Automatische brokdispenser voor katten: wat te kiezen?


U hebt besloten dat u en uw kat een automatische of programmeerbare brokdispenser aanbiedt. En dat is normaal, je hebt begrepen dat het veel handiger is voor je huisdier. Ga op reis, weekend of laad het karwei van gewoon voedsel uit met een automatische kattenvoerdispenser.

In deze koopgids delen we onze ervaring met de beste producten in winkels, waarvan sommige eigendom zijn van leden van het Univers Chat-team voor hun huisdieren. Na de presentatie van deze automatische voedseldispensers hebben we een gids gemaakt om u te helpen bij het kiezen van de juiste automaat voor kat.

De Top 5 Automatische Cat Brokdispensers

Deze lijst is niet uitputtend, maar het legt de programmeerbare dispensers bloot die het meest worden gebruikt door eigenaren van gezelschapsdieren zoals katten. Er zijn andere modellen met voor elk specifieke kenmerken van hogere technologie of meer accessoires voor dieren zoals een waterfontein. We hebben ons gericht op de belangrijkste dispenserfuncties, voedselvolume, maaltijdplanning en kwaliteit.

PetSafe Automatische Brokdispenser Aangesloten Smart Feed Smartphone voor Hond / Kat (iPhone of Android) - Verstelbare porties, met timer, roestvrijstalen kom, 24 kopjes - 5,7 liter

PetSafe Automatische Brokdispenser Aangesloten Smart Feed Smartphone voor Hond / Kat (iPhone of Android) – Verstelbare porties, met timer, roestvrijstalen kom, 24 kopjes – 5,7 liter

 • SMARTPHONEPROGRAMMERING – De app werkt met Apple iPhone en iPod iOS 9.0 of hoger en android 6.0 of hoger compatibele smartphones.
 • NOTIFICATIES VERSTUREN: wanneer uw huisdier gevoerd is of er geen eten meer is of bijna. De automaat blijft maaltijden serveren als de wi-fi-verbinding wordt verbroken of offline is.
 • VERSTELBARE PORTIES: Maaltijden kunnen worden gegeven in porties die overeenkomen met de behoeften van uw huisdier. Met de optie Slow Feed
 • MAALTIJDSCHEMA’S AANPASSEN: Plan tot 12 maaltijden per dag, met de feed now-optie waarmee u voedsel buiten de maaltijdtijden kunt serveren.
 • EASY CLEANING: deksel, container, kom en komhouder zijn wasbaar in de bovenste mand van de vaatwasser; Het meest geschikt voor kleine of middelgrote katten en honden

HoneyGuaridan automaat voor katten en honden, brokjesdispenser met roestvrijstalen kom, portieregeling en stemopname, tot 6 maaltijden per dag

HoneyGuaridan automaat voor katten en honden, brokjesdispenser met roestvrijstalen kom, portieregeling en stemopname, tot 6 maaltijden per dag

 • 【Maaltijdgrootte &aangepaste tijd】HoneyGuaridan Automatische huishoudelijke feeder verdeelt de portie van 1 tot 48 per maaltijd, 5-8 gram per portie, de opslagcapaciteit voor droog voedsel is 1,5 KG, de roestvrijstalen kom kan tot 0,6 KG bevatten. Deze Voedseldispenser programmeerde maximaal 6 maaltijden per dag. Zodra je klaar bent met het voedselprogramma, zal het voor altijd werken. Zelfs als het is uitgeschakeld, wordt het geheugen permanent bewaard.
 • 【Verwijderbaar structuurontwerp, gemakkelijk schoon te maken en voedselalarm in kleine hoeveelheden】 De verwijderbare voedselcontainer en roestvrijstalen voedselkomstructuur zijn gemakkelijk te wassen. De automatische feeder wordt gemaakt met het alarm van voedsel van kleine hoeveelheden. Wanneer de hoeveelheid voedsel klein is, knippert het LED-lampje om u eraan te herinneren meer voedsel te vullen.
 • 【Spraakopname, Batterijvoeding via USB】 Deze huisdierautomaat bevat spraakopname en luidspreker om uw hond in 10 seconden te bellen om te eten. Ondersteuning 4D-batterijen of DC-voedingskabel, Wij bieden 4D-adapter en kabel in verpakking.
 • 【Unique Motor Inversion and Infrared Holding Design】Deze Domestic Slime Feeder is gemaakt met het unieke ontwerp van Motor Inversion zodat voedsel niet wordt geblokkeerd, de ingebouwde infraroodsensor waarschuwt dat de kom gevuld is.
 • We verkopen ook een bidirectionele voedselverdeler die compatibel is met onze A36- en A68-voedermodellen voor huisdieren, zodat u ruimte en geld kunt besparen op huisdieren. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van onze producten, neem dan contact met ons op.

PUPPY KITTY 6.5L Kat en Hond Brok Dispenser Automatische Voedseldispenser Programmeerbare Voice Recording 4 Maaltijden per Dag Zwart

PUPPY KITTY 6.5L Kat en Hond Brok Dispenser Automatische Voedseldispenser Programmeerbare Voice Recording 4 Maaltijden per Dag Zwart

 • 🐶🐱 【INSTELBARE VOEDSELTIJD EN -HOEVEELHEID】: Deze automatische voedseldispenser kan 4 mogelijke maaltijden van een dag bieden, u kunt de tijd die u wilt dat uw huisdier eet en de hoeveelheid van elke maaltijd vooraf programmeren (van 8 g tot 400 g per maaltijd, er zijn 39 porties, 8-11 g voor één portie)
 • 🐶🐱 【VOICEMAILOPNAME】: U kunt voicemail of muziek opnemen met een duur van 8 seconden om de hond of kat eraan te herinneren het voedsel te eten door uw stem te horen op het vooraf geselecteerde tijdstip van een maaltijd. En het straalt automatisch uit voor 3 keer om te eten.
 • 🐶🐱 【DUAL POWER】: Wanneer de wisselstroom uitvalt, is de batterij beschikbaar. Power batterij, Met drie alkaline D batterijen (Niet inbegrepen). Super laag stroomverbruik, energiebesparing voor een lange tijd.
 • 🐶🐱 【GROTE OPSLAGCAPACITEIT van 6,5 liter】: deze voedseldispenser heeft een container van 6,5 liter. Omdat het in ecologisch materiaal bestaat, is het veilig te gebruiken. Kan worden geprogrammeerd door het LCD-bedieningspaneel.
 • 🐶🐱 【EASY CLEANING】: Eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ze een gezonde omgeving hebben. De machine is geschikt voor katten en honden. Dus hij kan uw huisdieren meerdere dagen voeden, zelfs in uw afwezigheid, terwijl hij zijn goede dieet behoudt.

Balimo Alex 4L Automaten voor Katten & Honden | Smart WiFi 2.4G droogvoerdispenser| 10s opnamefunctie en APP-regeling Max.10 Maaltijden

Balimo Alex 4L Automaten voor Katten & Honden | Smart WiFi 2.4G droogvoerdispenser| 10s opnamefunctie en APP-regeling Max.10 Maaltijden

 • 📱 APP Control Pet Feeder – Wanneer u op reis gaat of naar het werk gaat, kunt u de voedertijd van uw huisdier instellen via APP. (Opmerking: ondersteunt alleen verbinding onder 2,4 GHz wi-fi)
 • 🐾 4L capaciteitslader – Afhankelijk van de behoeften van de huisdieren, kan het een maximum van 10 maaltijden per dag instellen, een maximum van 12 porties en elke portie is 7 ± 2 g. Het gebruik van deze feeder om voedsel verstandig te verdelen, kan gastro-intestinale en obesitasproblemen bij huisdieren effectief verminderen.
 • 🔊 10s Opnamefunctie – Uw opname wordt automatisch afgespeeld bij het inschakelen en de tijd kan maximaal 10 seconden zijn. Het horen van de stem van de eigenaar zorgt ervoor dat het huisdier zich veilig voelt en versterkt de emotionele band tussen jullie.
 • 🔌 🔋 + 2 soorten voeding – De katten- en hondenvoeder ondersteunt 2 soorten voeding, ac-adapter en 3D-batterij. Zelfs na het afsluiten behoudt de oplader de vorige instellingen en hoeft deze niet opnieuw te worden ingesteld. De ingebouwde infrarooddetector voorkomt dat de stroom overloopt en wordt niet geblokkeerd of gelekt.
 • 😸 Afneembaar en gemakkelijk schoon te maken – De Balimo feeder heeft een amovi kom en traybles geschikt voor het reinigen van vaatwassers. 2 jaar garantie, zorgeloze klantenservice binnen 24 uur om u te begeleiden tijdens het gebruik.

PUPPY KITTY Katten- en hondenvoerdispenser, M-80 Voedselautomaat, met 10S spraakopname, met roestvrijstalen kom, aanraakscherm 1 tot 5 maaltijden, 4L, zwart

PUPPY KITTY Katten- en hondenvoerdispenser, M-80 Voedselautomaat, met 10S spraakopname, met roestvrijstalen kom, aanraakscherm 1 tot 5 maaltijden, 4L, zwart

 • TOUCH ADJUSTMENT PANEL &AMP: OPNAME: Gehumaniseerd inductief touchscreen ontwerp, super eenvoudig aan te passen; Met de opname- en afspeelfunctie is de opnametijd maximaal ongeveer 10 seconden. En elk uur voeden herhaalt de machine de opname 3 keer om uw huisdier eraan te herinneren om te eten.
 • KLEIN FORMAAT EN GROTE CAPACITEIT: het kan 2 kg droogvoer opslaan, een hond met een gewicht van ongeveer 10 kg kan 7-10 dagen eten en een kat van ongeveer 5 kg kan 10-15 dagen eten, wat gemakkelijk kan voldoen aan de voedingsbehoeften van dieren.
 • GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN: roestvrijstalen kom, onafhankelijke module gemakkelijk te demonteren en schoon te maken, zeer duurzaam, zeer gezond en veilig. Modulair ontwerp, eenvoudig te demonteren en schoon te maken.
 • 360 ° WATERDICHTING EN VERSHEID VAN VERGRENDELING: Laat dieren op elk moment genieten van heerlijk voedsel, 360 ° afdichtingsontwerp, na levering van elke korrel wordt de interne korreluitlaat afgedicht om lucht te isoleren en te voorkomen dat insecten binnendringen; Het deksel van het voedingsapparaat Er zit een vochtabsorberende zak op, zodat elk graan vers en droog is.
 • DUBBELE VOEDING: in geval van stroomuitval is de batterij beschikbaar. De batterijen zijn drie type D alkaline batterijen (niet inbegrepen). Ultralaag stroomverbruik kan lange tijd energie besparen.

Waar vind en koop je een kattenbrokkenautomaat?

Ik zet je elke keer de links naar de grootste winkel ter wereld, omdat ze gratis verzending aanbieden zonder extra kosten op de prijs en je je product een maand zonder verzendkosten kunt retourneren als de distributeur niet bij de kleine kat past. En bovenal vindt u automaten tegen zeer goede prijzen.

Lees ook:   Katten en ijs: een smakelijke combinatie?

De belangrijkste merken katten- en hondenaccessoires bieden programmeerbare dispensers, we zullen vooral denken aan Trixie met Le Bistro en andere modellen, Pet Safe en Pet Mate.

Andere merken van huisdierproducten hebben zich gespecialiseerd in voedselautomaten van betere kwaliteit, de meest geziene in winkels zijn Amzdeal, HoneyGuaridan, Cat Mate, ProFeeder of Andrew James. Om nog maar te zwijgen van twee enigszins verschillende producten, de aangesloten dispensers (zie hieronder) en de Surfeed connected bowl.

De brokautomaat is echt praktisch!

Automaat voor cat-Petly-de-RINN brokjesWat als ik je maar één reden zou geven om een voedseldispenser te gebruiken? Het is handig! Trouwens, hier is een anekdote over deze verbeterde automatische kattenbak.

Ik herinner me nog de tijd dat ik elke dag de kom met mijn haarbal moest vullen, en toen ik mijn kat vergat, wist hoe ik me eraan moest herinneren met zijn miauwen, Ik had zo’n medelijden met hem.

Maar dat is in het geval dat uw kat geen gewichts- of gezondheidsprobleem heeft, In dit geval is de beste reden de controle over zijn dieet en deze maaltijden dagelijks.

In deze twee gevallen realiseren we ons al snel dat een automatische voedseldispenser zowel de belasting van de meester verlicht als het dieet van de kat verbetert en controleert. Je krijgt vrijheid en geniet van de goede tijden met je kat.

Het voordeel van de dispenser voor de kat

Voor katten te groot

Een automaat is zeker geschikt voor bulimic en zeer hebzuchtige katten, met het gebruik van een voedseldispenser is Het begin van betere voeding voor de kat.

Lees ook:   Top 2023 krabpalen: Koopgids voor kattenliefhebbers

Voedsel wordt regelmatig in kleine hoeveelheden gedistribueerd, wat door alle dierenartsen wordt aanbevolen voor katten met overgewicht.

De brokautomaat zorgt ook voor een meer verrassend ding als je erover nadenkt, Uw kat zal u niet langer associëren met voedsel. Voor een hebzuchtige kat zal hij heel snel stoppen met miauwen en je om voedsel en brokjes vragen.

Je beperkt de kans om toe te geven aan een mooi klein hoofd en een ontroerende miauw door een beetje meer voedsel toe te voegen dat hij niet nodig heeft in zijn dieet of een traktatie om hem te behagen.

We kunnen er nooit genoeg aan herinneren, overtollig voedsel voor een kat veroorzaakt obesitas, diabetes en andere gezondheidsproblemen voor uw huisdier.

Voor katten met een uitgebalanceerd gewicht

Een kat met het juiste gewicht en geen overgewicht heeft niet echt regulering van de hoeveelheid voedsel nodig. De brokdispenser wordt geprogrammeerd om regelmatig voedsel te geven, vrij om het te eten.

Het moet ook worden gezien als een zekerheid voor de kat die veel minder risico loopt op een voedseltekort als je vergeet zijn kom te vullen.

Het distributeurvoordeel voor u

Wist je dat een automatische brokdispenser, het is niet Niet alleen voor de kat ?

Wat als eerste naar voren komt uit de meningen en feedback over automaten en programmeerbare dispensers is dat elke meester zich vrijer en opgeluchter voelt.

Opgelucht om niet te vergeten de kat te voeren, vrij om te vertrekken en op elk moment terug te keren zonder de kat zonder voedsel achter te laten.

Lees ook:   Top radiatorhangmatten voor katten: de beste koop vinden!

Geen onaangename schuldgevoelens meer voor het vergeten om de kat te voeren. Focus op de beste momenten met hem.

Bovendien is er hetzelfde type product in een waterdispenserversie, de waterfonteinen Het zijn accessoires die hetzelfde voordeel bieden als voedselautomaten, maar vers water aanbieden aan uw kat.

Waar u op moet letten voordat u een automatische brokdispenser koopt

Er zijn veel modellen voedseldispensers die gemakkelijk te vinden zijn in een online dierenwinkel, handmatige dispensers, dispensers met een waterfontein, maar er zijn er nog meer aan de kant van automaten en programmeerbare dispensers. Dus hoe maak je het ideale dispensermodel?

Kijk naar het volume voedsel in de silo en gedistribueerd

Als uw doel vooral is om de kat te kunnen verlaten tijdens uw afwezigheid, moet u de distributeurs identificeren met een tank brokjes die overeenkomt met de consumptie van uw kat. Ter indicatie, een tank van 1,5 kg brokjes kan een kat bijna 3 weken voeden zonder hem bij te vullen met voedsel.

De meest geavanceerde dispensers waarvan de prijzen natuurlijk hoger zijn, verdelen een hoeveelheid voedsel die instelbaar is tot de dichtstbijzijnde gram, afhankelijk van de kat. Maar maak je geen zorgen, Dispensers hebben functies met verschillende niveaus van rantsoenen die kan worden aangepast aan de voedingsbehoeften van de kat.

Voor zwaarlijvige katten is een standaardrantsoen al perfect voor de eerste verbeteringen.

Kijk naar de functies van de distributeur

Foto brokjes automaat-groot-zelf-voor kattenElektrische distributeurs hebben het voordeel dat ze veel functies hebben om goed voor de kat te zorgen, hem op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid te voeren, zonder dat hij honger heeft.

De minimale functionaliteiten van programmeerbare dispensers zijn:

 • Het aantal maaltijden instellen
 • De hoeveelheid uitgedeelde brokjes aanpassen
 • De afstand tussen de maaltijden aanpassen

Voor aangesloten distributeurs zijn de functies veel meer ontwikkeld, zelfs als de functies niet echt nuttig zijn, zijn het zij die je tussen twee modellen laten kraken.

Maar nutteloos om honderd functies te hebben, de meest essentiële zijn om de distributie van voedsel op bepaalde tijden te programmeren en te activeren.

Hoe gebruik je een automatische voedseldispenser?

Alle apparaten die we in onze handen hebben gehad zijn vrij eenvoudig te gebruiken, zelfs tijdens het eerste gebruik worden de feeders geprogrammeerd door Defect om de dieren op regelmatige basis te voeren, is het dan aan u om de instellingen van de apparaten al dan niet aan te passen.

De meest elementaire hebben een paar knoppen om de tijd tussen twee maaltijdverdelingen, de hoeveelheid voedsel of het aantal rantsoenen per dag te selecteren. Voor aangesloten distributeurs wordt alles beheerd met een aanraakscherm, alle functies zijn geïllustreerd en eenvoudig te selecteren in de menu’s of rechtstreeks op uw smartphone via een applicatie.

Een beetje extra advies tussen eigenaren van gezelschapsdieren, als je honden hebt, vergeet dan niet om het apparaat van de kat te beschermen om te voorkomen dat de hond alles eet terwijl je weg bent. Zelfs als dit soort accessoires relatief solide is, zou de hond snel kunnen geloven in een speeltje vol traktatie.

Nog een klein advies in meester, als je een weekend weg bent, plaats de programmadispenser dan niet op het balkon, inderdaad zullen de vogels niet aarzelen om zichzelf te komen helpen in de kattenbak Ze zullen zich zelfs de tijd herinneren tussen twee rantsoenen geserveerd in de kom. Plaats het ook niet in de tuin met het risico dat andere dieren komen helpen.

De aangesloten brokdispenser, een hightech dispenser

Dit zijn de beste brokdispensers die zijn aangesloten op uw smartphone of een mini-site gewijd aan uw kat. Een soort ultraautomatische en ultraprogrammeerbare dispenser waarmee u dicht bij uw kat kunt blijven, om een follow-up te hebben van het dieet van de kat en dus zijn gezondheid.

De meest indrukwekkende kenmerken van deze echte kattenrepen zijn zelfs erg handig:

 • Activeer op afstand de distributie van brokjes dankzij je smartphone.
 • U kunt een bericht sturen wanneer uw huisdier heeft gegeten, zelfs vergezeld van een foto.
 • Communiceer met uw kat wanneer hij eet, met vooraf opgenomen of live berichten!
 • Bekijk je live chat als hij eet.
 • Volg de consumptie van brokjes van uw huisdier, zowel in termen van hoeveelheid als tijd en bied u een schema aan op basis van zijn voedingsgewoonten.
Foto van Catspad connected distributeur

Foto van Catspad connected distributeur

Dit type dispenser is nog steeds veel duurder, het kost minstens 200 € voor dit type product. Deze omvatten aangesloten distributeurs zoals Catspad, Catfi, Pintofeed of Petzi.

Bovendien is het nog steeds moeilijk om ze op de markt of in dierenwinkels te vinden, omdat de meeste alleen beschikbaar zijn in crowdfunding of tegen onbetaalbare prijzen.

Om verder te gaan in ons dossier van brokdistributeurs

Als u verder wilt gaan in het onderzoeken of begrijpen van de behoeften van uw kat met betrekking tot voedsel- en brokdispensers, kunt u de andere pagina’s van ons bestand over brokdispensers raadplegen.