Video Reviews Weenect Cat 2 : Video Test van deze GPS Tracker voor katten


De Weenect Cat 2 is een GPS-tracker voor katten met meerdere functies, om ons te helpen onze katten te lokaliseren en zelfs te trainen.

Wat zijn de kenmerken en hoe het te gebruiken? Het antwoord hieronder in onze visuele test en gebruikershandleiding om u te helpen meer te weten te komen over dit accessoire.

Maak kennis met Weenect Cat 2

Weenect Kat 2

⭐⭐⭐⭐⭐

Zie Klantbeoordelingen

Weenect Cats 2 GPS Tracker voor Kat

GEEN AFSTANDSLIMIET – De GPS-tracker werkt zonder afstandslimiet. Je volgt je hond vanaf je telefoon (iPhone en Android) waar ter wereld hij ook is (+ 100 landen gedekt)

REAL-TIME GPS TRACKING – Het GPS-baken verzendt zijn positie continu: tot één positie per 10 seconden. Locatie is onbeperkt

TRAINING – Bel de tracker van uw hond bij elke maaltijd. Het zal de twee evenementen combineren. Vanaf dat moment is een beltoon voldoende om hem thuis te laten komen

BATTERIJ – De batterij gaat tussen de 2 en 4 dagen mee bij dagelijks gebruik (dit kan afhangen van de tijd die wordt besteed aan bewegen, de sterkte van het GPS-signaal en het 2G-netwerk). Het laadt op in 2 uur

ABONNEMENT – De GPS tracker is uitgerust met een SIM-kaart (meegeleverd). Het vereist daarom een abonnement om de servicekosten te dekken – vanaf € 3,50 per maand (voor een 2-jarig prepaid abonnement)

Bekijk in de winkel

De Weenect Cat 2 Vision Test

Het waterdichte baken meet 6 x 2,3 x 1,3 cm en weegt 26 g. Het wordt geleverd met een siliconen omhulsel om aan de kraag te bevestigen en een oplaadcase. Weenect is uitgerust met een multi-operator SIM en vereist een abonnement dat beschikbaar is in 3 formules: Freedom (€ 7,90), Annual (€ 60) en Biannual (€ 85).

Lees ook:   Profiel van het Somali-kattenras: Kenmerken en eigenschappen

Het baken is verbonden met uw smartphone of tablet via een gratis mobiele applicatie (Android &iOS) die als gebruikersinterface fungeert. De app begint met de positie van de kat, de GPS-status, de sterkte van het GSM-signaal, de levensduur van de batterij en de afstand tussen u en uw kat.

De Weenect Cat 2 halsband gebruiken

Het gebruik van de tag is supereenvoudig dankzij de ergonomie van de mobiele applicatie. Hiermee kunt u uw kat lokaliseren, weten wat hij heeft gedaan, de geschiedenis van zijn bewegingen gedurende 12 of 24 uur en een veilige perimeter definiëren. U kunt hem ook bellen of binnenbrengen met behulp van de pieptoon of trilling, exclusieve kenmerken van de Weenect Cat. De tag is erg handig, eenvoudig te gebruiken voor ons en interfereert niet met de chat. De prijs van het label en het abonnement blijven betaalbaar voor de veiligheid van uw kat.