Bayer Advantage 40 en 80 Chat Reviews – Informatie en Tips


Eenmaal geïnstalleerd op uw kat, kan een volwassen vlo tot 50 eieren per dag leggen en de eieren verspreiden zich door uw hele huis om al uw huisdieren te besmetten. U zult het goed begrepen hebben, omdat un met vlooien besmette kat thuis is een zeer delicate situatie en je zult snel moeten handelen. Hiervoor moet u een goed anti-vlooienproduct aan uw kleine kat toedienen.

Onder de ongediertebestrijdingsproducten die op de markt verkrijgbaar zijn, Pipetten zijn een van de meest effectieve en gemakkelijkste oplossingen om te gebruiken. Om u te helpen de ideale pipet voor kitty te vinden, hebben we besloten om Bayer’s Advantage 40 en 80 pipetten te bestuderen.

Voordeel 40 anti-vlooien en anti-teken voor katten van Bayer Kopen in apotheken

Voordeel 40 voor katten 1 tot 4 kg van Bayer Veterinary

Dankzij de werkzame stof imidacloprid kan dit product, speciaal ontworpen voor katten met een gewicht van 1 tot 4 kg, elke nieuwe besmetting van uw kleine katachtige door vlooien voorkomen, behandelen en voorkomen. Zoals alle antiparasitaire pipetten, wordt het aangebracht op de achterkant van de nek van de kat, direct op de huid. Zodra het haar van de nek is gespreid, hoeft u alleen maar de volledige 0,4 ml van de fles op de huid van de kat te gieten. De werking ervan is aanhoudend en duurt 3 tot 4 weken.

Lees ook:   6 Geniale DIY kattenluiers voor thuis!

Voordeel 80 anti-vlooien en anti-teken voor katten van Bayer Kopen in apotheken

Voordeel 80 voor katten van 4 kg en meer van Bayer Dierenarts

Net als de Advantage 40 is Bayer Veterinarian’s Advantage 80 een product met het formaat dat geschikt is voor de grootste katten die er zijn, met een gewicht van meer dan 4 kg. Het heeft een drievoudige werking: het elimineert niet alleen alle vlooien die op uw kat zijn geïnstalleerd, maar het speelt ook een rol van afweermiddel en voorkomt elke herinfestatie. In 3Þ In plaats daarvan kan de Advantage 80 ook worden gebruikt als een allergische dermatitisbehandeling voor uw kleine katachtige. Bovendien verspreidt imidacloprid, het actieve ingrediënt, zich alleen op de huid en zonder de bloedbaan te infiltreren, waardoor dit product zonder bijwerkingen is.

Vooral aanbevolen voor grote katten die gewend zijn om uit te gaan en schouders te wrijven met andere dieren, dit product is 4 weken effectief.

Wat we hebben bekeken op bayer’s Advantage pipetten

Tijdens onze test van Bayer Advantage 40 en 80 pipetten hebben we bijzondere aandacht besteed aan de minimale criteria en eisen waaraan een goede externe ongediertebestrijding moet voldoen. Deze omvatten de bijwerkingen op de kat, de snelheid van verwijdering van parasieten, het type betrokken parasieten, evenals het niveau en de duur van de bescherming tegen een plaag of herinfestatie.

Is Advantage Chat antiparasitair veilig?

Met zijn formule met de werkzame stof op basis van imidacloprid, deBayer Advantage antiparasitaire pipet, eenmaal aangebracht op uw kat, verspreidt zich alleen op zijn huid zonder zijn bloedbaan te penetreren. Dit maakt het volledig vrij van bijwerkingen en veilig voor kitty.

Lees ook:   Purrfectly Pleasing: Top 10 Cat's Favorite Sounds and Their Fascination!

Uiteraard is dit alleen geldig als u het product aanbrengt zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. Inderdaad, als dit product in contact komt met bijvoorbeeld uw ogen of die van uw kat, kan het hen irriteren.

Is Advantage effectief in het beschermen van de kat?

Hoewel zeer effectief, beschermen de Advantage-pipetten van Bayer uw kat niet alleen tegen vlooieninvasies. Inderdaad Naast de rol van afweermiddel, in geval van invasie, elimineren deze producten systematisch alle vlooien die aan het lichaam van uw kleine katachtige zijn bevestigd, in minder dan 24 uur.

Ten slotte, in tegenstelling tot de meeste pipetten die op de markt verkrijgbaar zijn, die alleen bedoeld zijn om parasieten te elimineren, Voordeelpipetjes zorgen ook voor een effectieve werking tegen de allergische dermatitis van uw kat.

Bayer Advantage 40 Cat – 6 pipetten kopen

ADVANTAGE Cat – Anti-Flea voor katten – Minder dan 4KG – 6 Pipetten

ADVANTAGE Chat – Anti-Flea voor katten – Moins van 4KG – 6 Pipetten

  • CONTACT EFFICIËNTIE: Voordeel werkt op vlooien, zelfs als ze uw huisdier bijten, waardoor pijn, ongemak en stress worden vermeden
  • WATERBESTENDIG: Voordeel blijft effectief bij matige blootstelling aan water
  • TOLERANTIE: Voordeel kan worden gebruikt bij kittens vanaf 8 weken oud en bij zwangere of zogende vrouwtjes
  • HANDIG: Voordeelpipetjes zijn eenvoudig aan te brengen
  • VETERINAIRE AANBEVELING: Voordeelpipetten worden aanbevolen door dierenartsen

Bayer Advantage 80 Cat – 6 pipetten kopen

ADVANTAGE Cat – Anti-Flea voor katten – 4KG en meer - 6 Pipetten

ADVANTAGE Cat – Anti-Flea voor katten – 4KG en meer – 6 Pipetten

  • CONTACT EFFICIËNTIE: Voordeel werkt op vlooien, zelfs als ze uw huisdier bijten, waardoor pijn, ongemak en stress worden vermeden
  • WATERBESTENDIG: Voordeel blijft effectief bij matige blootstelling aan water
  • TOLERANTIE: Voordeel kan worden gebruikt bij kittens vanaf 8 weken oud en bij zwangere of zogende vrouwtjes
  • HANDIG: Voordeelpipetjes zijn eenvoudig aan te brengen
  • VETERINAIRE AANBEVELING: Voordeelpipetten worden aanbevolen door dierenartsen

Voordeel Goedkope Chat wees voorzichtig om naar de prijs te kijken

Wees voorzichtig bij het kopen van Bayer Advantage-pipetten. Inderdaad, er zijn veel vervalsingen van deze producten, meestal gekenmerkt door een veel lagere kosten (voor een lagere kwaliteit) dan de originele pipetten. Daarom bent u zeer geïnteresseerd in aanbevolen om uw producten te kopen in de officiële online apotheek als 1001pharmacies.com of op andere betrouwbare platforms zoals Amazon.

Lees ook:   Het aantal katten wereldwijd: een mysterie?

Waar werkt Advantage tegen in pipet?

KattenteekSpeciaal ontworpen om uw kat te beschermen tegen vlooien, maar ook om ze te behandelen in geval van invasie (en om herinfestatie te voorkomen), Bayer Advantage 40 pipetten zijn geschikt voor katten met een gewicht van meer dan een kilogram en minder dan 4 kg.

Bayer Advantage 80 pipetten hebben weliswaar dezelfde functies als de Advantage 40, maar zijn toch bedoeld voor de grootste katten die er kunnen bestaan, met een gewicht van meer dan 4 kg. In ieder geval werken alle Bayer Advantage pipetten tegen vlooien (afstoten en elimineren), maar ook tegen allergische dermatitis bij katten.

Hoe lang werkt Advantage-chat?

Eenmaal goed aangebracht op de huid van uw kleine haarbal, verwijderen Bayer Advantage pipetten alle vlooien binnen 24 uur uit het lichaam. De afstotende en beschermende werking van het product kan tot 4 weken duren.

Tips voor gebruik voor deze ongediertebestrijding

Bayer Advantages pipetten gelden precies zoals alle conventionele pipetten. Inderdaad, na het openen van de fles, pak je je kat en spreid je zijn haar in de nek van zijn nek, net tussen zijn omplaten, om zijn huid onbedekt te leggen. Zodra dit is gebeurd, giet u de volledige Bayer Advantage-pipet op de huid van de kat. Vergeet niet om uw handen grondig te wassen na het gebruik van dit product.

Anti-vlooien- en equivalente anti-tekenontwormer

Andere antiparasitaire ontwormers zijn net zo effectief in het beschermen van uw kat tegen ongedierte dat hem ziek kan maken. Hieronder kunt u de mening en de beschrijving van andere alternatieve kattenontwormer raadplegen.