▷ Wat ondersteunt Cat Insurance?

Afhankelijk van het gekozen verzekeringscontract voor uw kat, dekt de onderlinge waarborg bepaalde veterinaire zorg na een ziekte of ongeval van uw kat. In het volgende artikel worden veel voorbeelden gegeven van de dekking van de ziektekostenverzekering voor katten.

Voorbeeld van verzorging die wordt gedekt door een onderlinge waarborg voor dieren

Als eigenaar moet je er altijd rekening mee houden dat je kat ziek kan worden of het slachtoffer kan worden van een ongeluk, en dit kan je veel geld kosten…

  • Dierenarts aan het werkAls uw kat aan kanker lijdt, kosten radiotherapiesessies alleen al u tot 1500 euro.
  • Reken ongeveer 500 euro voor de kosten in verband met een cysteverwijdering
  • De kosten voor het verzorgen van uw kleine katachtige na kreupelheid of breuken als gevolg van een huiselijk of verkeersongeval kunnen oplopen tot 1200 euro
  • Om gastro-enteritis te behandelen, duurt het ongeveer 100 euro om de veterinaire kosten te dekken
  • Minstens 60 euro moet gereserveerd worden voor een huidbiopsie
  • 700 euro is nodig om de kosten in verband met een spijsverteringsendoscopie te dekken, waardoor een onverteerbare vreemde lichaamsdelen kunnen worden verwijderd
  • Tel tot 1000 euro aan kosten in verband met een incontinentieoperatie, zonder rekening te houden met de kosten met betrekking tot de vereiste 3 dagen ziekenhuisopname
  • De chirurgische kosten van een galwegoperatie bedragen minstens 1500 euro, zonder rekening te houden met de kosten van ziekenhuisopname (ongeveer 10 dagen)
  • Een operatie van de kruisbanden kan, afgezien van ziekenhuisopnamekosten, tot 1300 euro kosten.
Lees ook:   kattenluik met tunnel

Wees slim en vergelijk kattenverzekeringen

Naast de vragen die we onszelf stellen over kattenverzekeringen, om de ideale verzekering te vinden, hoeft u niet 4 paden te doorlopen! U moet de verschillende formules vergelijken die door verzekeraars worden aangebodens. Kies voor de formule die de beste aanbiedingen tegen de beste prijzen presenteert, met andere woorden de beste gegarandeerde / prijsverhouding. Het is duidelijk dat als u dit vergelijkingswerk handmatig doet, het u een eeuwigheid zal kosten.

Vergelijk Cat Insurance

Dankzij een goede online verzekeringsvergelijker zoals die beschikbaar is op Univers Chat, is het heel gemakkelijk voor u om deze zoekopdracht uit te voeren en krijgt u de resultaten in slechts een paar klikken en minuten.

Voorbeelden van vergoedingen van kattenverzekeringen

Voorbeeld voor een beschermingscontract met 80% dekking

Een middelgrote volwassen kat lijdt aan otitis. Omdat deze ziekte de laatste tijd werd opgevangen, kosten de dierenartskosten 150 euro. Dankzij een verzekeringscontract met 80% dekking wordt slechts 20% van de veterinaire kosten gedragen door de meester. In plaats van 150 euro betaalt de meester dus slechts 30 euro.

Voorbeeld voor een beschermingscontract met 75% dekking

Al bijna 2 jaar lijdt een jonge kat aan nierstenen. Ondanks de vele conventionele behandelingen die hem worden toegediend, kan hij deze stenen niet langer elimineren. Een chirurgische ingreep genaamd urethrotomie, die bijna 600 euro kost, is noodzakelijk. Met een wederzijdse dekking van 75% van de kosten, hoeft de meesteres slechts 150 euro te dragen.

Voorbeeld voor een beschermingscontract met 70% dekking

Een kat brak zijn bekken toen hij van het balkon van zijn eigenaar viel. 500 euro aan veterinaire kosten zijn nodig om de kat weer op de poten te zetten. Dankzij een onderlinge verzekeringsmaatschappij die 70% van de kosten in verband met zorg na ongevallen (radiologie, chirurgie, …)) draagt, zal de leerkracht 150 euro moeten uitgeven, van de 500 euro die aanvankelijk gepland was.

Lees ook:   life 24

Wat dekt de kattenverzekering?

Samenvattend, in het algemeen dekt een kattenverzekering de veterinaire kosten die nodig zijn in geval van ziekte of ongeval, op een niveau dat varieert afhankelijk van de formule van het lidmaatschap in de mutualiteit (70, 75 of 80% bijvoorbeeld).

Om meer te weten te komen over onderlinge verzekeringen voor katten

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.