▷ Puppy Kitty review, de automatische brokdispenser voor katten

Om u te helpen een goede investering te doen, aangepast aan de eisen van uw kat en die aan uw verwachtingen voldoet, hebben wij deze complete test van de Puppy Kitty automatische brokdispenser uitgevoerd.

Alle eigenaren zijn op zoek naar de beste voedseldispenser voor hun kleine katachtige, maar vanwege de proliferatie van gemaakte modellen die massaal op de markt komen, is het heel gemakkelijk om de fout in te gaan en een slechte aankoop te doen. Hieronder vindt u alles wat u moet weten en onze objectieve mening over deze kattenbrokkenautomaat.

PUPPY KITTY Katten- en hondenvoerdispenser, programmeerbare spraakopname Voedselverkoop 4 maaltijden per dag (wit 6,5 L)

PUPPY KITTY Katten- en hondenvoerdispenser, programmeerbare spraakopname Voedselverkoop 4 maaltijden per dag (wit 6,5 L)

  • ???????? 【INSTELBARE VOEDSELTIJD EN -HOEVEELHEID】: Deze automatische voedseldispenser kan 4 mogelijke maaltijden van een dag bieden, u kunt de tijd die u wilt dat uw huisdier eet en de hoeveelheid van elke maaltijd vooraf programmeren (van 8 g tot 400 g per maaltijd, er zijn 39 porties, 8-11 g voor één portie)
  • ???????? 【VOICEMAILOPNAME】: U kunt voicemail of muziek opnemen met een duur van 8 seconden om de hond of kat eraan te herinneren het voedsel te eten door uw stem te horen op het vooraf geselecteerde tijdstip van een maaltijd. En het straalt automatisch uit voor 3 keer om te eten.
  • ???????? 【DUAL POWER】: Wanneer de wisselstroom uitvalt, is de batterij beschikbaar. Power batterij, Met drie alkaline D batterijen (Niet inbegrepen). Super laag stroomverbruik, energiebesparing voor een lange tijd.
  • ???????? 【GROTE OPSLAGCAPACITEIT van 6,5 liter】: deze voedseldispenser heeft een container van 6,5 liter. Omdat het in ecologisch materiaal bestaat, is het veilig te gebruiken. Kan worden geprogrammeerd door het LCD-bedieningspaneel.
  • ???????? 【EASY CLEANING】: Eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ze een gezonde omgeving hebben. De machine is geschikt voor katten en honden. Dus hij kan uw huisdieren meerdere dagen voeden, zelfs in uw afwezigheid, terwijl hij zijn goede dieet behoudt.

Waar we naar keken tijdens onze beoordeling van Puppy Kitty-distributeur

We hebben ervoor gezorgd om aan te dringen op belangrijke details zoals de aanpassing van hoeveelheden en autonomie aan de ene kant, evenals het gebruiksgemak voor de meester en zijn kat aan de andere kant.

Lees ook:   10 verbazingwekkende weetjes over Munchkin-katten die je verbaasd zullen doen staan!

Aanpassing van hoeveelheden, autonomie en programma’s

Puppy Kitty de distributeur functionaliteitWat betreft het aanpassen van de hoeveelheden, merk op dat de Puppy Kitty-dispenser u de mogelijkheid biedt om maximaal 4 maaltijden aan te bieden en hun hoeveelheid aan te passen: van 10 g tot 390 g per maaltijd. Naast kwantiteit heeft u ook de vrijheid om het precieze tijdstip te programmeren waarop uw kat moet worden bediend.

Qua autonomie heeft de verdeler een dubbele stroommodus: netspanning, maar ook batterij (niet inbegrepen) om aan te vullen in geval van stroomuitval.

Gebruiksgemak voor ons en voor de chat

Het gebruik van het apparaat is eenvoudig voor de meester. De installatie is relatief eenvoudig en het werkt automatisch, wat onze handmatige interventies beperkt. Onze activiteiten komen neer op het opstarten, het laden van de broktank en het demonteren van het apparaat voor onderhoud. Het LCD-bedieningspaneel geeft alle informatie weer over de bedrijfsstatus en parameters die door de master zijn ingesteld.

Het ontwerp van het accessoire biedt dezelfde voorzieningen voor uw kat. De kom met voer die op de bodem wordt geplaatst, vergemakkelijkt de toegang tot voedsel en stelt het dier in staat om vrij te eten. Tijdens de maaltijd nodigt een geluidsopname van je stem je kat uit of herinnert hij hem eraan om te eten.

Overzicht van de meningen van kopers voor hun dieren

De mening van kopers over de Puppy Kitty brokdispenser is over het algemeen positief, als we verwijzen naar de verschillende opmerkingen die zijn achtergelaten op online winkelsites of op forums. Meesters waarderen degelijkheid, grote capaciteit, eenvoudig gebruik en programmering. Ten slotte geloven de meeste eigenaren die vaak afwezig zijn dat het een praktisch model is om de constante voeding van hun kleine katachtige te garanderen in hun afwezigheid.

Lees ook:   Zomerse verkoeling voor katten: tips & tricks om ze cool te houden!

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

De kenmerken en functionaliteit van de Puppy Kitty kattenbrokkendispenser

De Puppy Kitty automaat meet 38 x 25 x 21 cm met een inhoud van 6,5 liter en kan gemiddeld 3 kg brokjes bevatten. Het is uitgerust met een mini LCD-paneel, een meter voor het niveau van brokjes beschikbaar, evenals een microfoon en luidspreker voor spraakmeldingen. De dispenser is ontworpen in ABS-plastic en komt naar u toe met een USB-voedingsadapter en een gebruikershandleiding.

De Puppy Kitty automaat bevat 2 hoofdkenmerken:

  • Maaltijdrotatie: u kunt de uren en hoeveelheden voor 4 doses programmeren en de dispenser is verantwoordelijk voor het automatisch serveren ervan volgens uw parameters.
  • Voicemail (3 keer uitgegeven) waarmee u een persoonlijk bericht van 8 seconden kunt opnemen om uw kat eraan te herinneren zijn brokjes op te eten.

Conclusie onze mening over deze Puppy Kitty automatische voedseldispenser

5
Totaalscore

Verre van een uitzonderlijk product te zijn, de brokdispenser om te doen wat nodig is, het geeft brokjes op vaste intervallen en in goede hoeveelheden. De prijs lijkt uiteindelijk een beetje hoog voor een vrij generiek product.

VOOR

  • Werkt naar behoren
  • Eenvoudig in gebruik

TEGEN

  • Een beetje duur voor een generiek product

Opmerking van de gebruiker: 3 (15 stemmen)

Nadat we het einde van onze observaties over de Puppy Kitty automatische brokdispenser hebben bereikt, worden we verleid door de grote opslagcapaciteit van brokjes, de autonome en regelmatige werking. Op het formulier is het een solide accessoire met een luxueus ontwerp, gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig schoon te maken. Het heeft een gemiddelde prijs en geniet de gunsten van de meerderheid van de meesters.

Lees ook:   Waarom katten huilen: een dierenarts verklaart

>> zien op Amazon <<

Al deze punten komen samen om te erkennen dat de Puppy Kitty-automaat een goede deal vertegenwoordigt, omdat het een accessoire is dat in staat is om regelmatige en gecontroleerde voeding van uw huisdier te garanderen, zelfs in uw afwezigheid.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.