Frontline Spray Chat Reviews – Informatie en tips


Dankzij de vele antiparasitaire oplossingen die tot nu toe beschikbaar zijn, is het relatief eenvoudig geworden om van de plaag van vlooien en andere parasieten af te komen. Onder deze oplossingen, antiparasitaire sprays behoren tot de meest effectieve en gemakkelijkst te gebruiken als Frontline Spray.

Om u te helpen de ideale antiparasitaire spray voor uw kleine haarbal te vinden, hebben we veel producten in deze categorie voor u getest, waaronder de Frontline kattenspray.

Frontline sterilisatievlo en teek voor katten Kopen in apotheken

Frontline Spray – 500 ml

Frontline spray verwijdert parasieten uit het lichaam van uw kat en beschermt het tegen invasie. Inderdaad, dankzij het fipronil dat het bevat, het actieve ingrediënt, doodt het alle vlooien in het lichaam van uw kleine kat binnen 24 uur. Het elimineert ook 90% van de teken, evenals alle luizen binnen 48 uur. Dit product heeft een werkingsduur van 40 dagen om vlooien te bestrijden en 2 weken om teken te bestrijden.

Wat we zagen over Frontline Sprays

Een goede ongediertebestrijdingsspray is eenvoudig en snel aan te brengen over de gehele omvang van het lichaam van de kat. Het bevrijdt en beschermt uw kat tegen elke invasie van vlooien, teken en luizen, zonder zijn gezondheid te schaden. Daarom hebben we tijdens onze test van het Frontline Spray Cat-product gecontroleerd of het veilig is voor katten en de effectiviteit ervan gecontroleerd.

Is Frontline Pest Control Spray veilig?

Frontline antiparasitaire spray is een product dat wordt aangebracht op het lichaam van uw kat, of het nu kortharig of langharig is (de toe te passen dosis hangt precies af van de lengte van het haar van het dier, evenals het gewicht). Omdat deze spray een niet-systemisch medicijn is, Het hoeft niet in de bloedbaan van je kleine katachtige te komen, waardoor het niet-toxisch is, zonder bijwerkingen en daarom veilig voor kitty.

Het kan daarom veilig worden toegepast op elke kat, inclusief zwangere of zogende vrouwtjes., op voorwaarde dat het dier ouder is dan 8 weken en ten minste 1 kg weegt.

Is Frontline Spray effectief in het beschermen van de kat?

Indien correct toegepast, Frontline spray verwijdert systematisch alle vlooien, teken en luizen uit het lichaam van uw kat. Het doodt alle vlooien in 24 uur, elimineert meer dan 90% van de teken binnen 48 uur na het aanbrengen. Alle luizen worden binnen 48 uur geëlimineerd. Bovendien heeft deze spray ook een beschermende en afstotende werking tegen externe parasieten. Het beschermt uw kleine katachtige tegen elke invasie van vlooien gedurende 40 dagen en stoot teken af gedurende 2 weken, na het aanbrengen.

Lees ook:   kattenbak hoge rand

Ten slotte, dankzij de formule verrijkt met IGR (Insect Growth Regulator), een groeiregulator, Frontline spray voorkomt dat al deze externe parasieten zich vermenigvuldigen, wat de verspreiding van plagen in uw huis aanzienlijk vermindert.

Koop Frontline Spray Chat – 500 ml – 250 ml – 100 ml

FRONTLINE Spray - Anti-vlooien en anti-teken voor honden en katten - 500ml

FRONTLINE Spray – Anti-vlooien en anti-teken voor honden en katten – 500ml

  • Spray 500ml anti-vlooien en anti-teek voor hond en kat.
  • Werkt direct op vlooien en teken zonder te hoeven wachten tot het product zich verspreidt, waardoor het hele lichaam van het dier effectief wordt bedekt.
  • Het werkt ook als een preventieve behandeling.
  • Eenvoudig aan te brengen. Kies de capaciteit van de spray op basis van het gewicht van uw huisdier!
  • Voor honden en katten. Breng 2 sprays/kg aan en tot 4/kg als het dier lang haar heeft.

Fronline Cheap Cat Spray: kijk goed naar de prijs

Let op, de prijs is niet niet het enige criterium dat u moet gebruiken om een Frontline Spray te kopen. Er zijn inderdaad veel vervalsingen op de markt en die verkopen veel goedkoper dan de originele Frontline-spray. De enige manier om te voorkomen dat je in deze val trapt, is door je niet te laten verleiden door een abnormaal lage prijs, en vooral, ga naar een betrouwbaar platform zoals de 1001pharmacies.com apotheek of Amazon.

Waar werkt Frontline Spray tegen?

Chat niet gelukkigDe spray gesigneerde Frontline is speciaal ontworpen om alle vlooien, teken en luizen op het lichaam van uw kat te elimineren. Bovendien biedt het ook een preventieve rol, waardoor elke invasie van je kleine haarbal door externe parasieten wordt voorkomen. Ten slotte, in geval van besmetting van uw huisdier, om de proliferatie van vlooien, teken en luizen te beperken, fungeert deze spray als een groeiregulator, waardoor het leggen van eieren, het uitkomen van eieren en de ontwikkeling van cocons wordt voorkomen.

Lees ook:   11 unieke haarloze katten - Ontmoet deze bijzondere felines

Hoe lang werkt Frontline Spray?

De Frontline spray elimineert alle vlooien op het lichaam van uw kat in maximaal 24 uur. Teken en luizen worden binnen 48 uur geëlimineerd. Na het aanbrengen, Dit product heeft een resterende beschermende werking die effectief is tot 40 dagen tegen luizen en 14 dagen tegen teken.

Tips voor gebruik voor deze ongediertebestrijding

Om de Frontline-spray effectief te gebruiken, moet u eerst waterdichte handschoenen meenemen en naar een goed geventileerde plaats gaan om uw kleine dier te behandelen. Houd de fles verticaal, spuit het product over de hele omvang van het lichaam van uw kat en draai haar haar terug. Houd er rekening mee dat de toedieningssnelheden van het product afhankelijk zijn van de lengte van het haar van uw kat, het gewicht en de grootte van de spray (500, 250 of 100 ml).

Voor de spray in 100 ml-formaat is de toe te dienen dosis 6 sprays per kilogram als uw kat kortharig is en maximaal 12 sprays/kg voor uw langharige kat. Wat betreft de sprays van 250 en 500 ml, het duurt 2 sprays / kg om uw kortharige kat te behandelen en 4 sprays / kg als deze langharig is.

Wees voorzichtig, spuit de spray niet direct op het hoofd van uw kat. Spuit het product in plaats daarvan in de palm van uw handschoen en breng het product vervolgens aan op de delicate gebieden. Houd er rekening mee dat u ten minste 2 dagen moet wachten voordat u uw huisdier in bad doet.

Anti-vlooien- en equivalente anti-tekenontwormer

Andere antiparasitaire ontwormers zijn net zo effectief in het beschermen van uw kat tegen ongedierte dat hem ziek kan maken. Hieronder kunt u de mening en de beschrijving van andere alternatieve kattenontwormer raadplegen.