▷ 3 automatische brokdispensers voor Big Cat

Heeft uw kat overgewicht? Hoewel het feit dat hij niet genoeg beweegt een van de oorzaken is, De belangrijkste reden waarom uw kat dik is, is zijn dieet, dat niet in hoeveelheid wordt gecontroleerd en is aangepast aan de sedentaire levensstijl. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen voor het dieet van uw kat onder controle houden : brokjes automaten.

Dit artikel laat u kennismaken met de voordelen van het gebruik van dergelijke apparatuur, evenalsEen selectie van 3 betrouwbare distributeurs.

Wat is het belang van een brokautomaat voor een grote kat?

De meeste katten weten hoe ze zichzelf moeten rantsoeneren, dat wil zeggen dat wanneer je ze voedsel naar believen laat staan (kom tot de rand gevuld of een handmatige brokdispenser), ze alleen de hoeveelheid eten die genoeg voor hen is.

Maar Het komt voor dat sommige katten (meestal appartementskatten) zichzelf niet meer kunnen rantsoeneren., en ga daarom veel meer eten dan nodig is, vandaar de overmatige gewichtstoename.

Dus het voordeel van het gebruik van een brokautomaat is dat dit apparaat zal bieden, volgens uw instellingen, een precieze hoeveelheid voer voor uw kat en op specifieke tijdstippen.

Daarom Met de dispenser kunt u uw kat gemakkelijk rantsoeneren door de hoeveelheid, het aantal dagelijkse maaltijden en dus het gewicht te regelen.

De selectie van 3 automatische brokdispensers voor katten

Amzdeal brokjes automaat

Met zijn originele robotvormige ontwerp is deze automaat uitgerust met een camera waarmee u uw kat kunt observeren (zelfs in het donker!), op afstand met hem kunt communiceren, de hoeveelheid en het aantal dagelijkse maaltijden kunt aanpassen en dat allemaal vanaf uw smartphone.

Lees ook:   peewee ecohus

Voordelen

 • Origineel ontwerp
 • Communicatie en afstandsbediening mogelijk

PetSinc brokjes automaat

Zeer robuust en met hoogwaardige afwerkingen, stelt deze dispenser u in staat om eenvoudig de hoeveelheid en het aantal dagelijkse maaltijden van uw kat te regelen. Het werkt op het lichtnet en ook met batterijen.

Voordelen

 • 2 vermogensmodi: netspanning en batterijen
 • Robuust en stijlvol

PetSafe Eatwell Voedsel en Brokjes Automaat

Met deze ultracompacte en draagbare dispenser is gemaakt van BPA-vrij plastic en kunt u tot 5 maaltijden aan uw kat verstrekken. Dankzij de gemakkelijk te wassen en te onderhouden compartiment roterende tray, kan het ook worden gebruikt om medicatie en beloningen aan uw kat te geven.

PetSafe - Eatwell 5 maaltijden voor dieren, honden en katten Automatische voedsel- en brokdispenser - programmeerbaar - LCD-scherm - BPA-vrije, vaatwasser wasbare lade

PetSafe – Eatwell 5 maaltijden voor dieren, honden en katten Automatische voedsel- en brokdispenser – programmeerbaar – LCD-scherm – BPA-vrije, vaatwasser wasbare lade

 • GROTE CAPACITEIT – De PetSafe-dispenser heeft 5 secties waarmee de planning van 5 maaltijden van elk 165 g mogelijk is: vers voedsel, brokjes, medicijnen of traktaties
 • HANDIG – Helder, modern LCD-scherm maakt maaltijdplanning eenvoudig
 • AANPASBAAR – Programmeerbaar, zelfs bij korte deadlines, deze dispenser is ideaal voor uw lange dagen of vakanties en zorgt ervoor dat uw viervoeters altijd op tijd worden bediend
 • PORTIECONTROLE – Met deze dispenser kunt u de tijd en frequentie van de maaltijden van uw huisdier kiezen; Het volgen van het dieet van uw huisdier is nog nooit zo eenvoudig geweest
 • PETSAFE KWALITEITSGARANTIE – Dit product heeft een conformiteitsgarantie van 2 jaar. Deze brokdispenser werkt met 4 D batterijen (niet inbegrepen)

Voordelen

 • Compact en draagbaar
 • Distributie van brokjes, medicijnen en beloningen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Lees ook:   Trillende kattenstaarten: De betekenis en oorzaken

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.