Allianz kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Het is altijd moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen na een onverwachte gebeurtenis zoals een ongeluk of ziekte bij uw kat, vanwege de dure zorgkosten. De gezondheid van uw kat blijft echter een grote noodzaak, vandaar de aanwezigheid van een verzekering voor honden en katten.

Het aantal verzekeringen groeit in de loop van de tijd sterk. In het belang van het welzijn van uw kat kan men echter niet passeren zonder te stoppen bij Allianz, een uitgebreid verzekeringsnetwerk in heel Europa.

Volg ons en ontdek alles wat u moet weten over Allianz, van de aangeboden pakketten tot de terugbetaling, de aangeboden garanties en nog veel meer.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Allianz kattenverzekering pakketten

Allianz biedt 3 formules volgens uw behoeften.

Budgetformule

Deze formule dekt u tegen ongevallen, ziekten met een operatie en dekt 70% van de veterinaire kosten (consultatie, onderzoek, voorgeschreven medicatie, enz.). Het biedt een jaarlijks plafond van € 1.100 en beschermt u tegen elk eigen risico.

Sereniteit Formule

Het biedt ongevallen- en ziektegaranties met/zonder operatie en vergoedt u dus 70% van uw dierenartskosten. Het jaarlijkse garantieplafond is € 1.400 en u betaalt slechts € 20/jaar aftrekbaar.

Lees ook:   Waarom hebben katten koude oren? Normaal of waarschuwingssignaal?

Comfort Formule

Deze formule dekt 80% van de veterinaire kosten in het geval van een ongeval of ziekte met/zonder operatie. Het biedt een jaarlijks plafond van 1800 € en laat u een eigen risico van 30 € / jaar. U profiteert echter van een preventiegarantie (vaccinatie, ontworming, enz.) van 40 € / jaar.

Hoe sluit ik een verzekering af bij Allianz?

Om je te abonneren op Allianz, heb je 2 opties: ga naar het dichtstbijzijnde Allianz-bureau of abonneer je online. De verwerving van de ideale formule is echter het doel, profiteer van een eenvoudige, snelle en gratis simulatie via de online comparator van Univers Chat.

Wat moet ik weten over Allianz?

Allianz is een verzekeringsgroep opgericht in 1890 in Duitsland (Berlijn). Het heeft een classificatie van 1er Europese verzekeraar en is aanwezig in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Tot op heden zijn haar activiteiten bijstand, vermogensbeheer, kredietverzekering en verzekering van personen, eigendommen en huisdieren (honden en katten).

Hoe werkt de vergoeding van zorgkosten bij Allianz?

Om te profiteren van een onkostenvergoeding, moet u uw klantenzone activeren of de mobiele applicatie My Allianz installeren. Het enige dat u hoeft te doen, is een foto maken van uw recept dat naar behoren is ingevuld door de dierenarts en deze naar de klantenservice sturen. U krijgt uw geld terug binnen maximaal 30 dagen.

De voorwaarden voor het abonneren op een Allianz mutual cat verzekeringsmaatschappij

Om te profiteren van een wederzijds voor katten bij Allianz, zal je kleine katachtige tussen de 3 maanden en 7 jaar oud moeten zijn. Ook moet je het identificeren (chip of tatoeage) en het ras specificeren.

Lees ook:   Kat natvoer geven tijdens uw afwezigheid: tips & tricks