Ultrasoon kattenafweermiddel om katachtigen weg te houden – Vergelijkingen en beoordelingen


Om je gevoelige ruimtes te beschermen tegen de lelijke houding van je kleine katachtige of om invasies van vreemde katten af te weren, Niets is effectiever dan een ultrasone kattenverjager. Voor buitengebruik, Ultrasone repellers zijn discrete apparaten die hoogfrequente geluiden uitzenden, waardoor de gehoorgevoeligheid van katten wordt verstoord om ze zonder geweld te laten vluchten.

Met de extreme verscheidenheid aan modellen die op de markt verkrijgbaar zijn, zult u echter zeker moeite hebben met het maken van de juiste keuze. Ultrasone repellers zijn veilig, maar U moet zich nog steeds beschermen tegen het ongemak of de risico’s die gepaard gaan met apparaten van slechte kwaliteit.

Om u te helpen het juiste apparaat voor uw behoeften te vinden, bieden wij u onze selectie van de beste ultrasone kattenwerende middelen op de markt, evenals enkele praktische tips om te kiezen, te installeren en te genieten van de effectiviteit van dit accessoire.

Inhoudsopgave

De beste ultrasone kattenwerende middelen – Vergelijking & Beoordelingen

Wij hebben voor u geïdentificeerd en vergeleken De 3 beste ultrasone kattenwerende middelen op de markt, uitgerust met de nieuwste technologische verbeteringen en biedt uitgebreide functies om ongedierte beter af te weren.

Lees ook:   ▷ Welk type nest moet ik kiezen voor een kitten?

Ultrasoon zonnekatenafweermiddel met bewegingsmelder en knipperlicht

Solar Cat Repellent, 360 ° Outdoor Cat Repellent met bewegingsmelder en USB knipperend licht, Frequentie: 15-60 kHz, IP44 waterdicht, ultrasone kat om tuinbeschermer af te weren, velden

Solar Cat Repellent, 360 ° Outdoor Cat Repellent met bewegingsmelder en USB knipperend licht, Frequentie: 15-60 kHz, IP44 waterdicht, ultrasone kat om tuinbeschermer af te weren, velden

  • 🐱360 graden bescherming: Deze wildverjager heeft een driezijdig ontwerp om uw ruimte in alle richtingen te bedekken, detectie in drie richtingen en een dekkingsgebied van ongeveer 300 m². Elk gezicht heeft zijn eigen sensoren, luidsprekers en lichten die onafhankelijk van elkaar werken en katten, honden en andere binnendringende dieren weghouden.
  • 🐰PIR infraroodsensor: Ons ultrasone kattenapparaat is uitgerust met een PIR-sensor Een infraroodsensor die continue signalen uitzendt. Wanneer de kattenverjager bewegende dieren bij de hand detecteert, zendt hij automatisch geluidsfrequenties uit om ze weg te jagen en de LED-indicator licht op. De ultrasone repeller gaat automatisch in de slaapstand met laag vermogen wanneer deze niet in gebruik is.
  • 🐕Twee methoden voor repellering: 1. Ultrasone stille modus: LED-lampjes blijven knipperen totdat het dier beweegt 2. Ultrasone geluidsmodus: LED-lichten en alarmen jagen tegelijkertijd op dieren (ultrasoon en LED-licht – Afhankelijk van de geselecteerde frequentie kan de dierenverjager echografie of LED-flitser vrijgeven). Ultrasone golven zijn veilig voor mensen.
  • 🐭Dual USB en Solar Charging: De slimme ultrasone motor heeft een ingebouwde 2200mAh lithiumbatterij. De bovenkant van het apparaat is uitgerust met een polysilicium zonnepaneel, dat zal worden opgeladen door zonne-energie. Zonne-energie, hoog rendement, laag stroomverbruik. Bovendien kan het ook worden opgeladen via een USB-adapter voor als het slecht weer is, om dag en nacht een continue werking te garanderen.
  • 🦉Waterdicht en gemakkelijk te gebruiken: De ultrasone repeller is uitgerust met drie beugels en een vaste muur, plaats de repeller gewoon op het gebied dat u wilt beschermen en plaats deze op een zonnige plaats. Ultrasone repeller met IP44 waterdicht ontwerp maakt het mogelijk om op regenachtige dagen te werken. (Tips: stel het apparaat niet in in geval van zware regenval, raak de oplaadinterface niet aan.)

Deze ultrasone ongediertebestrijder heeft een verscheidenheid aan voedingssystemen. Het kan inderdaad worden aangedreven door zonne-energie, oplaadbare batterijen (3 AA-batterijen inbegrepen) of netvoeding met behulp van een USB 5V / 500mA-adapter. De De behuizing heeft een waterdichte gecertificeerde IP44-klasse aangepast aan het weer en wordt eenvoudig bevestigd aan een paal die op de gewenste plaats moet worden geplant.

Lees ook:   Veelvoorkomende oogproblemen bij katten: dierenartsen onthullen oplossingen

De emissie van echografie vergezeld van lichtflitsen wordt uitgevoerd door een luidspreker die wordt geactiveerd door de infraroodbewegingssensor, wanneer een plaag de detectiezone passeert. Er zijn 5 bedrijfsmodi beschikbaar met frequenties (van 13,5 kHz tot 45,5 kHz) en gevoeligheden (1 tot 5 posities) die kunnen worden aangepast aan de groepen dieren die moeten worden afgestoten.

AngLink 2 x Zonne Ultrasone Kat Afweermiddel

Deze buitenzonwervervanger tegen katten, honden en ongedierte is uitgerust met een ultrasone luidspreker met een bereik van 85 m² met instelbare gevoeligheid en intensiteit. Het heeft een infrarood bewegingsmelder met een horizontale hoek van 55° en 110° verticaal over een afstand van 9 m. Het wordt aangedreven door een ingebouwde batterij, gekoppeld aan een fotovoltaïsch paneel op zijn hoogte.

Dit plastic apparaat, dat 135 x 94 x 60 mm meet, heeft een IP44-klasse waterdichtheid tegen vreemde voorwerpen met een diameter van meer dan 1 mm. Het is uitgerust met 2 lampjes aan de voorkant en wordt geleverd met een paal voor de implantatie in de grond.

OUTERDO Repellent Cat Ultrasone Solar

Technisch werkt de repeller met 2 ultrasone luidsprekers met een bereik van 470 m², een infrarood bewegingssensor (110 ° rechts-linkshoek en 55 ° up-down hoek) over een afstand van 9 m en een LED-flitser. Het biedt 5 parametreringsmodi met toenemende ultrasone frequentie van de ene modus naar de andere (van 13,5 KHz tot 45,5 KHz), afhankelijk van het ongedierte dat moet worden afgeweerd. Het heeft een klasse IP67 waterdicht gecertificeerd tegen het weer.

Het apparaat kan worden gevoed door zonne-energie of door de ingebouwde lithium-ionbatterij, oplaadbaar met behulp van een meegeleverde USB-kabel. Het kan eenvoudig worden opgehangen of buiten op een paal worden gemonteerd.

Lees ook:   Onpartijdige Purina One Kattenvoer Beoordeling 2023

Ultrasone kattenverjager te koop

Ontdek in deze selectie de beste deals om tegen de beste prijs het ultrasone apparaat te kopen dat is aangepast om schadelijke katachtigen uit uw gevoelige ruimtes te houden of af te weren.

Solar Ultrasonic Cat Repellent: de oplossing om storingen te voorkomen

Ultrasone repellers zijn elektronische apparaten die worden geconditioneerd door een constante behoefte aan energie, een stroomstoring of -storing zou ze onbruikbaar maken. Dit risico is groter bij modellen die alleen via stopcontacten of batterijen worden gevoed. Wat betreft degenen die zijn uitgerust met batterijen, is de autonomie altijd beperkt. In dit verband heeft deInsectenwerende middelen met zonnepanelen zijn een aanbevolen praktische oplossing.

Inderdaad, een afweermiddel dat, naast conventionele voedingen, een zonnepaneel combineert, heeft het voordeel dat het een semi-autonome voeding biedt om storingen beter te beheren. Zo kan het paneel de batterij opladen in geval van ontlading of gewoon zorgen voor het relais in geval van stroomuitval.

Het kiezen van een systeem om katten af te weren met behulp van echografie verschilt niet zo veel van het kiezen van een eenvoudig kattenafweermiddel, het feit blijft dat de specifieke kenmerken van dit type product in aanmerking moeten worden genomen.

De productiekwaliteit van het apparaat

Het houdt in wezen rekening met de stevigheid van de behuizing, de waterdichtheid en de onberispelijke weersbestendigheid. Het bevat ook de bevestigingsmodus om de stabiliteit van de installatie te garanderen.

De juiste ultrasone frequentie en actieradius

De frequentie en gevoeligheid moeten krachtig genoeg zijn om katten en ander ongedierte weg te jagen. Evenzo moet de actieradius het te beschermen oppervlak perfect bedekken. Kies apparaten met instelbare frequentie en gevoeligheid, omdat niet alle katachtigen hetzelfde niveau van gevoeligheid voor echografie hebben.

De beste voedingsmodus

U heeft de keuze tussen modellen die een voeding aanbieden, door oplaadbare batterij of op zonne-energie. Zeldzame modellen op de markt combineren deze verschillende vermogensmodi, wat een troef is die u zou moeten interesseren.

Is een ultrasone kattenverjager effectief?

Zwarte kat wandelingenEen ultrasone kattenverjager is ondubbelzinnig Een effectieve oplossing om uw ruimtes te behouden of u te beschermen tegen bepaalde overlast, waaronder katten kan schuldig zijn. De effectiviteit ervan wordt gegarandeerd door het feit dat, net als de meeste andere dieren, katten tolereren nietNT geen echografie. Deze hoge tonen verstoren hen en doen hen vluchten. In alle gevallen naderen of hangen ze niet in de omtrek bedekt door de geluidsgolf en integreer ze geleidelijk als gebieden die niet moeten worden benaderd.

Buitenecho werkt veel beter dan andere methoden zoals afstotende sprays, citroengras of peperoplossingen of automatische bewateringssystemen, die vaak onpraktisch, soms vervelend en onbevredigend zijn en niet noodzakelijkerwijs aangepast aan een omgeving zoals een moestuin. Met een ultrasone repeller hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat het apparaat de frequentiekracht heeft om een kat af te weren.. Dit wordt geschat tussen 20.000 Hertz minimum en 25.000 Hertz maximum.

Is echografie veilig en onhandig?

Houd er rekening mee dat Blootstelling aan echografie is veilig voor de menselijke gezondheid op de middellange tot lange termijn, omdat ze onhoorbaar zijn voor het menselijk oor. Eveneens Geen wetenschappelijke studies rapporteren of onthullen een negatieve impact van echografie op de gezondheid van uw huisdieren.

Het is de juiste installatie van het ultrasone apparaat dat de effectiviteit ervan bepaalt Praktisch ondanks de kwaliteit. Voor een succesvolle installatie moet u:

  • Bepaal het gebied (tuin, terras, garage, …) waar u het apparaat wilt installeren. Zorg ervoor dat het oppervlak een goede stabiliteit biedt voor fixatie.
  • Plant of bevestig de repeller in het gebied nadat u ervoor hebt gezorgd dat het oppervlak, de detectiehoek en het bereik van de geluidsgolf zijn berekend. Zorg ervoor dat het beperkt blijft binnen de strikt gedefinieerde perimeter en niet overloopt naar een naburige woning, met het risico de huisdieren van uw buren te schaden, als ze die hebben.
  • Vermijd ten slotte obstakels die de ultrasone golf kunnen afbuigen of verzwakken. Je moet er rekening mee houden dat echografie niet door muren gaat, het stuitert eraf. Een muur tussen het accessoire en het te beschermen gebied zou het ineffectief maken. Hetzelfde geldt voor gordijnen, meubels en andere zachte oppervlakken die echografie absorberen en de intensiteit ervan verminderen.