Assurvet kattenverzekering: Formules en garantie van deze huisdierenverzekering


Net als u en uw kinderen heeft uw kat medische zorg nodig om gezond te blijven. Omdat de gezondheidszorg bij de dierenarts vrij zwaar is om te dragen, biedt Assurvet u enorme formules en garanties om de bescherming van uw trouwe viervoeter te garanderen. De Univers Chat-comparator kan u helpen bij het maken van een gepersonaliseerde offerte om u te begeleiden bij het kiezen van een formule die het beste bij uw profiel past.

In dit artikel weet u alles over de wederzijdse Assurvet, om uw kat zonder al te veel moeite te registreren of door te verwijzen naar een andere huisdierenverzekeringsmaatschappij.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Assurvet’s kattenziekteverzekering formules

Assurvet biedt 3 verzekeringsformules en elk van hen garandeert de gevallen van ziekte en ongevallen van uw kleine katachtige. Dit zijn formule 50, formule 80 en formule 100.

Zoals hun naam al doet vermoeden, vergoeden ze respectievelijk 50%, 80% en 100% van de chirurgische en medische kosten van uw kat. Uit de tweede formule wordt een preventiepakket toegevoegd.

Assurvet FormulesEen verzekering afsluiten bij Assurvet: hoe doe je dat?

Abonneren op Assurvet is snel en eenvoudig. Het wordt online gedaan met de Assurvet-assistentiedienst of kan ook in een bureau worden gedaan als een van hun bureaus bij u in de buurt is. Bepaalde administratieve documenten zijn vereist om het abonnement af te ronden en u moet de formule kiezen die het beste bij u past uit de voorgestelde. Om uw leven te vereenvoudigen, aarzel dan niet om een simulatie te maken met de comparator van Univers Chat.

Lees ook:   ▷ De kartuizer: karakter, opleiding, gezondheid, prijs

Wat moet ik weten over Assurvet?

Assurvet is een makelaar en als zodanig een partner met verschillende dierlijke mutualiteiten. Het biedt verzekeringsproducten voor uw viervoeters, maar ook pensioenproducten, evenals wettelijke aansprakelijkheid voor huisdieren. Houd er ook rekening mee dat Assurvet 7 dagen per week een klantenservice beschikbaar heeft om al uw vragen over de veiligheid of gezondheid van uw kat te beantwoorden.

De vergoeding van ziektekosten bij Assurvet, hoe werkt het?

De terugbetaling vindt plaats nadat u een verzoek heeft ingediend bij Assurvet. En 24 uur na het indienen van het dossier zal Assurvet u antwoorden. Het belang van deze terugbetaling hangt sterk af van de formule die u hebt gekozen.

De voorwaarden voor het abonneren op een wederzijds voor katten Assurvet

Er zijn geen medische formaliteiten vereist voordat u zich aanmeldt. Een document dat de goede gezondheid van uw kat bevestigt, is echter noodzakelijk. Bovendien moet uw kleine katachtige worden getatoeëerd door een thermograaf of zijn uitgerust met een subcutane RFID-chip (te identificeren) en moet deze tussen de 3 maanden en 6 jaar oud zijn.