Wat zijn deze Kattenvoeren waard? Beoordelingen &Informatie

Met de proliferatie van kattenvoermerken wordt het steeds moeilijker om degenen te herkennen die verantwoordelijk en geloofwaardig zijn. Het merk Orijen lijkt desondanks positief op te vallen..

Het biedt een gevarieerd dieet naar het beeld van het natuurlijke vleesetende dieet van onze katachtigen, rijk aan vlees en hoogwaardige dierlijke eiwitten, laag in vet, koolhydraten en zonder chemische toevoegingen of onnodige ingrediënten.

Goed ingeburgerd in de markt met Een divers aanbod en zeer gewaardeerd door katten en meesters, claimt Orijen de titel van het beste kattenvoer. Maar wat zijn de producten van het merk precies waard? Ontdek hieronder de essentiële informatie, evenals onze mening over de waarde van voedsel van het merk Orijen chat.

Welke kattenproducten produceert Orijen?

De voeding van het Orijen assortiment voor katten is geschikt voor alle katten ongeacht ras of leeftijd. Het merk ontwerpt 100% natuurlijk droogvoer en gevriesdroogde traktaties gemaakt van 100% dierlijke eiwitten.

Lees ook:   Krabgrage Ragdoll katten: een meubelreddende uitdaging!

Orijen brokjes voor katten

Orijen kattenbrokken bevatten 5 smaken: Orijen Cat &Kitten, Orijen Six Fish, Orijen Regional Red, Orijen Tundra en Orijen Fit &Trim. De verschillende smaken bestaan voor 85% uit porties gevogelte, wildvlees, ei, vis en rundvlees of uitsluitend in het wild gevangen vis, en voor 15% uit groenten, fruit en planten zonder granen, aardappelen of plantaardige eiwitten.

Gevriesdroogde lekkernijen

Wat betreft gevriesdroogde traktaties, ze bestaan uit 100% vlees, gevogelte of verse of rauwe vis, 100% natuurlijk. Deze lekkernijen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formules: Orijen Original kip en kalkoen smaak, Orijen Six Fish vis smaak, Orijen Tundra hert, kwartel en forel smaak, Orijen Regional Red met wild zwijn, Alberta lam en Angus rundvlees, Orijen Wild Boar puur wild zwijn, en Orijen Romney Lam met Romney lam.

Herkomst en informatie over het merk Orijen

Orijen is een merk katten- en hondenvoer geproduceerd door Champion PetFoods dat ook Acana brokjes produceert, een Canadees familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van premium dierenvoeding met meer dan 25 jaar ervaring. Van het Latijnse “origo” dat bron of begin betekent, pleit het merk Orijen voor een terugkeer naar de oorspronkelijke manier van katten en honden voeren. Dit wordt weerspiegeld in zijn filosofie van het produceren van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen die rijk zijn aan dierlijke eiwitten, perfect aangepast aan hun aard en instinct als exclusieve carnivoren.

Voor de gezondheid en het welzijn van onze metgezellen, Het merk biedt biologisch geschikte voedingsmiddelen, niet te verwarren met biologische landbouw, bereid met verse regionale ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit en gecertificeerd geschikt voor menselijke consumptie, zonder ooit de bereiding ervan uit te besteden. Voor kwaliteitsborging gebeurt alles uitsluitend in NorthStar-keukens in Morinville, Alberta en Oakville, Ontario.

Lees ook:   Appelciderazijn: effectief tegen vlooien op katten? Dierenarts onthult.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Het merk Orijen neemt een leidende positie in op de dierenwinkelmarkt, ver boven de concurrentie in kwaliteit. De producten van het merk leveren aan de lokale markt en worden geëxporteerd en op de markt gebracht in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Naamsbekendheid is gebaseerd op voedselkwaliteit en professionaliteit die het een internationale reputatie heeft opgeleverd voor innovatie en prestigieuze prijzen: Orijen is ’s werelds meest bekroonde fabrikant van dierenvoeding. Tussen 2009 en 2016 ontving het merk maar liefst 15 awards als erkenning voor zijn inzet en inspanningen in dienst van diervoeders.

De reputatie van het bedrijf Orijen is ook gebaseerd op de solide reputatie die het heeft opgebouwd bij consumenten, dierenliefhebbers en specialisten in diervoeding. Allen zijn unaniem en getuigen van de onberispelijke kwaliteit van Orijen producten en hun voordelen voor hun huisdieren.

Het merk Orijen heeft een klantenservice die alle vragen van klanten/consumenten met betrekking tot de verschillende producten die door het bedrijf worden geleverd of gerelateerd aan dierenvoeding verwelkomen en beantwoorden. Orijen is ook een merk dat openstaat voor zijn publiek, voor dit doel, ontvangt de after-sales service opmerkingen, suggesties en advies van haar klanten over mogelijke verbeteringen aan de producten van het huis.

U kunt rechtstreeks bij het bedrijf chatten met de klantenservice. Anders kunt u het bedrijf ook op elk gewenst moment bereiken via eenvoudige e-mail door het online contactformulier in te vullen, of telefonisch, van maandag tot vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur (Noord-Amerikaanse tijd).

Waar kan ik voer kopen voor mijn Orijen kat?

Het merk Orijen heeft nog geen eigen webwinkel die zich toelegt op de verkoop van zijn producten. Maar deze zijn zeer gerenommeerd, toegankelijk voor aankoop op veel sites van online wederverkopers. Je kunt ze ook kopen bij winkels die gespecialiseerd zijn in kattenvoer of in dierenwinkels.

Lees ook:   royal canin kitten mousse

Orijen producten te koop van het moment

Top 4

Orijen Puppy 6 Kg,

Onze mening over Orijen

Orijen openbaart zich uiteindelijk als Het merk van perfecte voeding voor alle katten door het opzetten van voedsel en traktaties aangepast aan de aard van deze kleine katten. Ze slaagt erin om recepten te maken die uitsluitend gebaseerd zijn op wat nuttig is voor uw kat, rijk aan dierlijke eiwitten van topkwaliteit, vetarm, zout- en graanvrij.

Trouw aan zijn filosofie, het merk Orijen zorgt ervoor dat onnodige ingrediënten die geen voedingswaarde hebben of schadelijk zijn voor de gezondheid van katten, uit zijn formules worden uitgesloten., een uitdaging die veel concurrerende merken niet aankunnen. Orijen biedt haar producten aan tegen relatief hoge kosten, zonder echter de prijs-kwaliteitverhouding te breken. De kwaliteit van de productie en de heerlijke smaak maken de prijzen zeer redelijk.

Met het oog op dit alles concluderen we met alle meesters en specialisten in diervoeding dat de producten van Orijen ongetwijfeld tot de beste kattenvoeding ter wereld behoren.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.