Animalia protect kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Uw kat maakt ook deel uit van het gezin; Hij verdient het op dezelfde manier als uw dierbaren om een ziektekostenverzekering te hebben om hem goede zorg te garanderen in geval van ziekte of ongeval.

Dat gezegd hebbende, het is één ding om uw kat te willen verzekeren, maar het kiezen van de juiste verzekeringsmaatschappij is een andere zaak. Hier ontdekt u de verzekeringsmaatschappij Animalia en de vele aanbiedingen die het biedt voor de gezondheid van uw kat.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Animalia protect’s formules voor kattenziekteverzekeringen

Het moet gezegd worden dat Animalia vandaag de dag een van de meest serieuze verzekeraars is. Met zijn 14 abonnementsformules om uit te kiezen, garandeert Animalia u minstens het minimum voor de gezondheid van uw kat. Vergoedingen variëren afhankelijk van de formules, van 50% tot 100% van de uitgaven.

Animalia dekt over het algemeen lopende medische kosten, chirurgie, vaccinatie, sterilisatie, schaalvergroting en nog veel meer.

Animalia FormuleEen verzekering afsluiten bij Animalia protect: hoe doe je dat?

Niets heel ingewikkelds om in te schrijven op een mutualiteit op Animalia. Ga direct naar de website en doe een offerteaanvraag die u per e-mail door uw adviseur wordt toegestuurd.

Lees ook:   Hoe te verwijderen Cat Urine Geur?

Het zou echter voordelig voor u zijn om eerst een simulatie uit te voeren op de Univers Chat-comparator, om de ideale formule voor uw kat te vinden.

Wat moet ik weten over Animalia protect?

Animalia Protect is een merk van de 2CA-groep, dat al meer dan 30 jaar actief is in de verzekeringswereld.

Bij Animalia vormen uw bijdragen een kat die wordt gebruikt om veterinaire kosten te betalen. De rest van uw bijdragen, die kunnen oplopen tot 50%, worden aan het einde van het jaar aan u terugbetaald. Als uw kat onvoldoende is om uw kosten te beheren, zorgt Animalia voor de rest.

De vergoeding van gezondheidskosten bij Animalia protect, hoe werkt het?

Laat het verzorgingsblad invullen, dateren en ondertekenen door uw dierenarts en voeg het toe aan de facturen ter ondersteuning van de uitgaven. Stuur alles per e-mail naar Animalia. De terugbetaling vindt plaats tussen 24 uur en 30 dagen, met een gemiddelde van 10 dagen.

De voorwaarden voor het abonneren op een mutual voor katten Animalia beschermen

Animalia vereist dat uw kat minstens 3 maanden oud is en maximaal 10 jaar oud om een verzekeringsplan af te sluiten. Bovendien moet het kleine beest worden getatoeëerd of gemarkeerd met een elektronische chip en up-to-date in zijn vaccins.