Wat zijn deze Kattenvoeren waard? Beoordelingen &Informatie

Carnilove is een merk dat gespecialiseerd is in het voeren van onze viervoeters, beweert honden en katten te voorzien van gezond en uitgebalanceerd voedsel, en speciaal ontwikkeld in overeenstemming met hun natuurlijke dieet.

De gehele Carnilove productlijn is gebouwd op het concept van “Into the wild” en volgt de huidige trend van extra eiwit graanvrij voedsel. Deze fabrikant van dierenvoeding is een groot succes en zijn producten behoren tot de meest gewilde. De razernij rond Carnilove dierenvoeding zet ons ertoe aan om een kijkje te nemen, om u te vertellen over hun echte merkwaarde. Ontdek hieronder alles wat nuttig is om te weten over dit merk voedsel piur kat, evenals onze mening over het huisdiervoer ondertekend Carnilove.

Welke kattenproducten produceert Carnilove?

Voor kattenvoeding, het merk Carnilove heeft een breed scala aan natvoer en premium brokjes ontworpen die rijk zijn aan dierlijke eiwitten, voornamelijk gemaakt van vis en wildvlees zoals zalm, rendieren, wild zwijn, lam, kalkoen, kip of eend. Recepten worden ontwikkeld op basis van de levensstijl, het ras of de leeftijd van de katten. U vindt formules voor gesteriliseerde kat, langharige kat, gevoelige kat (spijsvertering), buitenkat, kat van groot ras, volwassen kat of kitten.

Lees ook:   groenten hapjes

De verschillende voedingsmiddelen van de kattentak zijn onderverdeeld in 4 categorieën: Verse droge, kroketten, snoepjes en dozen paté. Alle recepten zijn vrij van granen, aardappelen en aardappelen. Ze combineren groenten, fruit en aromatische kruiden naast eiwitten, voor een zo natuurlijk mogelijk dieet.

Het Fresh Dry assortiment

U vindt in deze categorie unieke en uitgebalanceerde formules, rijk aan variëteiten van vers en natuurlijk vlees, zoals:

 • De gastronomische Verse Kip &Konijn gemaakt met kip en konijn,
 • En de Fresh Carp &Trout voor volwassen katten en gesteriliseerde katten van verse karper, forel met zalmsupplement.

Kattenbrokken

Carnilove’s assortiment graanvrije en aardappelvrije brokjes bevat verschillende formules:

 • Eend & Kalkoen voor volwassen en groot ras eenden- en kalkoenkatten
 • Lambe & Wild Zwijn lam en wild voor volwassen en gesteriliseerde katten
 • Rendier met rendier voor buitenkatten
 • De Zalm &Kalkoen kittens en de zalm op zalmbasis voor katten met een gevoelige spijsvertering
 • Eend &fazant gemaakt met eend en fazant.

Kattentraktaties

Carnilove biedt ook eiwittraktaties zonder granen, zonder toegevoegde suikers, geen kleurstoffen of conserveermiddelen, waaronder:

 • De Knapperige Eend met Framboos
 • Knapperige zalm met munt
 • Fluffy behandelt Semi-Moist Sardine met Peterselie en Semi-Moist met Tijm.

Kattentaartdozen

Carnilove recepten in dozen bestaan uit:

 • Kalkoen & Rendieren gemaakt met wit kalkoen en rendiervlees
 • Turkije & Zalm kalkoen en zalm smaak
 • Kip & Eend met Fazant, Kip & Lam voor volwassen katten
 • Kalkoen & Zalm voor kitten.

Herkomst en informatie over het merk Carnilove

Carnilove is een merk van Tsjechische oorsprong met hoofdkantoor in Praag. Het maakt deel uit van N-ID France, een familiebedrijf opgericht in 1993, gespecialiseerd in de distributie van premium en super premium dierenvoeding en accessoires die ook bekende merken omvat zoals Taste of the Wild, Diamond, Primordial, Brit, Canvid, NutraGold onder anderen.

Lees ook:   ▷ Brokjesdispenser en afwezigheidspunten om te controleren 🙀

Het merk wordt gedragen door een team van jonge professionals en enthousiastelingen die graag voedsel willen aanbieden dat het oorspronkelijke dieet van onze binnenlandse carnivoren weerspiegelt. Prioriteit wordt gegeven aan high-end ingrediënten voor het creëren van heerlijke recepten die overeenkomen met wat ze nodig hebben op het gebied van voeding.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Het merk Carnilove is zeer aanwezig op de europese markt, met een uitstekende reputatie bij alle consumenten (particulieren en veehouders) vanwege het kwaliteitsniveau van het voer. Het concentreert al zijn knowhow op de ontwikkeling van zijn 2 hondentakkens en katachtigen, die zijn assortiment recepten diversifiëren door formules die altijd innovatief zijn.

De samenwerking met de toonaangevende N-ID France-groep en zijn geografische ligging geven het geostrategische en logistieke voordelen, waardoor het in heel Europa kan worden ingezet en consumenten een high-end product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kan bieden.

De klantenservice van het merk Carnilove is verbonden aan en wordt beheerd door het bedrijf N-ID France. Hij beantwoordt alle vragen, verzoeken om informatie, informatie of advies over Carnilove producten.

Om in contact te komen met de klantenservice van Carnilove, kunt u eenvoudig een e-mail achterlaten op het adres nidfrance@wanadoo.fr of hen telefonisch bereiken door te bellen naar +33 3 29 87 90 61. Voor fysiek contact, als u in Frankrijk woont, kunt u altijd terecht in het pand op 2 Rue de l’Eau de la Cour, 55240 Bouligny.

Waar kan ik voer kopen voor mijn Carnilove kat?

Carnilove verkoopt zijn producten niet rechtstreeks aan consumenten via zijn eigen online winkel, zoals sommige merken in dezelfde sector doen. Je vindt Carnilove kattenvoer voornamelijk in dierenwinkels, speciaalzaken en ook op verschillende online verkoopsites.

Lees ook:   kit kat kattenvoer

Carnilove producten te koop van het moment

Onze mening over Carnilove

Carnilove ontwikkelt uiteindelijk hoogwaardige voedingsmiddelen, en het enthousiasme van de meesters voor zijn productlijnen lijkt terecht. De kwaliteit van het voedsel is zonder aantrekkingskracht, de recepten zijn geïnspireerd door de natuur en zijn uitsluitend gebaseerd op wat past bij het strikte carnivore dieet van onze kleine katten. De formules sluiten gevaarlijke ingrediënten uit zonder bewezen voedingswaarde voor dieren zoals granen en chemische additieven.

We waarderen de rijkdom van het assortiment, de zorg die wordt besteed aan de selectie van kwaliteitsingrediënten, de transparantie in de samenstelling en het werkelijke gehalte van het voedsel, het eiwitgehalte en het lage vetgehalte, de associatie van groenten en aromatische planten met geteste en bewezen spijsverteringseigenschappen, evenals de prijs-kwaliteitverhouding die ze echt toegankelijk maakt voor iedereen.

Kortom, we geloven dat Carnilove een geloofwaardig merk is dat elke eigenaar kan vertrouwen om zijn huisdier een gezond, gevarieerd dieet te bieden, dat hun gezondheid en welzijn kan garanderen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.