Hoe kattenurine te reinigen?


Gelukkige KatOnze katten reserveren ons soms zeer onaangename verrassingen, zeker het ergste is de urine en nog meer wanneer de kat overal en vaak plast. Het is mogelijk om deze slechte gewoonte te genezen, maar als de plas klaar is, hoe snel schone urine voordat de geur doordringt.

In deze gids leg ik alle manieren uit om kattenurine te reinigen en tegelijkertijd de geur van kattenurine in uw huis te verwijderen.

Beter voorkomen dan genezen

Voordat u begint, is het een goed idee om Begrijp waarom je kat overal plast. Is deze plas op de vloer of op uw meubels uitzonderlijk, frequent of constant?

Uw kat kan ziek zijn of gewoon gerehabiliteerd moeten worden om in de kattenbak te poepen. Om deze vraag te beantwoorden, nodig ik u uit om onze veilige gids voor het beëindigen van kattenplas te raadplegen.

Hoe kattenurine schoon te maken?

Kattenurine moet zeer snel worden gereinigd Zodra je het merkt, want behalve dat het een vreselijk onaangename geur is, kan het je meubels, matrassen, banken of kleding beschadigen.

Kattenurine werkt als een zuur op voorwerpen, het zal een witte vlek achterlaten op stoffen of een verkleuring op het hout waarmee het het hart heeft geïmpregneerd.

Wat niet te doen

Grijze kat op canapeVoordat je begint met schoonmaken is er één ding dat je niet moet doen om kattenplas schoon te maken. Gebruik geen bleekmiddel om kattenurine schoon te maken, dit is de beste manier om het terug te laten keren naar de plasplaats.

Lees ook:   Katten die konijnen eten: waarheid of fabel?

Bovendien is het advies van een oma voor uw kat om in haar kattenbak te plassen, giet 3 smaken bleekmiddel in de bodem van haar kattenbak. De kat houdt van deze geur.

4 reinigingstechnieken om kattenplas te verwijderen

Om kattenurine op alle soorten oppervlakken effectief te reinigen, zijn er 4 oplossingen. Producten en technieken die onze grootmoeders gebruiken met producten van thuis. Oplossingen zoals kattenanti-urineproducten, witte azijn en zuiveringszout, waterstofperoxide of afwasmiddel.

Speciale kattenurine reinigingsproducten

Urineversnipperaars en reinigingsmiddelen zijn gemaakt om kattenplas speciaal schoon te maken. Sommige fungeren ook als een vlekkenverwijderaar en zelfs destructief om de geur van kattenplas te verwijderen. Erg handig voor geïmpregneerde of gedroogde kattenplas.

Kattenurinereinigers zijn zeer effectief en zeer aangenaam wanneer ze een urinegeurvernietiger bevatten. Deze omvatten producten zoals Fronteline, Urine off, Trixie of Trinova, een natuurlijke reiniger.

>> Bekijk andere producten om actie te ondernemen tegen kattenurine op Amazon <<

Witte azijn en zuiveringszout

Twee grote goedkope bondgenoten van het huishouden, azijn en zuiveringszout hebben duizenden toepassingen, allemaal om effectief schoon te maken.

Om kattenurine te reinigen met witte azijn en zuiveringszout, moet u mengen in verhouding tot:

  • 1/3 azijn of alcohol
  • 1/3 water
  • 1 theelepel zuiveringszout.

Waterstofperoxide

Een ander geweldig product dat effectief wordt gespaard om sporen van urine te reinigen, waterstofperoxide.

Om kattenurine met waterstofperoxide te reinigen, moet het volgende mengsel worden gemaakt:

  • 30 ml waterstofperoxide
  • 300 ml warm water

Afwasmiddel

Het product verrast en effectief om de onzin van de kat, het afwasmiddel, schoon te maken, naast dat het effectief is, is het niet agressief voor objecten. Aarzel echter niet om goed te spoelen na het aanbrengen.

Om kattenplas goed te reinigen met afwasmiddel, moet het worden verdund in warm water.

Lees ook:   sandy

Hoe urinegeur te verwijderen na het reinigen

De geur van kattenplas is een absoluut vreselijke geur in zijn huis, vooral wanneer het probleem niet vroeg genoeg wordt behandeld.

Stel je nog erger voor, als je er op den duur aan went, maar voor mensen die het huis binnenkomen, zullen ze het merken. Dus hoe te handelen tegen de geur van kattenplas?

5 oplossingen om te verwijderen De geur van kattenurine

Slechte geur van kattenplasWe zagen hierboven hoe we kattenplas effectief kunnen schoonmaken, maar het werk stopt daar niet. Zodat de geur niet in beslag wordt genomen, is het noodzakelijk om deze sterke geur te behandelen en te vernietigen.

Om de geur van kattenplas te verwijderen, is het eerste ding om schoon te maken, voor kleding en andere doeken plaats je ze gewoon in de machine, maar voor matrassen of banken of de vloer is het nodig om de bovenstaande trucs te gebruiken.

Om urinegeur te vernietigen en te verwijderen, zijn hier de meest effectieve producten.

Deodorants voor kattenurine

Om deze geur van plas speciaal te behandelen, zijn er speciale producten, urinevernietigers voor katten vaak gekoppeld aan reinigingsmiddelen, Dit omvat de twee hierboven genoemde producten. zoals Urine Off die de bekendste is of Trinova de natuurlijke urine vernietiger. Hier zijn er nog twee om deze geur op te ruimen.

Saniterpen Geur Destroyer 750ml

Saniterpen Geur Destroyer 750ml

Natuurlijke reiniger is effectief voor het ontgeuren en reinigen van vuil en slechte geuren van dieren op uw bank, bed, tapijt … Zeer krachtig voor hardnekkige urinevlekken.

Wee Away - Anti-geurproduct - Speciale kattenurine - 5 l

Wee Away – Anti-geurproduct – Speciale kattenurine – 5 l

  • Verwijdert geurtjes en vlekken van kattenurine
  • Ontmoedigt de kat om op dezelfde plaats te plassen
  • Bacteriën die veilig zijn voor uw metgezel die urinezuren en zouten die geuren veroorzaken, elimineert
  • Snelle actie
  • bevat geen maskeringsmiddelen of giftige producten

Je kunt de geur van de kat verwijderen, je kunt ook consumentenproducten zoals celebrate Fébreze en anderen gebruiken, maar het zijn geen schoonmaakproducten.

Alcohol in het huishouden

Effectief en natuurlijk product dat zeer goed werkt op geuren, wees voorzichtig, maar tijdens het aanbrengen kan de geur erg sterk zijn.

Om huishoudelijke alcohol aan te brengen, penetreert u het product met een doek en laat u het vervolgens drogen.

Zuiveringszout

Nogmaals, onze bondgenoot gespaard, baking soda. Om het aan te brengen, penetreer je het zuiveringszout met je hand en laat je het vervolgens minstens 3 uur intrekken en stof je het vervolgens af of stof je het.

Als u een mengsel met zuiveringszout hebt gebruikt voor het reinigen, is het niet nodig om de behandeling te herhalen, tenzij er een zeer hardnekkige geur is.

Witte azijn

Azijn is ook aanwezig om in te werken op de geur van kattenplas. Om de geur van urine te verwijderen, giet de azijn op het aanstootgevende gebied, wrijf met een vochtige doek en laat de droogtijd werken.

Als u een mengsel met alcohol of witte azijn hebt gebruikt voor het reinigen, is het niet nodig om de behandeling te herhalen, tenzij er een zeer hardnekkige geur is.

Etherische oliën

Essentiële oliën zijn zeer effectief in het permanent bedekken van de geur van kattenurine. Hun zeer hoge concentratie van het actieve ingrediënt zorgt ervoor dat de geur duurzaam wordt bedekt.

Wees voorzichtig, essentiële oliën zijn geen geurvernietigers.

Welke oplossingen tegen kattenurine?

Een kat die overal vandaan urineert, het is echt ondraaglijk om schoon te maken en deze sterke geur die de neiging heeft om in zijn huis te blijven. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe je dit kunt stoppen?

Waarom plast je kat overal?

Om erachter te komen en stap voor stap verder te gaan Univers chat biedt u een gids met een casestudy om de eerste symptomen te analyseren, om de gids te downloaden, gaat u naar deze pagina.

Begrijpen en optreden tegen een kat die overal plast

Een kat plast om twee redenen uit zijn kattenbak, hij heeft urinewegproblemen of hij heeft gedragsproblemen.

Handel voordat het een gewoonte wordt, neem de tijd om te kijken naar de redenen waarom je kat overal plast.

Om verder te gaan in ons dossier over manieren om kattenplas te bestrijden

Univers Chat biedt u verschillende hulpmiddelen om u te helpen stoppen met incontinentie bij uw kat.