7 cadeau-ideeën voor uw kat die haar zeker gelukkig zullen maken


Of het nu voor zijn verjaardag is, Kerstmis, kortom ongeacht de gelegenheid, net als wij, katten houden van geschenken! (ze houden vooral van nieuwigheden en lekkernijen).

Maar welk object zal hem het meest bevallen? Niet altijd makkelijk om het perfecte cadeau voor je kat te vinden.

Om uw taak te vereenvoudigen, hebben wij u Een ranglijst van 7 originele cadeau-ideeën voor je kleine haarbal, ongeacht de gelegenheid, kerstmis of verjaardag of gewoon zo!

Een Maioubox: Voor cadeaus het hele jaar door of slechts één keer

Inhoud van het miaoubox cadeau

Twijfel je tussen verschillende cadeaus en heb je keuze te over, kies dan voor de Miaoubox, daarnaast vind je hier onze mening over de Mioubox. Het is inderdaad een verrassingsbox die je elke maand van het jaar (of slechts één keer, afhankelijk van je abonnement) ontvangt, met daarin 6 verschillende cadeaus voor je kleine katachtige. Deze geschenken zijn even divers als gevarieerd, variërend van eenvoudige traktaties tot complex speelgoed, hygiëneproducten, verschillende accessoires en nog veel meer.

Ontdek hier de Mioubox

Om uw kat ervan te laten profiteren, registreert u hem eenvoudig op Miaoubox door zijn informatie en kenmerken (ras, leeftijd, geslacht, gewicht, …) op te geven. Al deze informatie stelt Miaoubox in staat om Selecteer de beste cadeaus voor uw kat. Zodra de informatie van uw 4-legged metgezel is gecommuniceerd, hoeft u alleen maar uw abonnement te kiezen (12, 6, 3 of 1 maand). Je ontvangt elke maand een Miaoubox, tussen de 15e en de 25e.

Lees ook:   felix natvoer aanbieding

Een lasermuis: om een beetje te sporten en plezier te hebben

Het is een feit, Geen kat kan een laser weerstaan. Het is dan ook duidelijk dat deze gadget die een lichtgevend punt projecteert dat onverbiddelijk de aandacht van uw kat trekt, hem zeker gelukkig zal maken. Niet alleen zal de laser hem urenlang afleiden, maar Het zal hem in staat stellen om stoom af te blazen en lichaamsbeweging te doen.

Kortom, de laser is een ideaal geschenk om uw kat te helpen zijn roofzuchtige instinct aan te scherpen. Bovendien, zeer compact van formaat en met een strak ontwerp, kunt u de laser als sleutelhanger gebruiken en meenemen waar u maar wilt, gewoon in uw zak.

Een krabpaal: Design en comfort

Vesper V High Base met katMet een of meer krabpalen, schuilplaatsen, speelgoed, observatieposten en vele anderen, De krabpaal is ongetwijfeld een van de essentiële geschenken voor het geluk en de ontwikkeling van uw kat. Omdat niet alle kattenbomen gelijk zijn gemaakt, is het sterk aan te raden om te kiezen voor de V-High Base van Vesper, een referentie in het veld.

Inderdaad, met een luxueus ontwerp en onfeilbare degelijkheid is deze krabpaal heel eenvoudig te monteren. Het is gemaakt van premium materialen en beschikt over krassende stammen, 3 extreem stabiele platforms, een prachtige niche, evenals rotan ontwaken games. Een must voor je kat!

Kitty traktaties: Een geschenk dat zal behagen

Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor je kleine katachtige, onthoud dan dat Het belangrijkste is dat hij het leuk vindt. Dus door traktaties aan je haarbal aan te bieden ter gelegenheid van zijn verjaardag, Kerstmis of zelfs voor niets, maak je hem een van de gelukkigste katten ter wereld. Er zijn veel soorten en merken kattentraktaties op de markt, maar degenen die zich onderscheiden van de massa zijn Cat Caviar en Catisfaction’s Dreamies hapjes.

CATISFACTIONS Traktaties voor kat en kitten met heerlijke eend – Set van 6 sachets 60g – knapperige buitenkant mals om Het interieur – Ideaal om een moment van medeplichtigheid te delen

 • Deze heerlijke traktaties laten je kat rennen zodra hij het geluid van het pakket hoort! Een onvergelijkbare smaak voor alledaagse speelmomenten
 • Knapperig van buiten, mals van binnen met een heerlijke eendensmaak, speciaal ontwikkeld voor uw huisdier: katten kunnen het niet laten
 • Er is geen magie om ze zo lekker te maken: Catisfactions-traktaties bevatten geen kunstmatige kleuren of smaken en zijn rijk aan vitamines en mineralen.
 • Minder dan 2 kcal per traktatie, dus je kunt er tot 20 per dag aan je kat geven: het zijn net zoveel unieke momenten die tussen jou en hem worden gedeeld / Vervang de gebruikelijke maaltijden niet
 • Levering: Pakket van 6 sachets van 60 g / Eendensmaak voor volwassen katten en kittens

Cat Caviar is een verfijnde delicatesse gemaakt van geraspte bonito tonijn. De Dreamies zijn traktaties in verschillende smaken, maar hebben over het algemeen een knapperige textuur aan de buitenkant en smeltend aan de binnenkant. Yum!

Een labyrint vol brokjes: Om een klein genie te worden

De kat is een geboren roofdier, een echte jager. Je kat is dus van nature geprogrammeerd om te vechten en na te denken over hoe je een prooi kunt vangen om te verslinden. Door je kat een doolhof vol brokjes aan te bieden, help je hem dus zijn jachtinstinct te ontwikkelen en bij te dragen aan zijn ontwikkeling. Inderdaad, dit geschenk zal uw huisdier stimuleren op cognitief niveau, evenals op fysiek niveau (vaardigheid en precisie om de brokjes te vangen).

Catit Senses Kattenvoer Doolhof

Catit Senses Kattenvoer Doolhof

 • Stimulatie van natuurlijk jachtgedrag. Materiaal: Kunststof
 • Nieuw en verbeterd ontwerp
 • 3 moeilijkheidsgraden
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Brede en duurzame basis zorgt voor superieure stabiliteit

Bovendien vertraagt het brokkendoolhof de voedingssnelheid van de kat aanzienlijk, wat perfect is voor katten met overgewicht, en vooral veelvraten, die te snel eten.

Lees ook:   Wierook: schadelijk voor katten?

De DJ kattenkrabber: En vermijd dat op de muren

Instinctief houden katten ervan om voorwerpen te krabben. Hierdoor kunnen ze niet alleen stoom afblazen en ontspannen, maar vooral hun jachtarsenaal behouden: hun klauwen (door ze te slijpen en dode klauwen te vervangen). Daarom zie je vaak de klauwsporen van je kleine katachtige op zowat alles en nog wat thuis.

SUCK UK DJ Draaitafel Cat Scraper

SUCK UK DJ Draaitafel Cat Scraper

 • Cat schraper in de vorm van een kartonnen DJ-platenspeler: roterende schijf en beweegbare afspeelarm
 • Eenvoudig te monteren – instructies inbegrepen
 • Plat afgeleverd – Zit en lach hartelijk terwijl je je kat als een mens gedraagt in plaats van te huilen als je hem je favoriete bank ziet afbreken
 • Kartonnen kat krabben dj draaitafel
 • Eenvoudig te monteren – wordt geleverd met volledige instructies

Dus door deze kartonnen schraper in de vorm van een DJ-draaitafel aan uw kat aan te bieden, niet alleen je stelt hem een leuke en originele krabpaal ter beschikking, maar daarnaast behoud je je fauteuils, gordijnen, meubels en andere voorwerpen van de merken van kattenklauwen. En als klap op de vuurpijl maak je je kleine katachtige blij!

Kattenspeelgoed: Klassiek en effectief

Speelgoed cadeau doen voor je kat, ongeacht de gelegenheid, blijft een origineel idee. Wanneer deze accessoires op de juiste manier worden gekozen, dragen ze bij aan de fysieke en cognitieve ontwikkeling van uw kat en stimuleren ze deze effectief. Inderdaad, een goed speeltje trekt de aandacht van uw kat, om houd hem bezig en afgeleid voor lange uren, zelfs in uw afwezigheid.

Kleine krabpaal voor kitten

Wilt u uw kitten goede manieren leren? Deze krabpaal is ideaal!

Het kitten moet krabben, zelfs als hij naar …

Een goed speeltje helpt je kat energie te verbruiken, stoom af te blazen en in goede fysieke conditie te blijven. Eindelijk roept een goed speeltje de kat om te denken en reflexen te ontwikkelen. Kortom, door speelgoed cadeau te doen aan je kat, kun je hem zijn roofzuchtige prestaties verbeteren terwijl hij plezier heeft.

Waarom zou je je kat een cadeau geven?

Je kat een cadeau geven is Een manier om hem je liefde te tonen, om hem te belonen, om hem gelukkig en vervuld te maken.

Natuurlijk is het geen kwestie van hem een willekeurig geschenk aanbieden. Je moet de tijd nemen om het geschenk te kiezen dat is aangepast aan de behoeften en verwachtingen van je kleine katachtige, of het nu gaat om voedsel, stimulatie, afleiding en vele anderen. Het belangrijkste is om hem te behagen.

In ieder geval, door een goed cadeau aan uw kat aan te bieden, zelfs als hij niet met zijn mond dank u zegt, zal hij u zijn dankbaarheid op een andere manier tonen!

Nog meer cadeau-ideeën!

Op zoek naar meer ideeën voor voorwerpen en accessoires voor uw kat, neem even de tijd om uw zoektocht voort te zetten met onze andere artikelen om een cadeau voor uw kat te vinden.

En voor kerst? Waarom geef je je kat niet een cadeautje!

Kerstmis is de tijd waar alle katten van houden, of misschien niet, maar wat zeker is, is dat je kat graag met de ballen van de boom zal spelen. Als u op zoek bent naar een cadeau voor de kerst van uw kat, waarom volgt u dan niet een van onze kerstgidsen.