Anim-Assur kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Verre van zo gehoorzaam te zijn als honden, zijn katten extreem onafhankelijke, nieuwsgierige en onverschrokken dieren. Tijdens hun verkenningen kunnen ze het slachtoffer worden van ongevallen die vaak zeer ernstig zijn of infecties, die vaak zeer dure zorg veroorzaken.

Zijn gezondheid of mijn budget? Omdat u er erg van houdt, is het afsluiten van een verzekering voor uw kat bij een verzekeraar een dwingende keuze om dergelijke vragen te vermijden. Anim-Assur biedt verschillende interessante formules aangepast aan uw inkomen, een snel terugbetalingsmodel, een eenvoudig abonnementsproces dat hieronder wordt gepresenteerd.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Anim-Assur kattenverzekering formules

Anim-Assur biedt 3 formules die de huidige chirurgische en medische kosten, begrafenissen en pensioen dekken in geval van ziekenhuisopname van uw kleine haarbal. Zo vergoedt de Fundamentele formule 50%, en de Integrale formule 75%, naast het assisteren bij preventiegevallen.

Tot slot dekt het Integrale Plus plan al uw uitgaven, dus 100% vergoeding. Deze laatste formule geeft u, naast preventie, ook een overlijdensuitkering in geval van ziekte of ongeval van de kat.

Anim Assur Chat FormuleEen verzekering afsluiten bij Anim-Assur: hoe doe je dat?

Het abonnement bij Anim-Assur wordt gedaan op een verklaring van de goede gezondheid van de kleine katachtige en het vindt plaats in een agentschap, met een adviseur. Een inschrijvingsformulier moet naar behoren worden ingevuld. Om erachter te komen welke lidmaatschapsformule het beste bij u past zonder uw hoofd te breken, aarzel dan niet om de online comparator van Univers Chat te gebruiken.

Lees ook:   haaruitval kat vitamine

Wat moet ik weten over Anim-Assur?

Anim-Assur is een Franse makelaar van BM courtage. Het biedt sinds 2003 verschillende financiële producten en verzekeringsdiensten, waaronder de onderlinge voor huisdieren. Deze onderlinge relatie betreft vooral honden en katten.

De vergoeding van gezondheidskosten bij Anim-Assur, hoe werkt het?

Het verzoek tot terugbetaling bij Anim-Assur gebeurt door het invullen van een zorgblad door de dierenarts en u. Aan dit verzoek moet een gedetailleerde factuur voor zorg en de factuur van de apotheker worden toegevoegd. Voor specifieke gevallen worden andere documenten opgevraagd.

De voorwaarden voor het inschrijven op een mutualiteit voor kat Anim-Assur

Uw 4-poots metgezel en u moet in Frankrijk wonen. De kleine katachtige moet worden getatoeëerd of geïdentificeerd door een microchip. Wat zijn leeftijd betreft, moet hij minstens 3 maanden oud zijn en niet ouder dan 8 jaar op het moment van lidmaatschap. Om in aanmerking te komen voor inschrijving, moet u “NEE” antwoorden op alle vragen op de registratievragenlijst.