Krabtoren de oplossing tussen krabpaal en krabpaal


Katten moeten natuurlijk hun klauwen krabben en om te voorkomen dat ze uw meubels aanvallen, denken we meestal aan een krabpaal. Maar het is een investering, zeker bij het zoeken naar een kwaliteitsmodel is het ook een meubelstuk dat ruimte inneemt. Dit is waar De krabtoren is logisch als een echt alternatief voor de krabpaal.

De krabtoren komt in vele vormen, afhankelijk van de ruimte die je hebt, maar ook de voorkeuren van je katachtige.

De andere oplossing voor krabpalen, krabtorens

Trixie Jorge Tour voor katten

Trixie Jorge – (Klik om het op Amazon te zien)

Katten zijn erg speels, ze houden van krabben en loungen. Over het algemeen is het de krabpaal waar we als eerste aan denken om hem te plezieren, maar dit accessoire is lang niet het enige alternatief dat beschikbaar is.

Als je zoals veel meesters niet de plek hebt om de ultieme krabpaal in je appartement te hebben, weet dan dat U kunt uw kat nog steeds behagen met een krabtoren of een krabpaal.

Hoewel minder ruim dan de krabpaal, is de krabbende toren verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen, kleuren en biedt hij prachtige entertainmentalternatieven. Uw huisdier kan klimmen, springen en nog meer plezier hebben met enkele van de accessoires die de krabtoren bevat.

Onder deze accessoires vinden we bijvoorbeeld hangballen, katten zijn er dol op. Voor sommige modellen kan uw metgezel ook rusten zoals hij dat wil op een stapelbed aan de bovenkant van de paal.

Lees ook:   Kleurvariatie bij Bombay katten: Ontdek hun kleurenpalet

Om u een idee te geven, hier zijn enkele eenvoudige en eenvoudig effectieve krasdraaibankmodellen. Ze behoren tot de bestsellers in hun categorie, dus ik heb je een vergelijking gemaakt van krabtorens.

Wat zijn de voordelen van een krabtoren?

Maar uiteindelijk brengt een krabtoren dezelfde oplossingen als een krabpaal? Is er een echt voordeel om hiervoor te kiezen?

Uiteraard wel!

Voor ons en zoals de kattengedragsdeskundige zegt, is het belangrijk dat hij een eigen plek heeft waar hij zonder problemen en zonder risico op beschadiging van iets kan krabben en spelen dat hij niet zou moeten beschadigen.

Maar als u nog niet overtuigd bent, zijn hier de voordelen van de krabtoren:

  • De krabtoren is eenvoudig en praktisch
  • Bestaat uit krabpalen en slaapgedeeltes
  • Klauwtorens passen gemakkelijk in het decor
  • U vindt gemakkelijk krabtorens voor alle budgetten
  • De krabtorens zijn zeer compact en nemen niet veel ruimte in beslag

Het is vooral op dit laatste punt dat de krabtorens erg interessant zijn, ze nemen niet veel ruimte in beslag. Het is ideaal voor kleine appartementen of als het voor u niet mogelijk is om te investeren in een krabpaal.

Dus ga je de krabtoren adopteren?

Kortom, als u op zoek bent naar een oplossing die kattenbomen kan vervangen, zullen krabtorens de slag slaan. Zowel om je meubels te beschermen tegen een hyperactieve kat als dagelijkse krassen.

>> Bekijk meer krastorens op Amazon<<

Om verder te gaan in ons krabpaalbestand

Als u verder wilt gaan in het onderzoeken of begrijpen van de behoeften van uw kat met betrekking tot kattenbomen, kunt u de andere pagina’s van ons bestand over kattenbomen raadplegen:

Lees ook:   Overkomen van angsten bij beginnende katteneigenaren: tips & tricks