Weenect Cat 2 Video Tutorial: Overzicht en Gebruikershulp


De Weenect Cat 2 is een eenvoudig antwoord op het probleem van het lokaliseren van onze katten. Concreet is de oplossing om dit kleine GPS-baken aan de halsband van de kat te bevestigen en het zal u voortdurend de precieze coördinaten op uw smartphone vertellen.

Hieronder bieden we u een overzicht van de functies en een videozelfstudie over het gebruik van Weenect Cats 2 voor katten naast de Weenect Cats 2-videorecensies.

Weenect Cat 2 feature video overzicht

De GPS-tracker uitgerust met de halsband van uw kat vergezelt hem tijdens zijn uitstapjes. Dankzij de geolocatiefunctie kunt u de exacte geografische locatie bepalen.

Bovendien kun je zijn bewegingen in realtime volgen op de kaart met de routes die hij heeft genomen, vanuit je luie stoel.

Ten slotte heeft de Weenect cat 2 een trainingsfunctie die u helpt uw kat gemakkelijk terug te laten komen dankzij een beltoon of trilling die u kunt associëren met een actie, of zelfs een specifiek moment (bijvoorbeeld het tijdstip van zijn maaltijd).

Weenect Kat 2

⭐⭐⭐⭐⭐

Zie Klantbeoordelingen

Weenect Cats 2 GPS Tracker voor Kat

GEEN AFSTANDSLIMIET – De GPS-tracker werkt zonder afstandslimiet. Je volgt je hond vanaf je telefoon (iPhone en Android) waar ter wereld hij ook is (+ 100 landen gedekt)

REAL-TIME GPS TRACKING – Het GPS-baken verzendt zijn positie continu: tot één positie per 10 seconden. Locatie is onbeperkt

TRAINING – Bel de tracker van uw hond bij elke maaltijd. Het zal de twee evenementen combineren. Vanaf dat moment is een beltoon voldoende om hem thuis te laten komen

Lees ook:   Katten betoverd door jou: waarom vallen ze voor je?

BATTERIJ – De batterij gaat tussen de 2 en 4 dagen mee bij dagelijks gebruik (dit kan afhangen van de tijd die wordt besteed aan bewegen, de sterkte van het GPS-signaal en het 2G-netwerk). Het laadt op in 2 uur

ABONNEMENT – De GPS tracker is uitgerust met een SIM-kaart (meegeleverd). Het vereist daarom een abonnement om de servicekosten te dekken – vanaf € 3,50 per maand (voor een 2-jarig prepaid abonnement)

Bekijk in de winkel

Weenect Cat 2 Gebruikers video tutorial

Het gebruik van de tag is eenvoudig en wordt gedaan vanuit de intuïtieve Weenect-applicatie. Het wordt geopend in de standaard kaartmodus met de afstand tussen u en uw kat, maar u kunt ook overschakelen naar een radar- en kompasmodus.

De interface toont u de laatste positie van de chat, GPS-status, netwerksignaal en beschikbaar batterijniveau.

Het baken werkt in 3 modi: de energie-intensieve Real-Time-modus, een dagelijkse modus en een energiezuinigere standby-modus. Andere opties zijn beschikbaar, zoals Reisgeschiedenis die u informeert over de bezochte plaatsen, de route, het telefoongesprek, de waarschuwingen (sms, e-mail) die zijn gekoppeld aan de zonemodus.