Assur O’Poil Cat Insurance – Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Heb je ooit nagedacht over alle soorten ongelukken of ernstige ziekten die je geliefde kleine haarbal zonder waarschuwing kunnen overkomen? Het is gek, nietwaar? Er zijn er een heleboel! En als klap op de vuurpijl ben je niet altijd financieel bereid om de zorgkosten te dekken. U begrijpt dat het meer dan noodzakelijk is om een zorgverzekering voor uw kat af te sluiten.

Op het Franse grondgebied vindt u vele betrouwbare kattenverzekeraars, waaronder Assur O’Hairs!

Ontdek in de rest van dit artikel alles wat u moet weten over assur O’Poils aanbiedingen, lidmaatschapsformules, registratieprocedures, terugbetalingsprocedures en nog veel meer.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Assur O’Poil kattenverzekering formules

Assur O’Poil biedt 3 verzekeringsformules voor honden en katten: de preventieve formule, de integrale formule en de comfortformule. Het biedt ook een kat + formule, alleen voor katten en een andere specifiek voor honden.

Voor elk van de bovenstaande formules moet u een jaarlijkse limiet kiezen, dat wil zeggen een limiet aan kosten die de verzekering kan dekken. U heeft de keuze tussen een plafond van 1300 €, 1800 € en 2000 €.

Lees ook:   carnilove kattenvoer

Assur o PoilEen verzekering afsluiten bij Assur O’Poil: hoe doe je dat?

Omdat er verschillende ziektekostenverzekeringen voor dieren zijn, zal het vervelend voor u zijn om één voor één de aanbiedingen van elk van hen te analyseren om te bepalen welke het beste is voor uw kat.

Om uw leven te vereenvoudigen, raden we u ten zeerste aan om de online comparator van Univers Chat te gebruiken, die u niet alleen volledig gratis is, maar waarmee u uw account in minder dan 2 minuten en in slechts een paar klikken kunt vinden. Om dit te doen, hoeft u alleen maar informatie over uzelf en uw kat te geven en vervolgens de simulatie uit te voeren.

Wat moet ik weten over Assur O’Poil

Assur O’Poil bestaat sinds 2002 en is een dochteronderneming van de HD Assurance-groep en aanwezig in België, Frankrijk en Italië. Het garandeert een terugbetaling van maximaal 80% van de uitgaven, voor de 3 verzekeringsformules voor hond of kat, en een vergoeding van 60% voor de kat + formule.

Voor alle formules garandeert Assur O’Poil bijstand in geval van ziekte van het dier, binnen een maximumperiode van 45 dagen na uw inschrijving.

De vergoeding van gezondheidskosten bij Assur O’Poil, hoe werkt het?

Bij Assur O’Poil betaal je, net als bij de meeste verzekeringsmaatschappijen, eerst en daarna krijg je je vergoed. Dus, om te worden terugbetaald, vóór elk bezoek aan de dierenarts, download het zorgblad op de Assur O’Poil-website, dat u hem zult laten invullen. Stuur het dan met de factuur naar Assur O’Poil en verwacht uw terugbetaling binnen maximaal 7 dagen.

Lees ook:   Kat-gezichtslezen: Onthul het geslacht van je kat in 60 karakters!

De voorwaarden voor het inschrijven op een mutualiteit voor kat Assur O’Poil

Bij Assur O’Poil, om je te abonneren op een wederzijdse voor je kat, moet het tussen 2 en 10 jaar minder 1 dag zijn en dat het is gemarkeerd met een dermograph-tatoeage of een elektronische chip.

Houd er ook rekening mee dat u niet wordt gevraagd om een certificaat dat de goede gezondheid van uw kat bevestigt, maar door het verhaal zal Assur O’Poil u geen kosten vergoeden na een ziekte die had kunnen worden vermeden door een eerder vaccin.