen onthullen: 10 essentiële inzichten voor diereigenaren!

Groothandel deze Staywell magnetische kattenluik ondertekend Petsafe biedt meer autonomie en totale vrijheid aan uw kleine katachtige, op voorwaarde dat hij zijn magnetische kraag te allen tijde om zijn nek houdt. Het enige nadeel van dit apparaat voor je kleine katachtige is dus dat hij buiten vast kan komen te zitten of in huis kan worden opgesloten als hij ooit zijn halsband verliest.

Gebruiksgemak voor de master

Allereerst, merk op dat PetSafe’s luxe Staywell magnetisch kattenluik is ontworpen om op elk type ondersteuning te worden geplaatst : deuren, muren, ramen, of ze nu gemaakt zijn van hout, baksteen, glas, metaal, PVC en vele andere soorten materialen. Met zijn elegante maar discrete ontwerp kan het overal in uw huis worden geïnstalleerd zonder de decoratie te bezoedelen.

De installatie en installatie is relatief eenvoudig op een deur, en elke zondagse klusjesman zal daar geen probleem mee hebben. Aan de andere kant vereist de installatie ervan op een glazen steun of op een muur de tussenkomst van een professional voor een onberispelijk resultaat.

Naast de eenvoudige installatie is de Staywell magnetische kattenklep zeer eenvoudig te gebruiken voor de meester. Niet alleen hoeft hij geen batterijen in het apparaat te plaatsen om het te laten werken, maar bovendien hoeft hij zijn kat alleen maar uit te rusten met een halsband met een magnetische sleutel en Configureer het kattenluik op een van de 4 toegangskanalen met behulp van een handmatige instelknop. En als klap op de vuurpijl blijft het huis beschermd tegen mogelijke binnendringende dieren, evenals tocht.

Lees ook:   Bloedarmoede bij katten: oorzaken, symptomen en remedies

Kenmerken van PetSafe’s Staywell magnetische kattenluik

Hoe ziet dit PetSafe kattenluik eruit? Laten we eens nader bekijken wat u kunt ontdekken door de doos te openen.

Design, afmetingen en ergonomie

Met een diafragma van 140 mm x 152 mm is dit kattenluik is geschikt voor de meeste katten, met een gewicht tot 7 kg. Het eenvoudige, elegante en discrete ontwerp maakt het mogelijk om overal in uw huis te worden bevestigd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de decoratie.

Aan de ergonomische kant is dit kattenluik stil, wat u rust garandeert, naast het niet beangstigen en frustreren van uw kat. Bovendien, door automatisch te vergrendelen na de passage van uw kat, beschermt dit apparaat uw huis tegen tocht, waardoor u wat geld kunt besparen op uw verwarming.

Functies

Het magnetische kattenluik PetSafe Staywell heeft 4 toegangskanalen (alleen in, alleen uitgang, in- en uitgang en vergrendeld), instelbaar via een handmatige draaiknop. Om het te gebruiken, rust u uw kat eenvoudig uit met een halsband met de magnetische sleutel die bij het product wordt geleverd. Eenmaal uitgerust, elke keer dat kitty de kattenklep nadert, wordt de flap ontgrendeld om hem te laten passeren.

Voedingsmodus

Wat verbazingwekkend maar waar is, is dat dit kattenluik, ondanks de ingebouwde toegangscontrolefunctie, geen batterijen of een andere bron van elektrische stroom nodig heeft om te werken. Zo kun je hem overal zonder zorgen installeren en hoef je niet meer elke keer je hoofd te breken om de batterijen te vervangen.

De sterke punten van dit kattenluik

Met zijn eenvoud van gebruik voor zowel de kat als de eigenaar, slaagt de PetSafe luxe Staywell kattenluik erin om de meerderheid van zijn gebruikers tevreden te stellen. Wat er echter vooral opmerkelijk aan is, is dat het de meeste functionaliteit van elektronische kattenluiken biedt zonder dat er elektrische batterijen nodig zijn.

Lees ook:   drinkfontein kat zonder filter

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Conclusie onze mening over de luxe Staywell magneetklep van PetSafe

8
Totaalscore

Met een netjes en discreet ontwerp, een efficiënt magnetisch identificatiesysteem en geen elektrische energie om operationeel te zijn, is dit een goed compromis tussen conventionele kattenluiken en elektronische kattenluiken met RFID-halsband of chips.

VOOR

  • Eenvoudige en zeer efficiënte bediening

TEGEN

  • Wij willen graag een meer isolerend kattenluik.

Opmerking van de gebruiker: 3.19 (16 stemmen)

Na alle aspecten van dit kattenluik te hebben bekeken en alle functies ervan te hebben doorkammen, bevestigen we dat het zijn reputatie als luxe magnetisch kattenluik waarmaakt. Met een netjes en discreet ontwerp, een efficiënt magnetisch identificatiesysteem en geen elektrische energie om operationeel te zijn, is dit een goed compromis tussen conventionele kattenluiken en elektronische kattenluiken met RFID-halsband of chips.

>> Zie het Pet Mate elektromagnetische kattenluik<<

Sommige gebruikers hebben echter de onbetrouwbaarheid van het bladslot veroordeeld, waardoor sommige vreemde dieren het huis konden infiltreren.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.