7 cadeau-ideeën voor je kat met Kerst 2018


Computer schraper voor katKerstmis nadert met rasse schreden en wat uw kinderen betreft, wilt u Het best mogelijke cadeau voor uw kat. Met de vele kattencadeaus die beschikbaar zijn, wat zal uw kat echt bevallen?

Houd er echter rekening mee dat een goed cadeau voor je kleine kat origineel moet zijn, zijn aandacht moet trekken en vooral leuk voor hem moet zijn, dus je zult kitty-geluk met Kerstmis zeker een gecompliceerde periode voor hem maken.

Hier is een selectie van 7 beste cadeau-ideeën om je kat deze kerst 2018 te geven.

De Miaoubox

Als je echt aarzelt om het perfecte kerstcadeau voor je kat te vinden en uiteindelijk niet kunt beslissen, dan is de Miaoubox iets voor jou (nou ja…, voor je kat). Inderdaad, het is een doos met 6 verrassingscadeaus die perfect zijn aangepast aan het profiel en de persoonlijkheid van uw kleine katachtige, u leert hier meer via onze volledige analyse. Van klassiek speelgoed tot hygiëneproducten, traktaties en diverse accessoires, de Miaoubox is het meest complete cadeau dat je je 4-poots vriend kunt geven.

Ontdek hier de Mioubox

Het enige wat u hoeft te doen is naar de miaoubox.com site te gaan, het profiel van uw kat in te vullen en het abonnement te kiezen dat het beste bij u past: 1, 3, 6 of 12 maanden. Het enige wat je hoeft te doen is wachten op de periodes tussen de 15e en de 25e om elke maand een Miaoubox met verrassingscadeaus voor je kleine katachtige te ontvangen.

Lees ook:   kippenmaagjes gezond

Een laser voor de lol

Het projecteren van een stip, een muis, een vlinder en vele andere lichtgevende vormen volgens het model, De laser is ongetwijfeld een van de meest populaire speeltjes voor katten. Het zou een perfect kerstcadeau zijn voor uw kat die behoefte heeft aan lichaamsbeweging of zelfs die te veel energie heeft. Het enige dat u nodig hebt, is een simpele druk op de knop om de figuur te projecteren en de laser te oriënteren waar u maar wilt om het jachtinstinct van uw kleine katachtige te wekken en deze in alle richtingen te zien rennen.

Bovendien past dit accessoire met zijn compacte en elegante ontwerp gemakkelijk in uw zak en dient het zelfs als sleutelhanger. Je kunt het dus overal mee naartoe nemen!

Een spelcircuit met bal

Om zijn jachtinstinct goed te ontwikkelen, heeft je kat niet alleen lichaamsbeweging nodig. Hij moet ook intellectueel gestimuleerd worden, om ontwikkel alle cognitieve roofdiervaardigheden. Daarom, door voor kerst een spelcircuit met bal aan je kat aan te bieden, zul je hem zeker gelukkig maken!

catit Super Roller Roller Roller Roller Roller Speeltuin met Cat Light Ball

catit Super Roller Roller Roller Roller Roller Speeltuin met Cat Light Ball

  • Dit grote circuit, bestaande uit acht secties van verschillende hoogtes
  • Plastic chip in de bal moet worden verwijderd voordat de ballon wordt gebruikt
  • Voorzien van een drive-geactiveerde verlichte bal geactiveerd door beweging die nieuwsgierige katten kunnen raken op elke vlieg dankzij de grote openingen
  • Afmetingen product (L x B x H): 20,3 x 24,1 x 24,1 cm
  • Gewicht van het product: 816 g

Inderdaad, met zijn grote circuit van 8 secties van verschillende hoogtes die een lichtgevende bal circuleren die door de kat bij bepaalde openingen kan worden bereikt, heeft de Catit Super Roller Grand Huit met Luminous Ball-speeltuin alles om je kleine kat effectief te stimuleren en te behagen.

Lees ook:   Pas op: giftige varens voor katten! Wat u moet weten.

Smakelijke traktaties voor de feestdagen

Het is duidelijk dat, aangezien je je kleine katachtige als een volwaardig lid van je familie beschouwt, je in de verleiding kunt komen om hem een stukje van je weelderige kerstfeest te geven. Helaas is dit een heel, heel slecht idee! Wat goed voor je is, is niet per se goed voor je kat en kan zelfs erg gevaarlijk voor hem zijn, zelfs fataal.

Dus zodat uw kat ook tijdens de feestdagen feestviert, er is niets beter voor hem dan Heerlijke traktaties aangepast aan uw voedingsbehoeften. Zo kun je je kat hapjes aanbieden zoals Catisfaction’s Dreamies bites, of de zeer verfijnde Cat Caviar, een snack gemaakt van geraspte bonito tonijn.

Een elektronisch kaasspeelgoed om op te jagen

Een andere manier om het roofzuchtige instinct van je kat te ontwikkelen met een origineel geschenk, is door hem het zeer beroemde Frolicat Cheese PetSafe Cat Game aan te bieden. Dit is een puzzelspel voor katten, gematerialiseerd door 2 muizen die verstoppertje spelen in een kaas, waardoor je kleine katachtige ze moet vangen. Merk ook op dat dit spel op batterijen een slimme modus heeft, waarmee uw kat plezier kan hebben, zelfs in uw afwezigheid, en automatisch stopt na 15 minuten niet-gebruik.

PetSafe - Cheese Auto Game voor kat, uitdagende kat verstoppertje met twee muizen, op batterijen werken indoor plastic spelen, schakelt uit na 15 minuten

PetSafe – Cheese Auto Game voor kat, uitdagende kat verstoppertje met twee muizen, op batterijen werken indoor plastic spelen, schakelt uit na 15 minuten

  • INDOOR ENTERTAINMENT: Het PetSafe CHEESE automatische kattenspeelgoed is een leuk en interactief speelgoed dat een beroep doet op het natuurlijke jachtinstinct van uw kat.
  • STIMULERENDE OEFENING: katten en kittens blijven actief tijdens het spelen van verstoppertje met twee muizen die willekeurig opduiken uit gaten in het kaasblok
  • PROGRAMMEERBARE SPEELMODUS: Het Fromage-kattenspeelgoed kan worden geconfigureerd om 3 afzonderlijke automatische speelsessies gedurende de dag te plannen.
  • PetSafe – Cheese Auto Game voor kat, uitdagende kat verstoppertje met twee muizen, op batterijen werken indoor plastic spelen, schakelt uit na 15 minuten
  • DUURZAAM: het PetSafe Fromage automatische kattenspeelgoed is bestand tegen het frequente stuiteren en spelen van meerdere katten of kittens

Kortom, of je nu aanwezig bent of niet, dit spel zal niet alleen je huisdier cognitief stimuleren, maar het zal hem ook in staat stellen om aan zijn reflexen en coördinatie te werken. Kortom, een perfect cadeau voor een geslaagde kerst met je bolletje haar.

Lees ook:   vitakraft cat stick

Een super leeuw manen voor katten

In tegenstelling tot wat je zou denken, zijn kostuums als kerstcadeau niet alleen voor kinderen. Zelfs je kleine beest heeft er recht op! En de kattenleeuwmanenhoed is het perfecte kattenpak. Inderdaad, met zijn hoofdomtrek van ongeveer 35 cm en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zal deze nep polyester manen een echte leeuwenlook geven aan uw kat, voor uw grootste geluk. Houd er echter rekening mee dat dit accessoire onder toezicht moet worden gebruikt En niet heel lang, alleen voor een of twee foto’s.

Een computerkrabber, want katten houden van muizen

Je kat hurkt de hele tijd op je computer? Profiteer van de feestdagen om hem zijn eigen computer te geven, tot zijn vreugde! Kartonnen accessoire met de vorm en het uiterlijk van een echte laptop, Suck UK’s kattencomputer is perfect voor uw 4-pootige metgezel deze kerst.

In plaats van het toetsenbord is een krabpaal, waarmee je kleine katachtige zijn jachtarsenaal kan behouden en ontspannen. Bovendien hebt u op schermniveau de mogelijkheid om het beeld dat daar verschijnt te wijzigen. Niets beters om de nieuwsgierigheid van je haarbal op te wekken met Kerstmis.