Vergelijking – De beste kattenbak


Netheid is van fundamenteel belang voor het welzijn van uw kat, kijk maar hoe ze zich graag wassen. Daarom is de kattenbak een accessoire dat dat ook moet zijn.

Dus wat is het beste in het veld?

Gezien het aantal modellen is de keuze waarschijnlijk een echte hoofdpijn, daarom hebben we een selectie gemaakt van wat goed zal zijn voor u en de kat.

Zie ook: Allemaal op de kattenbak of toilethok

Zie ook: Hoe kattenbak voor de kat te kiezen

De beste kattenbak voor u en 😻 uw kat

Goed wat betreft de klassieke kattenbakken, er is geen mysterie, het zijn vrij banale producten. Maar een of twee springen eruit en vooral de Petsafe ScoopFree, het is een echte revolutie. Toegankelijk voor iedereen, bekijk jezelf in deze video.

ScoopGratis de PetSafe

Geen schoonmaakklusjes meer met deze slimme lade die werkt met een stekker. 20 minuten na de passage van uw kat (vanaf 6 maanden) passeert een hark om de uitwerpselen naar een gesloten compartiment te brengen. De hark wordt gereset als uw kat terugkeert naar de kattenbak. Deze box wordt gebruikt met een wegwerp en hervulbare Cristal kattenbak. Geuren worden geneutraliseerd en reinigingen gespreid. Er bestaan twee modellen, met of zonder dak. Dit product bestaat in twee versies, een zonder deksel en de andere met, Ik raad je aan om degene met deksel te nemen.

Lees ook:   De verkoudheid van uw kat: Feline calicivirus en meer

Vergeet niet om van tevoren het reservestrooisel voor dit model in te nemen, het is hier verkrijgbaar in een kant-en-klare cartridge.

Maar ook klassieke kattenbakken

Hier zijn twee modellen eenvoudige kattenbakken voor kleine of grote katten tegen een zeer betaalbare prijs. Ze behoren tot de bestsellers.

Karlie Flamingo

Grijze kattenbak met een keurig design en de beeltenis van de cartoon Simon’s kat. De bovenste clip-out rand verzwakt projecties aan de buitenkant. Gemaakt van een stevige kunststof die het onderhoud vergemakkelijkt. Dit mooie en functionele dienblad is ideaal voor een kitten tijdens zijn leerperiode.

Trixie Kattenbak Classic

Deze grijze kattenbak heeft een relatief eenvoudig ontwerp. Ondanks deze eenvoud vervult het zijn functie perfect. Breed en met een hoge rand, het is geschikt voor grote katten. De weerstand van plastic is een garantie voor de duur in de loop van de tijd. Bovendien is het onderhoud van deze lade eenvoudig.

Welke kattenbak moet ik kiezen voor mijn kat?

De keuze van je kattenbak is met name gebaseerd op de grootte van je trouwe viervoeter. De grootte van de tank wordt aangepast aan die van uw katachtige. Kies het vrij hoog om zwerfvuilprojecties te beperken.

Vuilnisbak of toilethok?

Eén vraag blijft opduiken: kattenbak of toilethok? Het is aan je kat om die vraag te beantwoorden. Bescheiden van aard, sommige katachtigen houden van de privacy van het toilethuis, in tegenstelling tot meer angstige katten liever afgesloten plaatsen vermijden en hebben ze overzicht.

Als uw metgezel geen voorkeur heeft, wordt de selectie gemaakt op basis van uw habitat. In een kattenbak is de uitwerpselen zichtbaar, afhankelijk van het gekozen nest, de geuren iets sterker. De keuze wordt gemaakt op basis van uw ruimte.

Zie ook: De gids voor kattentoilethuizen

De verschillende soorten kattenbakken

De kattenbak is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • De rechthoekige lade is de goedkoopste, maar pas op voor mogelijke projecties.
  • De rechthoekige lade met een dak voor meer privacy.
  • De elektronische tray maakt het mogelijk om geuren te verminderen en zwerfvuil te verwisselen.
  • De reisbak is gemaakt van karton en zwerfvuil is inbegrepen.
Lees ook:   8 bewezen stappen om je kat te kalmeren: een gids

Snel schoonmaken van kattenbakken voor katten ⬅️

Om je werk makkelijker te maken, zijn er zelfreinigende kattenbakken ontstaan, met verschillende niveaus van zelfreinigendheid. Sommige producten zijn elektronisch met een hark, andere handleidingen met een zeef, maar in ieder geval is het een echte korrel tijd.

Berto de Trixie

Deze kattenbak heeft een mooi en functioneel design. Er bestaan twee kleuren: lichtblauw/taupe en donkerblauw/graniet. Uitgerust met 2 trays, waarvan er één een zeef is, met de laatste kunt u uniqu isolerensamengeklonterd strooisel en dus het strooisel schoon houden. U bespaart geld omdat de consumptie van zwerfvuil wordt gedeeld door 2. Het gebogen en niet-clipbare bovenste deel vermindert de projecties van uw kitten of kat aanzienlijk.

Waar koop je een kattenbak? ⬅️

De prijzen van kattenbakken variëren tussen 5 € en 10 € voor de eenvoudigste en kunnen oplopen tot 200 € voor elektronische dozen met navullingen. Om je geluk te vinden, is het raadzaam om naar een gespecialiseerde winkel te gaan of op een website te kopen, waarop je meteen op de hoogte bent van de voorraad en kwaliteit.

Elke keer is er een link naar Amazon omdat het het platform is dat de beste prijzen biedt, snelle en vaak gratis levering maar ook de mogelijkheid om je product zonder rechtvaardiging gedurende 30 dagen te retourneren!

Bekijk alle producten op Amazon