Handmatige krokettenverdeler voor kat: wat te kiezen?


Katten zijn regelmatige eters, kleine hoeveelheden brokjes die te allen tijde beschikbaar moeten zijn. Om daaraan te voldoen is de handmatige brokdispenser zeker een goede oplossing. Met een kattenbrokkendispenser is het veel gemakkelijker om de kat overdag of meerdere dagen alleen te laten voeren.

De selectie van handmatige brokdispenser

Voor de behoeften van de site had ik de mogelijkheid om verschillende modellen handmatige brokdispensers te testen, dus het is een product dat ik goed ken. Uiteindelijk heb ik alleen de handmatige distributeurs bewaard die me echt hebben gemarkeerd en die een bezoek waard zijn Naar mijn mening kun je ook kijken naar het 2-in-1 model dat in de winkel verkrijgbaar is.

Ferplast Droogvoerdispenser, Kroketten voor Katten en Honden 3 Liter Zenith Praktische Feeder, Voedseldispenser,20,2 X 29,2 X H 28,8 cm Wit

Ferplast Droogvoerdispenser, Kroketten voor Katten en Honden 3 Liter Zenith Praktische Feeder, Voedseldispenser,20,2 X 29,2 X H 28,8 cm Wit

 • Dispenser van droogvoer, brokjes, koekjes of snacks voor katten en honden Robuust plastic met afneembaar deksel
 • Grote transparante verwijderbare tank met gegradueerde ladder om de eetlust en voeding van het dier te beheersen Voedsel wordt automatisch gerantsoeneerd door in de buitenste kom te vallen terwijl het dier eet
 • Handig dankzij de ergonomische handgreep die zorgt voor een gemakkelijke en veilige grip De dispenser is ook hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken
 • De basis van de dispenser is uitgerust met antisliprubber, waardoor het stabieler wordt terwijl het dier het gebruikt en verplaatsing voorkomt
 • Zenith heeft een inhoud van 3 liter en wordt aanbevolen voor alle huisdieren, kleine en middelgrote honden Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Amazon Basics 11019 Voedseldispenser, Klein Model

Amazon Basics 11019 Voedseldispenser, Klein Model

 • Dit kleine model huisdiervoedingsdispenser gebruikt de zwaartekracht om een constante toevoer van droog huisdiervoer te garanderen; Ideaal voor katten en honden in huizen met een of meer huisdieren
 • Tank om voedsel op te slaan met een zeer grote opening en een verwijderbaar deksel; kan tot 2,72 kg droogvoer voor huisdieren bevatten
 • Bovenbedekking en PP-basis; transparante PET-voedseltank, waarmee u het niveau van voedsel in één oogopslag kunt controleren
 • Handvat uitgesneden aan de zijkanten van de basis om gemakkelijk te worden opgetild; Antislip rubberen voetjes voor veilige positionering; eenvoudig te reinigen ontwerp; Alleen handen wassen
 • Afmetingen 31,8 cm x 17,9 cm x 31 cm (L x B x H); weegt 0,4 kg

MODERNA Cats in Love Kroketten/Waterdispenser voor Kat 1.5 L

MODERNA Cats in Love Kroketten/Waterdispenser voor Kat 1.5 L

 • Deze 2-in-1 dispenser maakt twee mogelijke openingsposities voor de tank mogelijk: kleine opening voor water of grote opening voor brokjes.
 • De tank van deze kattendispenser is transparant waardoor het niveau van water of brokjes kan worden gezien.
 • Antislip rubber en vaatwasser compatibel. Capaciteit: 1. 5 L
 • Gewicht van het artikelpakket: 0,318 kg

Opmerking: ik plaats je elke keer de links naar Amazon, omdat ze gratis verzending aanbieden en je je product een maand gratis kunt retourneren als het niet bij je past.

Lees ook:   5 redenen waarom katten dol zijn op kartonnen dozen

De handmatige brokdispenser voor u en uw kat

Katten zijn veeleisend met hun voedsel, over de kwaliteit van kattenvoer en over hun beschikbaarheid.

Het is niet altijd makkelijk om weersta de eisen van een kat die miauwt om voedsel. Om scheuren te voorkomen zijn er verschillende methoden, waaronder de mogelijkheid om een handmatige brokdispenser of een brokdispenser en waterfontein te gebruiken.

Het voordeel van de handmatige kattenvoerdispenser

Voor de kat is een brokdispenser het einde van het wachten op zijn dagelijkse voedselrantsoen. Het kan regelmatig en in kleine hoeveelheden voeden.

De eerste dagen van gebruik zal een kat die slechts één rantsoen voedsel per dag kreeg, snel en meer eten dan normaal. Maar maak je geen zorgen, deze gedragsverandering zal een korte tijd duren, de kat begrijpt dat zijn voedsel altijd beschikbaar zal zijn.

Mocht je weg moeten zijn, dan maakt de kat gebruik van een brokjesdispenser. Hij zal niet langer wachten tot een vriend of je buurman hem komt voeden.

Het voordeel van de handmatige voedseldispenser voor u

Het is zeker voor zijn meester dat de handmatige voedseldispenser een aanwinst is, om verschillende redenen:

 • Ga op een weekend en meer met een gerust hart, Uw kat kan zichzelf voeden terwijl u weg bent.
 • De kat zal u niet langer associëren met voedsel, geniet alleen van de goede tijden, het voeren van de kat mag geen karwei zijn.

Wanneer gebruik je een handmatige voedseldispenser?

Een handmatige brokdispenser kan voor vele gelegenheden en gewoon dagelijks worden gebruikt.

 • Tijdens uw afwezigheid, van een weekend tot enkele weken als de capaciteit van de broktank voldoende is. Als beddengoed met een grote capaciteit ook beschikbaar is voor lange periodes.
 • Op dagelijkse basis, om u te verlossen van het karwei van brokjes en vergeetachtigheid voor de kat te voorkomen.
Lees ook:   Kattenkrab: Waarom cirkelen katten rond hun voedsel?

De brokjes worden uitgedeeld wanneer de kat eet, het valt vanzelf, er is geen actie voor u nodig.

Het komt echter voor dat de brokjes iets blokkeren bij de uitgang, dit komt meestal door een te grote maat brokjes. Dit probleem is heel eenvoudig op te lossen door de komst van de brokjes groter te maken of de kat ze gewoon met zijn poot te laten verwijderen.

Handmatige kattenvoerdispensers: welke te kiezen?

Als u niet kiest voor een automatische en programmeerbare brokdispenser, is uw keuze heel eenvoudig. De modellen van handmatige brokdispensers zijn allemaal ontworpen volgens hetzelfde principe, een afdaling door de zwaartekracht van de brokjes.

De kwaliteiten van een goede programmeerbare brokdispenser

Het volume van voedsel

De hoeveelheid brokjes die beschikbaar is voor uw kat is het enige element dat varieert van dispenser tot dispenser. Over het algemeen varieert de capaciteit van de tank van 1,5 kg tot 3 kg brokjes, zeer meer dan genoeg om langer dan een week mee te gaan.

Product beoordelingen

De meeste meningen die ik in ruil heb over dit type brokdispenser zijn heel bevredigend, hun eenvoud geeft ze bijna geen gebreken.

Wat het vaakst naar voren komt, is dat katten zich snel aanpassen aan dit nieuwe object en vooral het einde van de dagelijkse distributie voor katteneigenaren.

Bonus: Een speeltuin om brokjes uit te delen

In bous van deze gids voor kattenvoerdispensers kan ik u een accessoire adviseren dat net zoveel zal doen Plezier voor uw kat om te voeden dat je het moet zien. Het brokjesdoolhof is een goede manier om je kat actief te zien worden in het uitzoeken van zijn eten.

Voor een kat met overgewicht helpt dit accessoire hem met mate te eten en bevordert het een gezonde spijsvertering, het voorkomt dat hij te snel voedsel doorslikt.

Om verder te gaan in ons dossier van brokdistributeurs

Als u verder wilt gaan in het onderzoeken of begrijpen van de behoeften van uw kat met betrekking tot voedsel en brokdispensers, kunt u de andere pagina’s van Ons dossier over brokjesdispensers.