AXA Cat Insurance: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Wilt u een kattenverzekering afsluiten voor het welzijn van uw kleine katachtige en hem de beste gezondheidszorg garanderen zonder de bank te breken? Gezien de veelheid aan bestaande verzekeringen is het maken van een keuze nogal lastig.

De vergelijkingen van Univers chat begeleiden u bij de keuze van een verzekeraar die echt om uw kat geeft door zijn aanbiedingen die perfect zijn aangepast aan het dier en uw portemonnee. Dus, wat biedt AXA op dit gebied?

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

AXA’s formules voor kattenziekteverzekeringen

AXA biedt 3 garantieformules variërend van 50% tot bijna 90% terugbetaling van consultkosten, behandelingskosten en chirurgische operatiekosten. Omdat je niet altijd alles kunt voorspellen wat er in het leven gebeurt, houdt AXA ook rekening met ongevallen.

Axa FormulesPremium Formule

Dit is de meest interessante van alle formules omdat het een vergoeding biedt van bijna 90% op uw totale uitgaven. Naast de bovengenoemde gevallen helpt het u ook tijdens preventieve consulten: vaccinatie en sterilisatie.

Essentiële formule

Hier dekt de vergoeding 50% van alle kosten die bij de dierenarts worden gemaakt. Deze formule heeft een exclusiviteit in die zin dat het u de mogelijkheid biedt om meerdere katten tegelijk in te schrijven op hetzelfde contract!

Lees ook:   Top 11 klontervrije kattenbakvullingen: de beste keuzes!

Balans Formule

Het is vergelijkbaar met het Premium-abonnement in termen van alle kosten die het kan terugbetalen. Maar deze vergoeding is 70%.

Hoe sluit ik een verzekering af bij AXA?

Een abonnement op AXA is meestal in minder dan 5 minuten gedaan en er zijn 2 opties voor u beschikbaar. Ten eerste kunt u zich online registreren op de website van AXA door een formulier in te vullen dat beschikbaar is op het platform, en een adviseur zal contact met u opnemen. Of u kunt naar uw dichtstbijzijnde AXA-filiaal gaan met de door AXA gevraagde bewijsstukken.

In ieder geval, om een kattenverzekering af te sluiten, moet u eerst de ideale lidmaatschapsformule kennen. Om dit snel te bereiken, is de eenvoudigste manier om de online comparator van Univers Chat te gebruiken.

Wat moet ik weten over AXA?

AXA is een Franse internationale groep gespecialiseerd in verzekeringen sinds haar oprichting. Gerangschikt ’s werelds beste verzekeringsmerk voor de 10Þ In 2018 biedt AXA aaneengesloten verzekeringsdiensten aan voor uw auto’s, uw gezin, uw bankrekening en zelfs voor uw huisdieren (honden en katten) met betrekking tot hun gezondheid.

AXA biedt u een groot aantal voordelen en heeft een betrouwbare, rigoureuze en punctuele ondersteuningsservice voor uw tevredenheid.

Hoe werkt de vergoeding van zorgkosten bij AXA?

Terugbetaling is heel eenvoudig met Axa. Het enige dat u hoeft te doen, is de dierenarts een aangifteformulier laten invullen voor elk consult met uw kleine katachtige, zodat u uw terugbetaling kunt aanvragen.

Zo kunt u ervoor zorgen dat uw haarbal de beste zorg krijgt in geval van ziekte, bij de dierenarts van uw keuze, zonder u al te veel zorgen te maken over de kosten die daaruit voortvloeien.

Lees ook:   Prachtige pluizenbollen: 13 kattenrassen met lang haar

De voorwaarden voor het afsluiten van een AXA kattenverzekering

Om verzekerd te zijn bij AXA moet uw kat minstens 3 maanden en maximaal 8 jaar oud zijn. Bovendien moet het worden getatoeëerd of identificeerbaar door een elektronische chip. Houd er bovendien rekening mee dat als uw kleine katachtige eerder verzekerd was, om te profiteren van de diensten van AXA, deze moet worden beëindigd door de voormalige verzekeraar.