Kat Camera – Monitor en zie wat uw kat doet – Vergelijking & Beoordelingen

Omdat de veiligheid van uw kat net zo belangrijk voor u is als die van uw gezinsleden, Camera videobewaking biedt u een goede manier om over uw kleine katachtige te waken. Cat camera’s zijn digitale apparaten waarmee u observeer wat je kleine katachtige doet in je afwezigheid Om er zeker van te zijn dat alles in orde is, communiceer je met hem als je hem mist, of grijp je live in in geval van nood vanaf je smartphone.

De ideale camera moet worden aangepast aan de aard en het karakter van uw kleine haarbal, terwijl de geavanceerde functies van een moderne camera worden samengebracht. Ontdek het hieronder Onze selectie van de beste kattencamera’s, evenals alles wat u moet weten over deze high-tech apparaten.

Onze selectie van de 3 beste kattencamera’s

Niet alle kattencameramodellen en -merken zijn gelijk. Om u te helpen snel degene te vinden die past bij uw behoeften en die van uw 4-poots vriend, presenteren wij onze selectie van 3 Beste Cat camera’s op de markt.

Furbo Camera, HD Wi-FI en Audio Camera met Treat Launcher

Furbo Dog CAMERA: HD Wi-FI Camera met Treat Launcher, Two-Way Audio, Night Vision en Barking Alert, Ontworpen voor Honden

Furbo Dog CAMERA: HD Wi-FI Camera met Treat Launcher, Two-Way Audio, Night Vision en Barking Alert, Ontworpen voor Honden

 • 🐾 LEUKE TRAKTATIEWERPER: Gooi je hond een traktatie via de gratis Furbo iOS/Android app. Laad tot 100 van de favoriete traktaties van je hond en speel “Go fetch” met hem, waar je ook bent!
 • 🐾 1080P CAMERA en NACHTZICHT: Ontdek het geheime leven van je hond als je weg bent. Met Full HD-videostreaming, 160º groothoekweergave en nachtzicht kunt u met de Furbo-camera uw hele kamer zien, dag en nacht.
 • 🐾 BIDIRECTIONELE AUDIO: Hoor en troost uw hond alsof u aan zijn zijde staat. De Furbo-camera heeft een ingebouwde microfoon en luidsprekers waarmee u met uw hond kunt praten en hem duidelijk kunt horen.
 • 🐾 BARK ALERT: Stuurt pushmeldingen naar uw smartphone wanneer uw hond blaft, zodat u hem in realtime kunt kalmeren. De Furbo-camera heeft slimme sensoren die automatisch blaffen detecteren.
 • 🐾 Het instellen van de Furbo-camera vereist een internetverbinding en een sterk Wi-Fi-signaal. Afhankelijk van de grootte en textuur van de traktaties, kan het mogelijk zijn om meerdere traktaties tegelijk te gooien. Als u de Furbo-app niet kunt installeren of het installatieproces niet kunt voltooien, neemt u contact op met Furbo-ondersteuning via het menu Koper-verkoper van Amazon.

Meningen over de Furbo Camera

Het is een aangesloten snoepautomaat met een camera, zodat je je metgezel kunt volgen, praten of behagen (door hem op afstand traktaties aan te bieden) vanaf je smartphone, waar je ook bent. Het apparaat heeft een vrij elegant, ergonomisch ontwerp en kan op de vloer in huis worden geplaatst. Het wordt geleverd met een USB-kabel, ac-adapter en snelstartgids.

Lees ook:   Zijn Maine Coons nachtelijke katten?

Het apparaat werkt met Wi-Fi en Bluetooth. Het is compatibel met alle Android- en iOS-apparaten voor externe en realtime toegang vanuit een gratis applicatie op uw smartphone, tablet of smartwatch. Hij is uitgerust met een Full HD camera met groothoek (160°) en 4x digitale zoom.

De Furbo kan foto’s en video’s opnemen en heeft ook een infrarood LED-projector voor nachtzicht. Ten slotte is een tweerichtingsluidspreker in het apparaat ingebouwd, evenals een blafwaarschuwingsfunctie (als je een hond hebt).

Eyenimal HD Camera op kattenhalsband

Eyenimal Digitale Camera Accessoire voor Hond 4 Gb

Eyenimal Digitale Camera Accessoire voor Hond 4 Gb

 • Digitale camera voor huisdieren waarmee u uw uitstapjes kunt filmen.
 • Licht product (slechts 35 g) – Autonomie: 2u30 – Flashgeheugen: 4 GB – Video-opname resolutie: 680 x 480 pixels – Opnameformaat: AVI – Opnamesnelheid: 29 frames per seconde.
 • Ingebouwde microfoon audio-opname. Breng video’s over en laad de batterij op via een USB-kabel (meegeleverd).
 • Compatibel met Microsoft Windows 2000, XP, Windows 7, Vista, Mac OS 10.x en Linux. Afvoer.
 • Camera die kan worden bevestigd aan standaard kragen

Meningen over de Eyenimal camera

Het is een mini-digitale camera aan boord waarmee u de uitstapjes van uw kat kunt filmen. Dit waterdichte apparaat kan aan elke standaardkraag worden bevestigd. Lichtgewicht, het weegt 35 g en wordt aangedreven door een oplaadbare lithium-ion batterij (niet inbegrepen) voor een gemiddelde autonomie van 2u30.

De fotosensor heeft een videoresolutie van 680 x 480 pixels, met een opnamesnelheid van 29 beelden per seconde. De gefilmde video’s worden opgenomen in AVI-formaat. Daarnaast is een microfoon geïntegreerd voor audio-opnames. Alle gegevens worden opgeslagen in het interne flashgeheugen van 4 GB dat het apparaat biedt.

Merk ten slotte op dat de camera compatibel is met mobiele en pc-toepassingen. Er is een USB-kabel aanwezig voor het overbrengen van opgenomen gegevens en het opladen van de batterij.

Sricam draadloze IP-cameradetectie en nachtzicht

Draadloze IP-camera, Sricam WiFi Camera Bewaking Nachtzicht Detectie, 2-Weg Audio, Bewegingsdetectie Alert, Video Surveillance

Draadloze IP-camera, Sricam WiFi Camera Bewaking Nachtzicht Detectie, 2-Weg Audio, Bewegingsdetectie Alert, Video Surveillance

 • 【EASY WiFi SETUP】Onze slimme managed server-oplossing helpt p2p-monitoring eenvoudig te houden. Sluit stroom en wi-fi aan en begin met het bewaken van live camera’s vanaf elk thuis- of werknetwerk met behulp van een Mac PC desktop of Android smartphone app voor iPhone.
 • 【NACHTZICHT】Met IR-nachtzicht tot 32 voet kunt u de mensen en plaatsen waar u van houdt 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig houden. Communiceer met behulp van de ingebouwde luidspreker en microfoon om met uw kinderen, huisdieren te praten of mogelijk een inbreker af te schrikken. Blijf altijd op de hoogte door op specifieke tijden op te nemen volgens uw voorkeuren.
 • 【TWEERICHTINGSAUDIO】 Luister naar een stem in de buurt van de binnencamera of gebruik de telefoonmicrofoon om thuis met uw hond te praten. Microfoon- en luidsprekerniveaus zijn onafhankelijk instelbaar en maken het gemakkelijk om feedback of echo te corrigeren.
 • 【SLIM ALARM EN TWEERICHTINGSAUDIO VOOR REAL-TIME COMMUNICATIE】Met de bewegingsdetectiefunctie worden alle potentiële risico’s nauwkeurig geïdentificeerd en onmiddellijk naar u verzonden. U kunt ook altijd en overal met anderen praten met deze IP-camera! OPMERKING: Alleen producten die in Park11FRwesterns zijn gekocht, bieden u after-sales service en facturen. Als u namaakproducten koopt, controleert u de naam van de winkel.
 • 【BETROUWBARE 2.4G WIFI CAMERA】Met behulp van “Camera toevoegen via Wi-Fi Mode” via Sricam App op uw mobiele telefoon en volg de stap-voor-stap instructies, geen ingewikkelde instelling nodig van deze draadloze bewakingscamera. Belangrijke tips voor de verbinding: IP/Network-2.4GHz wireless (incompatibel met 5GHz). Als uw router beide banden ondersteunt, zorg er dan voor dat uw mobiele telefoon is verbonden met 2.4G wifi.

Meningen over de Sricam camera

Het is een videobewakingsapparaat waarmee u uw kleine katachtige of uw hele gezin in de gaten kunt houden en met hen kunt communiceren dankzij de geïntegreerde tweerichtingsaudio, vanaf uw telefoon (Android, iOS, tablet) of computer.

Lees ook:   Munchkin Katten: Unieke Persoonlijkheden & Gedrag

Het werkt met behulp van Wi-Fi op elk thuis- of kantoornetwerk dat compatibel is met de 2,4 GHz (802.11b / g / n) frequentiebanden en DHCP-instelling ingeschakeld. Het apparaat bevat een alarm, een bewegingsmelder, een camera met een visuele hoek van 360 ° en nachtzicht dankzij de 13 infrarood-LED’s (die tot 3 meter in het donker kunnen filmen). Een diMet 128 GB interne harde harde zeeslag kunt u audio-, video- en beeldgegevens opnemen.

De complete kit komt naar u toe met een plastic Sricam-camera, voedingsadapter, USB-kabel, basislade, 2 schroeven en de installatie- en gebruikershandleiding.

Waarom een camera gebruiken om uw kat in de gaten te houden?

Het gebruik van een aangesloten camera geeft u de mogelijkheid omObserveer uw kat terwijl u weg bent, om te weten wat hij doet als je er niet bent, om te zien hoe hij zich gedraagt, … Met wat je hebt gezien, zul je in staat zijn om het beter te begrijpen en beter te reageren op de verschillende behoeften.

Daarnaast is een camera ook handig voor zie je kat als je hem mist. Je hebt zelfs het plezier van interactie met hem zoals met Furbo’s camera, om met hem te praten om hem gerust te stellen en naar hem te luisteren (dankzij de luidspreker en microfoon die bij het apparaat horen), ook om foto’s te maken of video’s op te nemen.

Tot slot is er een camera nodig om uw kat op afstand in de gaten te houden om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Dit bevrijdt je van het gewicht van angst. Een praktische oplossing wanneer je een fragiele, zieke, herstellende of gewoon oudere kat hebt die je aandacht opeist.

Met betrekking tot de Camera om aan de halsband van de kat te bevestigen, de interesse is heel anders! Heb je ooit willen weten wat je kat doet als hij naar buiten gaat? Met dit soort accessoires is het heel goed mogelijk om je kat buiten te bespioneren en te zien wat hij ziet, je hebt alleen een GPS-halsband voor de kat nodig om te weten waar hij precies naartoe gaat.

Zo is het ook als je kat naar buiten gaat. Hij stelt zichzelf bloot aan verschillende gevaren of kan onderweg verdwalen. Dankzij de mini-boordcamera wordt u gewaarschuwd in geval van dreiging en grijpt u snel in. Je kunt hem ook gewoon lokaliseren met de GPS geïntegreerd in zijn mini-camerakraag.

De twee soorten Cat Spy Camera

Ongeacht de merken die u op de markt zult tegenkomen, moet u er rekening mee houden dat er voornamelijk 2 soorten kattenspioncamera’s zijn: bewakingscamera’s voor thuis al dan niet bestemd voor huisdieren en halsbanden met ingebouwde camera.

Bewakingscamera voor thuis

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een type camera dat meer gericht is op het bewaken van het interieur van uw huis, ze zijn ook te vinden onder de naam van verbonden camera.

Dit type camera is erg handig om u in staat te stellen niets van de activiteiten van uw kat te missen zodra hij voor de camera passeert en zo de hele dag door een glimp op te vangen van alles wat er in uw huis gebeurt als u weg bent.

Lees ook:   Fronline Combo Chat Reviews - Informatie en tips

Het actieradius is daarom beperkt tot uw huis: het hele huis of bepaalde delen van uw keuze (woonkamer, slaapkamer, keuken …) afhankelijk van de positie van de camera. Er zijn 360-graden of draaibare camera’s die deze limiet gedeeltelijk kunnen overschrijden, ga naar een krachtige aangesloten camera voor dit soort functies.

Eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken, u kunt het ophangen of plaatsen op een gevoelige of strategische plaats in uw huis en alles bekijken vanaf uw telefoon, tablet of pc, waar dan ook.

Sommige modellen zijn goed bedoeld voor dieren, zoals de Furbo-camera, waarmee u naast het filmen en verzenden van de beelden traktaties naar uw kat kunt sturen via de applicatie en zelfs op elk gewenst moment met hem kunt praten.

Halsband met ingebouwde camera voor katten

Hoewel de functies grotendeels hetzelfde blijven, verschilt de kraag met ingebouwde camera van het vorige type door zijn specifieke ontwerp. Ontworpen in de vorm van een minicamera, heeft het videobewakingsapparaat een kraag of wordt het eenvoudig bevestigd aan de gepersonaliseerde kraag of het harnas van je kleine haarbal, het is hetzelfde type kraag dat werd gebruikt voor de show The Secret Life of Cats.

Het is een geminiaturiseerd apparaat, noodzakelijkerwijs licht en niet omvangrijk, dat, eenmaal bevestigd aan de nek van uw kat, u in staat stelt om het te observeren elke keer dat het het huis uitgaat, weet waar het naartoe gaat en met wie het is, zijn routes, zijn activiteiten (jagen, spelletjes, gevechten, …), en stelt u in staat om ermee te communiceren. Het actieradius is dus aanzienlijk groter dan dat van de bewakingscamera thuis, omdat de camera uw kat dit geloof volgt.

Mini kraag camera of bewakingscamera wat te kiezen?

De keuze van een typee camera, halsband of bewaking, moet zeker voldoen aan uw behoeften en verwachtingen, maar vooral rekening houden met de aard en gewoonten van uw kat. Afhankelijk van of uw kat een binnen- of buitenkat is, moet u de juiste camera kiezen om onnodige kosten te voorkomen.

Als je een binnenkat hebt, dat wil zeggen een die bijna niet naar buiten gaat en het grootste deel van zijn tijd in het appartement doorbrengt, moet je een of meer bewakingscamera’s voor het huis kiezen. Je bent gegarandeerd in staat om hem in zijn ruimte te observeren, hem te volgen en rechtstreeks met hem te communiceren.

Als je daarentegen een buitenkat hebt, die nacht en dagelijkse dweilen waardeert, en die daarom vaker afwezig is van huis, is een minicamerahalsband de ideale keuze. Ze zal hem vergezellen tijdens al zijn reizen en je zult altijd een oog op hem hebben. Zelfs wanneer uw kleine katachtige terugkeert van zijn avonturen, blijft de mini-kattencamera in huis werken en zorgt voor een continue monitoring van de activiteiten van het dier.

De meest interessante functies op een kattencamera

Chat met de cameraOm een bevredigende ervaring te hebben, kiest u op het moment van aankoop voor hoogwaardige chatcamera’s, die ten minste de functies samenbrengen die u echt interesseren, hier is een lijst met degene die we meer dan interessant vinden.

Bekijk online video’s vanaf elke locatie

Wat het type ook is, De ideale kattencamera moet u in staat stellen om video’s van uw huis of kat te streamen, online en in realtime, ongeacht waar u zich bevindt, vanaf uw smartphone, tablet of computer. Dit vereist dat de camera een langeafstandsconnectiviteit heeft en dat u internettoegang hebt om er verbinding mee te maken via Wi-Fi, 3G of 4G.

Afstandsbediening, om de camera te activeren

De Afstandsbediening van het apparaat is noodzakelijk voor het gemak van de grip. Het is niet nodig om het apparaat te activeren of te deactiveren door op de fysieke knop te drukken, u kunt dit overal doen met een enkele klik op uw telefoon / afstandsbediening. De afstandsbediening van de camera is niet beperkt tot de enige aan/uit-functies, het moet ook bepaalde acties mogelijk maken zoals het aanpassen van de kanteling, de hoek van de camera om goed te visualiseren, het overschakelen van de ene camera naar de andere in huis, … Deze externe toegang moet echter veilig blijven (door codering/versleuteling).

De stem in 2 richtingen, om te luisteren en te praten met de kat

De camera moet uitgerust met een luidspreker en tweewegmicrofoon om de communicatie met je haarbal te vergemakkelijken. Je zult hem kunnen horen miauwen, spinnen, klagen of verzoeken doen. In ruil daarvoor zal ook zij je horen, en je kunt dan met haar praten alsof je in de buurt bent, haar geruststellen, haar uitdagen of haar gedrag beïnvloeden als ze ontvankelijk is voor je stem.

In staat zijn om video’s en foto’s op te nemen

Met deze functie kunt u noteer de feiten van het dagelijks leven van je kleine katachtige, van de eenvoudigste gebaren tot de leukste of meest ongewone, in de vorm van foto’s of video’s. Toegankelijk vanaf je telefoon, je kunt ze bewaren en/of delen met je vrienden. Een interessante functie als u een album wilt maken van de meest ongepubliceerde video’s / foto’s van uw 4-pootige metgezel of gewoon zijn gedrag wilt bestuderen om hem beter te begrijpen en hem te helpen in geval van problemen.

Dit vereist dat de kattencamera een grote interne opslagcapaciteit of uitbreidbaar geheugen (micro SD-kaart) heeft voor continue of on-demand opname.

Videokwaliteit voor prachtige beelden

Dit is een criterium waarop u geen concessies moet doen binnen de grenzen van de technologie van deze apparaten, omdat een camera die wazige, saaie, onherkenbare video’s / afbeeldingen levert, kortom slechte kwaliteit, niet van enig nut voor u zal zijn. Kies een apparaat met een bevredigende videokwaliteit, voor mooie beelden.

Deze functionaliteit wordt bepaald door de kenmerken van de foto-/videosensor: de grootte (in megapixels), de resolutie en dichtheid (in pixels) van het beeld en de opnamehoek. Hoe groter ze zijn, hoe beter de kwaliteit. De beste apparaten bieden HD (d.w.z. 1280 x 720p) of Full HD (1920 x 1080p) resolutie. In naarWaardeer in dit geval altijd de kwaliteit door tests uit te voeren, zonder alleen te vertrouwen op de indicaties van de gegevensbladen.

Nachtzicht om ’s nachts te zien

De werking van de camera wordt beïnvloed door variaties in licht. Inderdaad, als het overdag optimaal werkt, is dit niet altijd het geval in de duisternis van de nacht. Het is interessant dat het apparaat is uitgerust met een nacht- of nachtzichtmodus zodat u uw huisdier perfect kunt zien en controleren, zelfs als het min of meer donker is. Dit wordt mogelijk gemaakt door speciale infrarood- of LED-sensoren die in het apparaat zijn ingebouwd.

De GPS-halsbandoptie om het overal te volgen

Deze functie, die bijna uitsluitend te vinden is op kraagvormige apparaten met mini-on-board camera, is een belangrijke troef. Je kleine katachtige kunnen zien, waar het ook is, is op zich geweldig, maar nog steeds onvoldoende. Vooral als zijn avontuur hem naar een plek brengt die onbekend of onbekend voor je is, die je geografisch niet kunt vinden in de video.

In dit geval geeft de GPS-optie van de camera aan boord van de halsband u de exacte locatie van uw kat, de afstand tussen u en de te volgen route om deze gemakkelijk te vinden.