Beste harnas voor Big &Big Cat – Maine Coon, Norwegian, Ragdoll, etc …


Het kattentuigje is het ideale accessoire om je kat aangelijnd uit te laten lopen. Inderdaad, naast dat het minder gevaarlijk en comfortabeler is dan de halsband, geeft het een echte uitstraling aan uw kat.

Niet alle harnassen zijn echter gelijk gemaakt en zijn geschikt voor alle katten. Dit is waarom Als je een grote kat hebt zoals een Maine Coon of een Noor, of gewoon een grote kat, je zult moeten kiezen voor Een groot harnas, perfect aangepast aan de morfologie van de katachtige.

Meer informatie Onze selectie van de beste harnassen voor grote en grote katten (volgens de beoordelingen en meningen van vele meesters), evenals al onze tips voor Het juiste grote harnas kiezen. U kunt ook meer te weten komen met onze kattentuigjes koopgids, met al onze tips voor het kiezen van de juiste.

Onze aanbevelingen voor een grote kat of grote kat

Of uw kat nu groot of gewoon zwaarlijvig is, deze kattenharnassen zijn het meest geschikte harnas dat verkrijgbaar is in de Univers chatshop in de collectie kattentuigjes.

Lees ook:   Hoe maak je een effectief afweermiddel?

Wapt Pet – Big Cat Harnas met riem

Wapt Pet’s grote kattentuig is speciaal ontworpen voor grote katten en kleine honden is verkrijgbaar in de maten S en M, en in verschillende kleuren (roze, rood en blauw).

Ergonomisch en verstelbaar groot kattenharnas met riemBovendien heeft dit accessoire van polyester een verstelbaar clipsluitingssysteem, waarmee u de grootte kunt aanpassen aan die van uw kleine katachtige. Ten slotte kunt u met de brede stroken en harnasvorm uw huisdier op borsthoogte houden en niet op nekhoogte, wat zorgt voor veel comfort en het beschermt tegen het risico op verwurging.

Harnas kattenvest – de kleurrijke!

Dit kattentuigje – Le Coloré ! is een zeer goede keuze, ook in de vorm van een vest past het zich perfect aan kitty aan zonder een gen te creëren na een periode van aanpassing. Verkrijgbaar tot maat L past het perfect bij een kat met een sterke bouw.

Kattentuigje – Het Kleurrijke!Kattentuigje – Het Kleurrijke!


Kies het kattenharnas “Le Coloré”, voor een kleurrijk uitje!
Dit mooie harnas zal de meester verrukken, …Hoe de grootte van het harnas voor een grote kat in te stellen?

Voor Kies de ideale harnasmaat voor uw kat, moet u:

  • Breng een meetlint mee dat flexibel genoeg is om de omtrek van de nek, de omtrek van de borst en de lengte van de rug van het dier te meten. Merk op dat de lengte van de rug zich uitstrekt van de basis van de nek tot de geboorte van de staart.
  • Zodra deze maatregelen bekend zijn, hoeft u alleen nog maar bekijk de instructies van de fabrikant met betrekking tot de minimum- en maximumwaarden van de metingen van de kat die door het harnas zijn toegestaan, zodat u een beslissing kunt nemen.
Lees ook:   Is zout een veilige en effectieve remedie tegen vlooien bij katten? Dierenarts onderzoekt het.

Pure meer precisie en om optimaal comfort voor uw kleine dier te garanderen, kiest u voor een model met verstelbare riemen, die naar wens kunnen worden aangepast.

Wees voorzichtig met betrekking tot kittens, zorg ervoor dat u een harnas neemt dat geschikt is voor kittens, plan niet te ver van tevoren, de verandering in grootte van een kat van een groot ras is erg snel, het zal u makenAudra zal waarschijnlijk 1 tot 3 harnassen kopen tijdens de groei.

Best verkopende harnassen voor big cat

Waarom kiezen voor een harnas dat speciaal is gemaakt voor een grote of grote kat?

Grote Noorse kat op een wandeling buiten

Het harnas is een onmisbaar hulpmiddel om uw kat veilig naar buiten te laten lopen. Als het harnas echter te groot is, is het mogelijk dat je kleine haarbal ontsnapt tijdens de rit, verdwaalt in de natuur of nog erger wordt aangereden door een auto.

Aan de andere kant, als het harnas te klein is (het geval dat meestal wordt aangetroffen door eigenaren van grote of grote katten), zal het ongemakkelijk zijn voor de kat en kan het verstikking of zelfs verwondingen veroorzaken die verband houden met wrijving.

Kortom, een harnas kan een reëel gevaar voor uw kat vormen als het niet is aangepast aan zijn grootte, daarom zullen harnassen die speciaal zijn ontworpen voor grote kattenrassen meer geschikt voor hen zijn.

Een harnas voor grote katten, maar voor welk kattenras?

Vanwege hun imposante grootte hebben sommige grote katten een harnas nodig dat beter bij hun grootte past. Meer specifiek zijn dit harnasmodellen specifiek voor grote en grote katten.

Lees ook:   Kat-proof je kabels: slimme tips om kauwen te voorkomen

Dit is met name het geval voor deze grote kattenrassen zoals de Maine Coon, de Noorse Ragdoll, de Savannah of de Heilige Birma bijvoorbeeld, die behoren tot de kattenrassen die als groot worden beschouwd.

Alternatief voor een grote kat of grote kat

PetSafe Kattenharnas – Groot Formaat

PetSafe Harnas voor kat en riem Easy Walk, Small - Blauw

PetSafe Harnas voor kat en riem Easy Walk, Small – Blauw

  • Voor katten tussen 23 cm – 28 cm borstomtrek
  • Twee clipsluitingen voor eenvoudige aanpassing
  • Productie van zacht nylon
  • Elastische leiband van 1,05 meter
  • Aanpassingshandleiding inbegrepen. De lengte van de riem kan variëren van 100 cm tot 162 cm

Dit harnas gesigneerd PetSafe is gemaakt van nylon en is bedoeld voor grote katten met een borstomtrek van 33 tot 46 cm. De snelsluitende gespen zorgen voor een eenvoudige installatie op het dier en de 4 verstelpunten zorgen ervoor dat het perfect kan worden aangepast aan de grootte van de katachtige, om optimaal comfort te garanderen.

Merk ook op dat dit harnas zo is ontworpen dat de schouderriem rond het borstbeen van de kat blijft, zodat er geen risico is dat het dier stikt of een schok in de nek krijgt. Zo kun je veilig lopen met je kleine beest.

Ranking Harnas voor grote kat (Maine Coon, Norwegian, Ragdoll, …) meest gekocht