Hoe te verwijderen Cat Urine Geur?


Als hij een geur heeft die even ondraaglijk als moeilijk te verwijderen is, is het de kattenurine in zijn huis. Kattenurine is een even sterke als vasthoudende geur, Het duurt lang voordat de stank vanzelf verdwijnt. Dan Hoe die plasgeur te elimineren ?

Beter voorkomen dan genezen

Voordat we verder gaan met het onderwerp en u laten zien hoe u de geur van kattenurine effectief kunt verwijderen, moeten we kijken naar De reden voor kattenplas.

Om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt, moet u begrijpen waarom uw kat niet in zijn kattenbak plast. Is hij ziek? Past zijn nest niet bij hem? De locatie van het nest past niet bij hem? Waarom plast hij in huis?

Lees ook:   Broertjes en zus katten: Feiten over hun paringsgedrag

Om het probleem snel op te lossen en dat het niet meer gebeurt, aarzel dan niet om onze gids te raadplegen stop kattenplas overal.

Verborgen rode kat

De geur van urine is niet zo moeilijk te elimineren Het gebruik van de juiste producten, ongeacht het product, is het belangrijkste om snel te handelen.

Begin met het reinigen van de urine van de kat die je kunt als deze niet is geïmpregneerd met papieren handdoeken. Doe de was, wasbare neef en andere bankhoezen en deken in de wasmachine. Als u meer veilige tips wilt over het reinigen van kattenurine, bekijk dan ons document over het reinigen van urine.

Als urine uw beddengoed is binnengedrongen, raak dan niet in paniek en breng een van de oplossingen aan om deze geur schoon te maken voordat deze intreedt en de slechte geuren niet intrekken. Urine te lang laten doordringen zal leiden tot de proliferatie van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren.

4 technieken om kattenurinegeur te verwijderen

Die Vier tips om de geur van kattenplas te verwijderen werken en zijn goedgekeurd door generaties katteneigenaren. Aarzel niet om er meerdere te proberen als de geur aanhoudt, vooral voor natuurlijke mengsels voordat u verder gaat met het gespecialiseerde product.

De producten die in deze mengsels worden gebruikt, zijn producten die veel voorkomen in huizen en keukens, afwasmiddel, citroensap, azijn of zuiveringszout, waterstofperoxide, enz. Sommige van deze producten fungeren ook als een negatief reuksignaal voor de kat die niet zal terugkeren om daar zijn zaken te doen.

 1. Speciale kattengeur absorber
 2. Mengsel: Water/zuiveringszout/citroensap/etherische olie
 3. Mengsel: Heet water/azijn/alcohol
 4. Geurvernietigende deodorant
Lees ook:   klonterende kattenbakvulling

Speciale kattengeur absorber

Het probleem van kattenurinegeur is bekend, dus huishoudelijke producten zijn gewijd aan reinigen en verwijderen van kattenurine.

Kattenurinereinigers zijn zeer effectief, vooral omdat de meeste een kattenurine geurvernietiger bevatten. Denk hierbij aan producten als Fronteline, Urine off of Trixie.

>> Bekijk andere producten om actie te ondernemen tegen kattenurine op Amazon <<

Er zijn verschillende soorten kattenurine geurvernietiger, we hebben de beste opgesomd in een artikel gewijd aan deze reinigingsproducten.

Mengsel: Water/zuiveringszout/citroensap/etherische olie

Dit eerste deodorantmengsel is ook ontsmettingsmiddel voor urine, alleen samengesteld uit natuurlijke elementen, hebt u nodig:

 • 500 ml water
 • 1 eetlepel baking soda
 • 1 eetlepel citroensap
 • 1 tot 3 druppels etherische olie

De geur van de etherische olie is op uw gemak, ik adviseer u enkele effectieve oliën zoals citroen of lavendel etherische olie.

Breng met een geweekte doek het mengsel aan op de kattenplas, deze oplossing die niet nodig is om te spoelen.

Mengsel: Heet water/azijn/alcohol

Mengsel dat kan enigszins agressief zijn voor bepaalde weefsels, breng het aan in een verborgen hoek om te controleren of er geen degradatie is. Het anti-urine mengsel bestaat uit:

 • 1 theekopje heet water
 • 1 kop De witte azijn of alcoholazijn
 • 1 eetlepel alcohol bij 70 °

Breng het mengsel aan op het gebied en spoel af met schoon water. De geur van dit mengsel kan sterk zijn aarzel dan niet om een deodorant toe te passen.

Conventionele geurvernietigende luchtverfrisser

Gewone stoffenreinigers kunnen ook de truc doen, inclusief producten zoals de beroemde Febreze die effectief zijn op zowat alle soorten dierlijke urine om ze te elimineren.

Wees voorzichtig met het gebruik van dit type product zal niet voorkomen dat de urine moet worden gereinigd voordat u ze aanbrengt.

Verwijder de geur van plas op beddengoed

Katten ontlasten zich vooral graag op beddengoed, banken, fauteuils, tapijten of in je bed. Wanneer uw kat op zijn gebieden urineert (als hij geen gezondheids- of gedragsproblemen heeft), is het een daad van territoriummarkering.

Lees ook:   Veilige krabpalen voor katten: een analyse van jute touw

Beddengoed en vooral je matras zijn plekken waar je veel tijd doorbrengt, dus je moet snel handelen om deze geur uit je meubels te verwijderen en te elimineren.

Om effectief te reageren en de eenvoudigste en meest effectieve manieren te kennen om urinegeuren op beddengoed te verwijderen, Bekijk onze gidsen voor meer informatie. Toch zijn hier kort de oplossingen om toe te passen op banken en matrassen.

Verwijder de geur van urine op een bank

Om schoon te maken door de geur van kattenplas op een bank te verwijderen, zijn er verschillende manieren, afhankelijk van het type bank, een leren, suède of stoffen bank.

Voor leren en kunstleerbanken kunt u zonder risico de volgende technieken gebruiken:

 • Mengsel: Water/zuiveringszout/citroensap/etherische olie
 • Mengsel: Heet water / witte azijn / alcohol (wees voorzichtig in een blind gebied)
 • Speciale kattengeurvernietiger
 • Deodorant en huishoudelijk product voor leren bank

Voor suède banken, die delicater zijn, kunt u de volgende technieken zonder risico gebruiken:

 • Speciale kattengeurvernietiger
 • Deodorant en huishoudelijk product voor suède bank

Voor stoffen banken kunt u de volgende technieken zonder risico gebruiken:

 • Mengsel: Water/zuiveringszout/citroensap/etherische olie
 • Mengsel: Heet water/witte azijn/alcohol
 • Speciale kattengeurvernietiger
 • Deodorant en huishoudproducten voor stoffen

Verwijder de geur van urine op een matras

Waarschijnlijk de meest onaangename plek waar een kat kan plassen, je bed, waar je slaapt. Handel opnieuw snel, reinig en aarzel niet om te desinfecteren met een citroen of stoom.

Voor uw matras kunt u zonder risico de volgende technieken gebruiken:

 • Mengsel: Water/zuiveringszout/citroensap/etherische olie
 • Mengsel: Heet water/witte azijn/alcohol
 • Speciale kattengeurvernietiger
 • Deodorant en huishoudproducten voor stoffen

Wat zijn de andere oplossingen tegen kattenurine?

ToiletkatU weet net zo goed als wij allemaal dat de geur van urine vreselijk onaangenaam is om te ruiken. Beter om er niet aan te wennen, je gasten zullen het meteen merken.

Als uw kat regelmatig in huis of appartement plast en niet in zijn kattenbak, moet u snel handelen en begrijpen wat er mis is.

Begrijp waarom je kat overal plast

De eerste manier om overal van kattenplas af te komen, is door te begrijpen wat er mis is en waarom het buiten zijn kattenbak plast? Is dit gedrag te wijten aan een gezondheidsprobleem of is het iets anders?

Voor dit doel Univers chat biedt u een gids met een casestudy om de eerste symptomen te analyseren, om de gids te downloaden, gaat u naar deze pagina.

Laat de kat opereren

Als alternatief, veel zwaardercastratie. Castratie van een kat, mannetje of vrouwtje, is effectief in het kalmeren van de hunkering van de kat en de geur van de urine zelf. Sterilisatie is echter niet bij alle katten effectief, vooral als uw kat gedragsproblemen heeft.