Fronline Combo Chat Reviews – Informatie en tips


Of ze nu in een huis met een tuin wonen of zelfs uitsluitend in een appartement, Katten worden blootgesteld aan externe parasieten die meestal vlooien, teken of luizen zijn. De enige manier om hen tegen deze plaag te beschermen, is doorgebruik een goede externe ongediertebestrijding, die naast het snel elimineren van deze beestjes, ook fungeert als een beschermende barrière. Van de verschillende oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn ongediertebestrijdingspipetten een van de beste.

Om u te helpen de perfecte pipet voor uw haarbal te vinden, hebben we ervoor gezorgd dat we zorgvuldig naar u zoeken de Frontline Combo Chat externe ontwormer.

Frontline combo antiparasitaire kat Kopen in apotheken

Frontline Combo kat anti-vlooien en teken

Verkrijgbaar in een verpakking van 6 pipetten, frontline cobo kat is effectief tegen vlooien, teken en kattenluizen. Inderdaad, dit product doodt vlooien die binnen 24 uur op de kat zijn gefixeerd. Bovendien, dankzij de formule verrijkt met de IGR (Insectengroeiregulator), het vermindert het leggen van vlooien aanzienlijk, evenals de vorming van larven en voorkomt de vorming van cocons. Dit antiparasitaire middel stopt daarom de besmetting van uw huis door vlooieneieren en larven, waardoor permanente herbesmetting van uw haarbal wordt voorkomen. De Frontline-combo doodt ook, binnen 48 uur, meer dan 90% van de teken die aan het dier zijn bevestigd, evenals alle luizen.

Lees ook:   kattengrind babypoeder

Waar we naar keken op Frontline Combo pipetten

Een goede antiparasitaire pipet moetgemakkelijk aan te brengen zijn door de meester, effectief zijn, een hoge duur van actie en bescherming hebben en vooral veilig moeten zijn voor uw kleine katachtige. Dit zijn de criteria waar we zorgvuldig naar hebben gekeken bij het testen van de Frontline Combo pipet.

Is Frontline Combo antiparasitair veilig?

Hoewel het een zeer giftige chemische stof is en gevaarlijk voor vlooien, teken en luizen, is de antiparasitaire pipet Frontline Combo is absoluut veilig voor uw kat. Tot op heden zijn er geen opmerkelijke bijwerkingen gerelateerd aan het gebruik van dit product.

Daarom is het geschikt voor jonge katten ouder dan 8 weken of met een gewicht van meer dan 1 kg, evenals zwangere of zogende katten.

Is Frontline Combo effectief in het beschermen van de kat?

Zoals eerder vermeld, is de Frontline Combe-pipet zeer giftig voor vlooien, teken en luizen. Frontline Cat Combo elimineert vlooien binnen 24 uur na implantatie bij uw kat, en teken en luizen in maximaal 48 uur. Bovendien biedt dit product na het aanbrengen op uw haarbal restbescherming van maximaal 6 weken tegen vlooieneieren en larven, 4 weken tegen volwassen vlooien en 2 weken tegen teken.

En als klap op de vuurpijl elimineert de Frontline Combo niet alleen externe parasieten. Het is inderdaad uitgerust met een IGR (Insect Growth Regulator), een groeiregulator waarmee het het probleem van besmetting van uw huisdieren bij de bron kan corrigeren, door het leggen van vlooien aanzienlijk te verminderen, het uitkomen van larven te beperken en de vorming van cocons te voorkomen.

Lees ook:   Kunnen katten echt zout water drinken?

Koop Frontline Combo Chat – 6 pipetten

Frontline Combo Chat - Anti-vlooien en anti-teken voor katten - 6 pipetten

Frontline Combo Chat – Anti-vlooien en anti-teken voor katten – 6 pipetten

  • 6 pipetten FRONTLINE Combo kat om uw kat te behandelen tegen vlooien en teken.
  • [ Efficacité prouvée ] 1 pipet = 4 weken bescherming tegen vlooien en 2 weken tegen teken.
  • Voorkomt habitatbesmetting en herbesmetting van het dier door het leggen en ontwikkelen van vlooien te beperken.
  • Kan worden toegepast op een kitten van meer dan 1 kg en meer dan 2 maanden.
  • Aanvraag regelmatig te vernieuwen.

Fronline Combo Chat Goedkoop wees voorzichtig om naar de prijs te kijken

We kunnen u nooit genoeg vertellen, de prijs is niet het enige criterium waarop u zich moet baseren om een product te kopen, wat het ook is.Het zij zo! En de Frontline Combo Chat pipetten zijn geen uitzondering op deze regel. Met andere woorden, kies producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. De enige manier om een hoogwaardige en niet-nagemaakte pipet te krijgen, is door bestel uw product online op betrouwbare platforms zoals de 1001pharmacies.com apotheek of op Amazon.

Waar werkt Frontline Combo tegen?

Krabbende katFrontline Combo werkt tegen externe parasieten door het elimineren van vlooien, teken en luizen geïmplanteerd op de huid van uw kat. Deze ontwormer werkt in minder dan 24 uur op vlooien en elimineert luizen en teken in maximaal 2 dagen.

Hoe lang werkt Frontline Combo?

Naast de helende functie die het mogelijk maakt om je kleine katachtige te ontdoen van elke veel voorkomende vorm van externe parasieten, de Frontline Combo pipet zorgt voor een preventieve functie, waardoor het uw huisdier kan beschermen tegen toekomstige potentiële invasies. Dit product fungeert dus als bescherming tegen vlooieneieren en larven gedurende 6 weken, tegen vlooien gedurende een maand en tegen teken gedurende 2 weken.

Lees ook:   Urinary S/O: Royal Canin's Solution for Pet Urinary Health

Tips voor gebruik voor deze ongediertebestrijding

Allereerst, houd er rekening mee dat de Frontline Combo pipet op elke kat ouder dan 8 weken en weegt minstens 1 kg.

Om het aan te brengen, hoeft u alleen maar de pipet te openen door de punt aan het voorgesneden deel te breken. Pak vervolgens je kat vast en spreid het haar tussen haar schouderbladen totdat haar huid zichtbaar is. Ten slotte hoeft u alleen maar de inhoud van de pipet op de zichtbare huid van uw kleine katachtige te legen.

Anti-vlooien- en equivalente anti-tekenontwormer

Andere antiparasitaire ontwormers zijn net zo effectief in het beschermen van uw kat tegen ongedierte dat hem ziek kan maken. Hieronder kunt u de mening en de beschrijving van andere alternatieve kattenontwormer raadplegen.