▷ Wil je weten wat je kat doet terwijl je weg bent?

Je hebt misschien de kans gehad om op TF1 de show “Het geheime leven van katten” te ontdekken. Het stelt ons in staat om in de intimiteit van katten te duiken en omvat dierenartsen die onderzoek doen naar katachtigen. Ze worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gedurende een maand gevolgd.

Het principe is interessant, maar kijkend naar het programma is de enige vraag die in je opkomt: ” Wat doet mijn kat als ik er niet ben? ».

Ook jij bent nieuwsgierig, en wil je graag weten wat je haarbal doet als je uitgaat of naar je werk gaat? Het kan!

Inderdaad, sommige van de technologieën die door televisieploegen worden gebruikt, zijn commercieel beschikbaar. Wil je de acties van je kat bespioneren?. Hier leest u hoe u uzelf kunt uitrusten om alles te weten

Uw kat thuis observeren

Om je metgezel te observeren wanneer hij thuis is, kan niets eenvoudiger zijn: Het enige dat u hoeft te doen, is camera’s in uw huis installeren. Het is mogelijk om goedkope modellen te kopen die in HD kunnen filmen, of zelfs om een webcam te gebruiken, vind onze pagina over camera’s voor kat.

Als u investeert in een geavanceerder en verbonden cameramodel, kunt u de avonturen van uw kat rechtstreeks vanaf uw smartphone volgen. En als je in paniek raakt zodra je je kleine haarbal met rust laat, is het ook een geweldige manier om gerustgesteld te worden.

Furbo Dog CAMERA: HD Wi-FI Camera met Treat Launcher, Two-Way Audio, Night Vision en Barking Alert, Ontworpen voor Honden

 • ???? LEUKE TRAKTATIEWERPER: Gooi je hond een traktatie via de gratis Furbo iOS/Android app. Laad tot 100 van de favoriete traktaties van je hond en speel “Go fetch” met hem, waar je ook bent!
 • ???? 1080P CAMERA en NACHTZICHT: Ontdek het geheime leven van je hond als je weg bent. Met Full HD-videostreaming, 160º groothoekweergave en nachtzicht kunt u met de Furbo-camera uw hele kamer zien, dag en nacht.
 • ???? BIDIRECTIONELE AUDIO: Hoor en troost uw hond alsof u aan zijn zijde staat. De Furbo-camera heeft een ingebouwde microfoon en luidsprekers waarmee u met uw hond kunt praten en hem duidelijk kunt horen.
 • ???? BARK ALERT: Stuurt pushmeldingen naar uw smartphone wanneer uw hond blaft, zodat u hem in realtime kunt kalmeren. De Furbo-camera heeft slimme sensoren die automatisch blaffen detecteren.
 • ???? Het instellen van de Furbo-camera vereist een internetverbinding en een sterk Wi-Fi-signaal. Afhankelijk van de grootte en textuur van de traktaties, kan het mogelijk zijn om meerdere traktaties tegelijk te gooien. Als u de Furbo-app niet kunt installeren of het installatieproces niet kunt voltooien, neemt u contact op met Furbo-ondersteuning via het menu Koper-verkoper van Amazon.

Je kat thuis zien is één ding. Maar als je op het platteland woont, is het zeer waarschijnlijk dat je metgezel regelmatig uitgaat. Hoe kan ik voorkomen dat ik het uit het oog verlies?

Een GPS-kattentracker gebruiken

Niets is eenvoudiger: u hoeft alleen maar een GPS-halsband te gebruiken. Met deze halsbanden weet u altijd waar uw kat is : u kunt het rechtstreeks vanaf uw smartphone volgen.

PetPointer GPS Tracker 15090 |

 • ‘S WERELDS KLEINSTE PET GPS tracker – De petpointer is de kleinste in zijn klasse en kan aan elke standaard halsband worden bevestigd.
 • TRACKING+ locatietechnologie state-of-the-art communicatietechnologie van Swisscom. Uniek product dat elke honden- of katteneigenaar een rustgevend gevoel van veiligheid geeft.
 • LOCATE – met de ingebouwde locatietechnologie kunt u uw favoriete huisdier binnen een paar meter lokaliseren.
 • LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ – Bij een zendfrequentie van 1x per uur gaat de batterij ongeveer 2-4 dagen mee.
 • ACTIVERINGSFUNCTIE – Activering op elk gewenst moment – heeft u de positie van uw huisdier nu nodig? Geen probleem! De petpointer ondersteunt nu 3 verschillende positioneringsconcepten.

Naast het ontdekken van de favoriete plekken van uw kat en het kunnen begeleiden van hem daar, zal dit u in staat stellen om helemaal stil te zijn en nooit bang te zijn om hem te verliezen.

Kijk door de ogen van je kat

Wat als je nog sterker was? Wat als je echt door de ogen van je kat zou kunnen kijken? Hiervoor kunt u Koop een ride-on camera, zo ontworpen dat katten het moeiteloos kunnen dragen. De investering zal aanzienlijk zijn: het zal minstens 200 € kosten voor instapmodellen.

Digitale kattencamera Cat Videocam/EYENIMAL.

Digitale kattencamera Cat Videocam/EYENIMAL.

 • Een juweel van technologie voor katten: nanoformaat, nachtzicht, bewegingsmelder!
 • Een kleine en lichte camera: slechts 32 g. Het heeft een bewegingsmelder om te stoppen met opnemen terwijl de kat slaapt.
 • Dit juweel van technologie biedt ook: – nachtzicht tot 2 meter – 4GB flash-geheugen – voice recorder met geïntegreerde microfoon – oplaadbare camera – autonomie: 2u30

Maar je zult alles kunnen zien wat je kat doet en het is onbetaalbaar! Of het nu gaat om deze momenten van moed, twijfel of zijn impulsen van tederheid, je zult absoluut niets missen.

Lees ook:   hills science plan kitten

Dus als u ook alles wilt weten over uw huisdier, zijn privacy en zijn kleine geheimen, aarzel dan niet: rust jezelf uit! Het is ook een leuke manier om dichter bij hem te komen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.