Wat zijn deze Kattenvoeren waard? Beoordelingen &Informatie

Ultra Premium Direct is een van de nieuwste voedselmerken in de enorme markt voor dierenvoeding. Haar missie is om: Kwaliteitsvoeding toegankelijk maken In overeenstemming met het dieet van alle katten. Een oplossing die gezond en zuinig wil zijn!

Het bedrijf zet zich in om te voldoen aan de voedingsbehoeften van onze viervoeters en maakt van hun welzijn zijn prioriteit, door middel van succesvolle recepten zonder granen die rijk zijn aan variëteiten van vlees en vis. Maar Naast woorden en slogans, wat is het Ultra Premium Direct-assortiment kattenvoer echt waard? ? Ontdek hieronder onze mening, evenals alle nuttige informatie over dit merk kattenvoer.

Welke kattenproducten produceert Ultra Premium Direct?

In zijn kattentak produceert het merk 3 hoofdvoedingsmiddelen: brokjes, kattenvoer als natvoer en zalmolie. Ultra Premium Direct heeft verschillende productlijnen ontwikkeld die overeenkomen met de verschillende behoeften van onze kleine metgezellen op basis van hun leeftijd, activiteit en fysieke conditie:

  • Een assortiment voor kittens met 2 recepten namelijk: 48 kitten/volwassen kat verse zakken zonder granen gesneden in saus rijk aan kip, en ontbijtgranenvrije brokjes voor volwassen kat normale activiteit en kitten.
  • Een assortiment voor gesteriliseerde volwassen katten met als hoofdrecepten de graanvrije brokjes Volwassen kat gesteriliseerd of binnenshuis, evenals de 48 Fresh Sachets for Cat zonder malse granen gehakt in kip / kalkoensaus.
  • Een assortiment voor actieve volwassen katten bestaande uit 48 verse kattenzakken zonder malse granen gehakt in zalm / kabeljauwsaus, en 36 dozen kattenschuim zonder granen tong / kip
Lees ook:   ▷ Is cat insurance de moeite waard?

Graanvrije brokjes voor volwassen katten en kittens

Graanvrije brokjes voor volwassen katten normale activiteit en kittens

⭐⭐⭐⭐⭐

Zie Klantbeoordelingen

Kattenbrokken zonder granen – Volwassen katten en kittens

Het recept zonder ontbijtgranen, bestaat voornamelijk uit grondstoffen van dierlijke oorsprong (kip, varkensvlees, zalm, eieren …) door vette ingrediënten, fruit en groenten in lage verhoudingen te associëren (zalmolie, aardappelzetmeel, planten …). Analytische bestanddelen omvatten 40% eiwit, 20% vet (Omega 3 en 6) en 8,5% anorganische stof.

De formule bevat ook voedingsadditieven zoals vitamines (A, D3, E), zink, ijzer en koper, evenals sensorische additieven zoals citrusextracten en natuurlijke antioxidanten uit plantenextracten. Verkrijgbaar in zakken van 7 Kg en 3 Kg zijn deze Ultra Premium Direct brokjes geïndiceerd voor uw kittens en volwassen katten.

Bekijk in de winkel

Graanvrije brokjes voor gesteriliseerde en binnenkatten

Graanvrije brokjes voor gesteriliseerde of volwassen binnenkatten

⭐⭐⭐⭐⭐

Zie Klantbeoordelingen

Graanvrij kattenvoer – Gecastreerde katten en binnenkatten

Dit zijn lichte brokjes voor gesteriliseerde katten en interieurs rijk aan vlees met een zeer beperkte inname van vet en koolhydraten om overgewicht bij uw kat te voorkomen. De eiwitten in 43% van het recept bestaan voornamelijk uit gedehydrateerde kip en varkensvlees, eieren en zalm. Wat betreft de 15% vet, het komt van de Omega 3 en 6 in zalmolie waaraan 9% anorganische stof is toegevoegd.

Het recept is verrijkt met vitamines, sporenelementen, aminozuren en citrusextracten als voedings- en sensorische additieven. Deze brokjes zijn verkrijgbaar in zakken van 3 Kg en 7 Kg.

Bekijk in de winkel

Graanvrije patés smaak Zalm, Kabeljauw of Kip, Turkije

Ultra Premium Voedseltas⭐⭐⭐⭐⭐

Zie Klantbeoordelingen

Verse kattenzakjes zonder ontbijtgranen – Gesneden smaak Zalm, Kabeljauw of Kip, Turkije

Verse kattenzakken zonder granen zijn mals gehakt, ideaal voor alle soorten katten. Gemaakt met ultra premium ingrediënten, deze paté biedt een goede voorraad eiwitten en essentiële aminozuren voor de vitaliteit van uw kat, eenInsi alleen omega 3 en 6 voor een glanzende vacht en een perfect gezonde huid. Voor een gevarieerd plezier zijn deze gesneden voedingsmiddelen verkrijgbaar in 4 verschillende smaken. Je kunt kiezen voor het vleespakket met kip- en kalkoenrecepten, of kiezen voor het heerlijke vispakket met kabeljauw en zalm. Bovendien is het zonder granen, kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige smaakstoffen.

Lees ook:   Wat is het en moeten we ons zorgen maken?

Bekijk in de winkel

Deze 2 vlaggenschipproducten van het merk zijn voedingsmiddelen die rijk zijn aan kwaliteitsvlees en vis, gemaakt zonder granen, kleurstoffen, smaakstoffen of kunstmatige conserveermiddelen. Geïndiceerd voor volwassen katten gesteriliseerd of niet, zullen deze patés geschikt zijn voor meesters die op zoek zijn naar een gevarieerd dieet voor hun katachtigen met gediversifieerde dierlijke eiwitten (kip, kalkoen, zalm, kabeljauw …) die vrij goed het vleesetende dieet van deze dieren weerspiegelt.

Zo biedt elk van hen een grote doos van 48 zakjes in 2 verpakkingen van 4 heerlijke smaken, waaronder een vleespakket bestaande uit kip- en kalkoenrecepten in saus met een varkenssupplement; Een vispakket dat voornamelijk bestaat uit gehakte zalm in saus en kabeljauw in saus. De patés zijn verrijkt met vitaminen en andere essentiële mineralen voor een complete en uitgebalanceerde maaltijd.

Herkomst- en merkinformatie Ultra Premium Direct

Logo Ultra Premium DirectUltra Premium Direct is een jong katten- en hondenvoerbedrijf dat in 2014 is opgericht door Sophie en Matthieu Wincker, gevestigd in Agen, Frankrijk. Het is gebouwd op een fabrieksmodel voor directe distributie, transparant en economisch. De roeping van Ultra Premium is om toegankelijke kwaliteitsvoeding te maken die het natuurlijke dieet van honden en katten respecteert.

Het bedrijf vindt zijn ingrediënten bij lokale leveranciers, maar ook in Europa. Volgens experts is naamsbekendheid gebaseerd op 3 essentiële pijlers: kwaliteit, eerlijke prijs en klantervaring. Het implementeert goed de huidige concepten van “graanarm” en “graanvrij” voedsel met eersteklas ingrediënten. In korte tijd was het bedrijf in staat om een erkend merk te creëren.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Met amper 5 jaar bestaan wist het bedrijf Ultra Premium Direct naam te maken en de lijnen te verplaatsen in de hypercompetitieve dierenwinkelmarkt. Het distributienetwerk strekt zich uit in Frankrijk en het grootste deel van het EU-gebied. Sinds de oprichting is het merk gegroeid van ongeveer 90% naar iets meer dan 110% en heeft het geen plannen om binnenkort te stoppen. Het bedrijf volgt momenteel een vijfjarig ontwikkelingsplan dat een geschatte omzet van 80 miljoen euro moet behalen.

Lees ook:   Leververvetting bij katten: oorzaken, symptomen en oplossingen

Het merk wordt door de Fransen gewaardeerd, waarschijnlijk uit trots (gemaakt in Frankrijk), maar meer voor de kwaliteit van voedsel dat alle normen of standaarden respecteert die vereist zijn voor dit type product en op de markt worden gebracht tegen een echt aantrekkelijke prijs. Ultra Premium telt duizenden meesters en dierenliefhebbers in zijn klantenportefeuille die in haar de ideale oplossing vinden om hun metgezellen fatsoenlijk te voeden, zelfs met een zeer beperkt budget. Tot slot is er het menselijke team achter het merk, de efficiëntie en de beschikbaarheid van klantenservice.

Het merk Ultra Premium Direct heeft een klantenservice die openstaat voor klantrecensies en al uw vragen over zijn diensten beantwoordt. U kunt rechtstreeks met het team communiceren vanaf de website van het merk in de sectie “Contact” of door hen te bellen op 05 64 25 03 08, beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur.

Waar kan ik producten kopen voor mijn Ultra Premium Direct-kat?

De enige plaats om alle Ultra Premium Direct-producten te bestellen en te kopen, is de website van het merk. via zijn online winkel. Ze zijn alleen beschikbaar voor directe verkoop aan de consument, tegen fabrieksprijs met of zonder abonnement.

Bekijk in de winkel

Onze mening over Ultra Premium Direct

Het lijdt geen twijfel dat Ultra Premium Direct een ambitieus jong merk is dat erin slaagt om de toegang tot gezonder en graanvrij voedsel voor alle katten te democratiseren. Ze probeert de uitdaging aan te gaan om voedsel van goede kwaliteit aan te bieden tegen lagere kosten, waardoor het plezier en welzijn van onze kleine katten wordt gegarandeerd, hoewel verbeteringen nog steeds op de agenda staan.

We waarderen het eenvoudige maar gevarieerde assortiment met uitgebreide recepten, zonder granen, rest nu alleen nog dvooruitgang op peulvruchten, allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met het oog op het echt economische direct-to-consumer-concept, de controle van de productie met betrouwbare state-of-the-art faciliteiten, evenals de klantervaring die het merk met zijn consumenten tot stand brengt, raden we Ultra Premium-producten ten zeerste aan voor het voeden van uw kleine haarbal.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.