Kattenafweermiddel – Hoe houd je een kat weg? – Reviews &Tips &Vergelijking


Als u op zoek bent naar Een effectief product om een kat weg te houden en uw leefomgeving te beschermen, heb je je waarschijnlijk al gerealiseerd dat er een veelheid aan soorten kattenwerende middelen op de markt zijn.  Daarnaast, zoals Elke kat kan anders reageren op een product, kunt u merken dat u verschillende insectenwerende middelen probeert.

Daarom is het vinden van de effectieve kattenverjager geen gemakkelijke taak. Door echter rekening te houden met een paar parameters, zoals de plaats van gebruik van de repeller en de te beschermen elementen, kunt u gemakkelijker beslissen. Jij Hieronder vindt u onze selectie van de beste kattenwerende middelen, evenals enkele effectieve tips om een kat weg te jagen en uw bevoorrechte ruimtes te beschermen.

Inhoudsopgave

De beste kattenwerende middelen – De meest populaire

U zult verbaasd zijn over de diversiteit aan kattenwerende middelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Veel mensen gebruiken het en volgens de meningen en opmerkingen die we hebben verzameld, zijn de meest gevraagde en effectieve insectenwerende middelen deze.

Lees ook:   naturally

PetSafe SSSCAT Spray Afweermiddel

Vervaardigd door het merk PetSafe, is dit kattenafweermiddel geurloos en vormt het geen gevaar voor u of uw kleine haarbal. Het wordt gebruikt om de kat af te weren van specifieke plaatsen in huis, zoals meubels, werkhoeken, keuken, slaapkamers, enz.

Het is uitgerust met een bewegingsmelder die een straal uitzendt die de kat verrast zodra deze binnen een straal van 1 meter nadert. De spray is navulbaar en heeft een capaciteit van 80 tot 100 jets per navulling. De jets zijn respectvol voor de netheid van uw interieur.

Ultrasoon zonnekatenafweermiddel met bewegingsmelder en knipperlicht

Solar Cat Repellent, 360 ° Outdoor Cat Repellent met bewegingsmelder en USB knipperend licht, Frequentie: 15-60 kHz, IP44 waterdicht, ultrasone kat om tuinbeschermer af te weren, velden

Solar Cat Repellent, 360 ° Outdoor Cat Repellent met bewegingsmelder en USB knipperend licht, Frequentie: 15-60 kHz, IP44 waterdicht, ultrasone kat om tuinbeschermer af te weren, velden

  • 🐱360 graden bescherming: Deze wildverjager heeft een driezijdig ontwerp om uw ruimte in alle richtingen te bedekken, detectie in drie richtingen en een dekkingsgebied van ongeveer 300 m². Elk gezicht heeft zijn eigen sensoren, luidsprekers en lichten die onafhankelijk van elkaar werken en katten, honden en andere binnendringende dieren weghouden.
  • 🐰PIR infraroodsensor: Ons ultrasone kattenapparaat is uitgerust met een PIR-sensor Een infraroodsensor die continue signalen uitzendt. Wanneer de kattenverjager bewegende dieren bij de hand detecteert, zendt hij automatisch geluidsfrequenties uit om ze weg te jagen en de LED-indicator licht op. De ultrasone repeller gaat automatisch in de slaapstand met laag vermogen wanneer deze niet in gebruik is.
  • 🐕Twee methoden voor repellering: 1. Ultrasone stille modus: LED-lampjes blijven knipperen totdat het dier beweegt 2. Ultrasone geluidsmodus: LED-lichten en alarmen jagen tegelijkertijd op dieren (ultrasoon en LED-licht – Afhankelijk van de geselecteerde frequentie kan de dierenverjager echografie of LED-flitser vrijgeven). Ultrasone golven zijn veilig voor mensen.
  • 🐭Dual USB en Solar Charging: De slimme ultrasone motor heeft een ingebouwde 2200mAh lithiumbatterij. De bovenkant van het apparaat is uitgerust met een polysilicium zonnepaneel, dat zal worden opgeladen door zonne-energie. Zonne-energie, hoog rendement, laag stroomverbruik. Bovendien kan het ook worden opgeladen via een USB-adapter voor als het slecht weer is, om dag en nacht een continue werking te garanderen.
  • 🦉Waterdicht en gemakkelijk te gebruiken: De ultrasone repeller is uitgerust met drie beugels en een vaste muur, plaats de repeller gewoon op het gebied dat u wilt beschermen en plaats deze op een zonnige plaats. Ultrasone repeller met IP44 waterdicht ontwerp maakt het mogelijk om te werkenregenachtige dagen aan boord. (Tips: stel het apparaat niet in in geval van zware regenval, raak de oplaadinterface niet aan.)

Het is een buitenproduct waarmee u gebieden kunt afbakenen die verboden zijn voor katten in uw omgeving. Onschadelijk voor de gezondheid van uw huisdier, het stelt u in staat om uw tuinen, boomgaarden en moestuinen te beschermen.

Het apparaat werkt onder batterij of oplaadbare batterijen en bevat een infraroodsensor die een krachtige echografie en een zeer sterke LED-flitser activeert bij het naderen van het dier. Een echografie wordt dan uitgezonden op een bepaalde frequentie, evenals een fel licht dat de kat desoriënteert die dan geen andere keuze heeft dan weg te gaan.

Lees ook:   biri

OUETERDO Ultrasoon Kattenafweermiddel

Het is ook een ultrasoon anti-kat buitenproduct, om uw buitentuinen en tuinen te beschermen. Dankzij een geïntegreerd ultrasoonapparaat, gevormd door 2 luidsprekers, zendt het apparaat geluidsgolven uit die schadelijk zijn voor katten. Deze golven kunnen meer dan 1500 m² beslaan.

De ultrasone kattenverjager OUETERDO heeft ook een zeer krachtige echografie en een LED-flitser. Het is zeer weerbestendig, verbruikt zeer weinig energie en kan overdag op zonne-energie draaien. U kunt de meegeleverde lithium-ionbatterij ook opladen met de meegeleverde micro-USB-kabel.

Oma’s remedie om een natuurlijke kattenafweermiddel te maken?

Chat niet gelukkigNiet alle kattenwerende middelen zijn producten van grote industriële bedrijven. Er zijn ook Zelfgemaakte recepten die zich hebben bewezen in het weghouden van katten. U kunt bijvoorbeeld een van de die gebruiken die we hebben geïdentificeerd naast de natuurlijke insectenwerende middelen in ons artikel.

Kattenafweermiddel met etherische olie

De essentiële oliën van citroenschil, citroengras, lavendel of sinaasappel zijn zeer effectief in het afschrikken van katten, maar ze moeten ook spaarzaam worden gebruikt. Je kunt ze gebruiken als sprays en ze spuiten op de plaatsen die je wilt beschermen. Of u kunt ze mengen met het reinigingswater dat u tijdens het schoonmaken gebruikt.

Buiten, om katten uit de buurt van je planten te houden, week je gewoon een katoenen doek in essentiële oliën en plaats je deze op de gewenste plaats.

Kattenspray met peper

Katten haten de sterke geur van zwarte peper, dus het recept van deze grootmoeder werkt elke keer. Het is gemakkelijk te bereiden en kost u slechts een paar minuten. Kook water in een pan en laat het een beetje zitten. Voeg vervolgens 2 theelepels verse, geplette zwarte peper toe aan de pan en roer het mengsel tot het homogeen wordt. Zodra het mengsel is afgekoeld, breng het over in een spuitfles en spuit het afweermiddel op de gewenste plaatsen.

Kattenafweermiddel met mosterd

Mosterd is een krachtig natuurlijk kattenafweermiddel, zeer effectief buitenshuis. Meng in gelijke verhoudingen een hoeveelheid mosterd en water en roer tot je een pasta krijgt die zo stroperig is als een verf. Breng de oplossing vervolgens 3 keer per week aan in uw tuinen en buitentuinen, gedurende ongeveer 2 weken, om een bevredigend resultaat te garanderen.

Kattenwerende planten

Wat is een betere manier om uw tuinen te beschermen tegen katten dan de planten zelf? De aroma’s van tijm,lavendel en rozemarijnplanten storen katten enorm. Kweek er een paar rond je tuinen en plantages.

Kook voor gebruik binnenshuis kruidenthee gemaakt van gedroogde rozemarijn en lavendelbladeren en spuit het na afkoeling in je favoriete hoeken van het huis voor slechts een paar uur. Aarzel niet om een beetje witte azijn aan het mengsel toe te voegen om de afstotende werking te verbeteren.

Kattenafweermiddel met witte azijn

Het is nog niet afgelopen, azijn! Naast de vele bekende huishoudelijke toepassingen, wordt witte azijn ook gebruikt om slechte kattenplasgeuren te bestrijden. Als uw kat uit zijn kattenbak heeft geplast, reinigt u het gebied met een mengsel van water en witte azijn en de geur verdwijnt na een paar uur. (Merk op dat de kat sterk wordt aangetrokken door de geur van zijn urine, als u de plaats niet goed schoonmaakt, zal hij vaak terugkeren om zijn zaken te doen).

Lees ook:   Slimme muizen verkiezen kattenvoer! Ontdek hun geheimen!

Om te voorkomen dat dit in de toekomst nog eens gebeurt, doe je pure witte azijn in een spuitfles en strooi je al je meubels, tafels, stoelen en je e.nRechten te behouden. Katten hebben een hekel aan de geur van azijn: je kat zal 2 keer nadenken voordat hij zich daar waagt.

Bicarbonaat kattenafweermiddel

30 ml zuiveringszout, 30 ml afwasmiddel, 30 ml waterstofperoxide en een kopje warm water zijn voldoende om de geur van kattenurine uit te roeien. Homogeniseer het mengsel en giet het vervolgens in een spuitfles en spuit het resulterende product op de plaats die door urine is bevuild. Als de geur aanhoudt, herhaal dit dan totdat deze volledig verdwijnt.

Spuit ook regelmatig de favoriete en drukste plaatsen in huis, om mogelijke ongemakken van dezelfde soort te voorkomen.

Zijn zelfgemaakte of spray natuurlijke insectenwerende middelen veilig voor de kat?

De hierboven genoemde zelfgemaakte natuurlijke insectenwerende middelen zijn volledig onschadelijk, loopt je kleine kat absoluut gevaar. Pas echter op voor het gebruik van producten die giftig zijn voor katten, zoals ammoniak en sommige citrusessenties.

Wat betreft de anti-kattensprays in winkels en supermarkten, is er niets te melden. Ze zijn getest en goedgekeurd door experts en dierenartsen en zijn daarom op geen enkele manier gevaarlijk voor je kleine haarbal.

Natural Spray Repellent – Beoordelingen &Selectie van de beste

Merk op dat ultrasone kattenverjagers worden gedacht en ontworpen voor gebruik in buitenomstandigheden de meest extreme. Als gevolg hiervan vereist hun onderhoud meestal niet veel om te doen, behalve om ervoor te zorgen dat de batterij regelmatig wordt opgeladen.

Merk ook op datHet zal enige tijd duren voordat u zich de effectiviteit van de ultrasone repeller realiseert, omdat het dier enige tijd nodig heeft om te beseffen dat het geproduceerde geluid verband houdt met zijn aanwezigheid en de kat geleidelijk weg zal gaan van uw tuinen. U kunt tussen de 3 en 15 dagen tellen om de eerste resultaten te observeren.

Ten slotte, om de ultrasone kattenverjager effectief te maken tegen alle mogelijke plagen en alle soorten katten, wordt het aanbevolen dat u het apparaat op verschillende frequenties instelt, afhankelijk van het dier dat u weg wilt houden. Om een kat weg te houden, stelt u de frequentie in tussen 19,5 kHz en 24,5 kHz. Zelfs de meest recalcitrante katten zullen zich niet verzetten!

Ultrasoon afweermiddel voor kat – Beoordelingen &selectie van de beste

Ultrasone kattenverjager: een oplossing die werkt?

Ja, in de meeste gevallen zult u tevreden zijn met uw ultrasone kattenverjager. Maar we kunnen je nooit genoeg vertellen, elke kat is uniek en kan anders reageren dan een andere op een ultrasone kattenverjager. Het is daarom niet uitgesloten dat een kat ongevoelig is voor dit type afweermiddel.

Buiten kattenverjager of binnen kattenafweermiddel: welke te gebruiken?

Om katten weg te houden van uw aangename buitenruimtes, raden we u aan te kiezen voor een ultrasone repeller. Je vindt ze in een veelheid aan modellen op de markt. Ze werken allemaal op bijna dezelfde manier en zijn erg handig, gemakkelijk te onderhouden en zeer efficiënt.

Voor uw interieur raden we u aan een van de meerdere modellen sprays te kiezen die in de winkels verkrijgbaar zijn. Als je niet genoeg middelen hebt, of gewoon bij voorkeur, kun je een van de vele recepten van de grootmoeder gebruiken die er zijn.

Afweermiddel tegen urinemarkering of afweermiddel tegen kattenurine?

Slechte geur van kattenplasMerk op dat in tegenstelling tot kattenwerende middelen die erop gericht zijn om het dier categorisch weg te halen van een gewenste plaats, urine-anti-markering alleen bedoeld is om te voorkomen dat katten deze plaatsen markeren (urineren). De kat heeft dus het recht om daar te zijn, maar hij zal moeten begrijpen dat hij zichzelf niet mag ontlasten. Dit verklaart waarom ze over het algemeen minder rauw en minder agressief zijn dan conventionele insectenwerende middelen.

Als u dus merkt dat uw kat op een andere plaats in uw interieur dan zijn toilethuis heeft geplast, moet u eerst bepalen of het een eenvoudige plas of een urinemarkering is.

Als het een eenvoudige plas is, maak de plaats dan grondig schoon om de geur van kattenurine te verwijderen, met een goede kattenurine geurvernietiger, om herhaling te voorkomen en de kleine katachtige goed weg te houden van deze plek.

Aan de andere kant, als het een urinemarkering is, na zorgvuldige reiniging van de plaats van urinemarkering om de geur te verwijderen Urine, spray een goed urinemarkeringsafweermiddel op verschillende plaatsen in huis (inclusief de markeringsplaats). Hiermee kunt u voorkomen dat de kat zijn urinemarkeringen in huis uitvoert, terwijl u de hoofdoorzaken van zijn urinemarkering vindt en een definitieve oplossing vindt om het te stoppen.

Kattenanti-urineafweermiddel – Beoordelingen & Selectie van de beste

Uw kat is zijn kattenbak nog niet gewend en doet zijn zaken overal thuis? Je kunt hem laten begrijpen dat hij niet op bepaalde plaatsen in het huis moet plassen, met behulp van kattensprays. U kunt bijvoorbeeld het volgende gebruiken:

Educator spray voor katten 125 ml

BEAPHAR – Anti-urine markering opvoeder spray voor katten en kittens – Beschermt meubels tegen ongewenst gedrag zoals krabben of urinemarkeringen – Fles 125 ml

BEAPHAR – Anti-urine markering opvoeder spray voor katten en kittens – Beschermt meubels tegen ongewenst gedrag zoals krabben of urinemarkeringen – Fles 125 ml

  • ANTI-URINEMARKERING: Deze spray is een educatief product dat tot doel heeft te voorkomen dat uw kat uw meubels beschadigt met zijn ongewenste gedrag (urinemarkeringen, krassen, kauwen …).
  • BESCHERMT UW INTERIEURMEUBILAIR: Dankzij de bitterstoffen en plantaardige etherische oliën voorkomt deze spray dat uw kat uw interieurmeubilair (banken, fauteuils, stoelen …) beschadigt.
  • GEBRUIK: 1 keer per dag, spuit het product 15-20 cm weg op beschadigde voorwerpen of gebieden. Verleng de applicatie met 2 tot 4 weken of langer om uw kat op te voeden.
  • SAMENSTELLING: Bevat plantaardige etherische oliën en bitterstoffen die het gevoelige reukvermogen van uw hond verstoren. Het zal daarom op natuurlijke wijze en geleidelijk weggaan van verdampte objecten.
  • ONZE DIEREN ZIJN OOK ONZE FAMILIE: Om het welzijn van onze metgezellen te behouden, geeft Beaphar toegang tot kwaliteitszorg en producten tegen betaalbare prijzen aan alle eigenaren van gezelschapsdieren.

Gemaakt door Beaphar, zal deze anti-urine markeringsspray uw kat leren om niet door het hele huis te plassen en in plaats daarvan naar de kattenbak te gaan. Uw interieur wordt dan beschermd tegen nare geurtjes en staat altijd klaar om potentiële bezoekers te verwelkomen.

Het is een vloeibaar sprayproduct dat in een fles van afmetingen 16 x 5 x 5cm past. Het is zeer effectief en werkt bijna onmiddellijk. Geen batterijen of batterij nodig.

Beaphar Educator Spray voor Kat 250 ml

Het is ook een product van het merk Beaphar, effectief om zich te ontdoen van de ondraaglijke urinemarkeringen van uw 4-poots metgezel.

Met afmetingen van 21 x 16,5 x 4,2 cm weegt het product ongeveer 600 g voor een volume van 250 ml verdampingsvloeistof. Het wordt overal gespoten: op tapijten, tafels, banken en kan ook worden gebruikt om krassen te bestrijden. Het werkt ook zonder batterijen.

Waar plasafweermiddel aan te brengen, overal?

In het geval van urinemarkering is een manier om van urineproblemen af te komen die door uw kat worden veroorzaakt, waarschijnlijk het gebruik van een anti-plasafweermiddel, maar niet alleen het kan een dieper probleem zijn dat moet worden gecorrigeerd.

Natuurlijk Je hoeft ze niet overal toe te passen, omdat uw kat ook een volwaardig lid van het gezin is. Je weet dat katten erg mobiel zijn, dus Breng het afweermiddel aan waar het nodig is, om de kat niet te frustreren en hem permanent het huis te laten ontvluchten.

Wij adviseren u om plasafweermiddel aan te brengen op uw meubels, tapijten, bedpoten, slaapkamerkasten en elke andere ruimte die u koestert en die u niet zou verdragen om beschadigd te zien door uw kat.