Blue Bubble Cat Insurance: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Katten vertegenwoordigen nu bijna 60% van de huisdieren in huizen en kosten gemiddeld € 500 / jaar aan gezondheidskosten, onverwachte uitgaven zoals ongevallen niet meegerekend. Om onaangename verrassingen te voorkomen en de best mogelijke zorg voor je katachtige te bieden, is het verstandig om in te schrijven op een goede wederzijdse voor hem.

Er zijn momenteel honderden kattenverzekeringsmaatschappijen in Frankrijk, waaronder Bulle Bleue, opgericht in 2010 en volledig beheerd door dierenartsen en gezondheidsassistenten.

Ontdek hieronder alles wat u moet weten over Bulle Bleue, de verschillende formules en garanties, om uw kat de beste onderlinge relatie te bieden en perfect aangepast aan uw financiën.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Bulle Bleue’s kattenziekteverzekering formules

Bulle Bleue’s animal health mutual biedt 3 verzekeringsformules, elk gericht op een optimale bescherming van uw kat, volgens uw budget.

  • Blue ESSENTIAL (7,90 € / maand): dekt 80% van de veterinaire diensten (consultatie, onderzoek, chirurgie, ziekenhuisopname) en u heeft een jaarlijks eigen risico van 150 €.
  • TRANQUILLE Blue (€ 18,90 /maand): naast 80% gedekte veterinaire diensten, profiteert u van een preventiepakket (vaccinatie, sterilisatie, vlooienbestrijding, enz.) van € 50. Het jaarlijkse eigen risico wordt verlaagd naar €75.
  • Blue SERENITE: complete formule, het dekt veterinaire zorg (80%), biedt een preventiepakket van 100 € en u hoeft geen eigen risico op te geven.
Lees ook:   Krijgen katten wintermantels?

Blue Bubble FormuleEen verzekering afsluiten bij Bulle Bleue: hoe doe je dat?

Om een verzekering af te sluiten bij Bulle Bleue, kiest u eenvoudig de lidmaatschapsformule die het beste bij u past en gaat u verder met de registratie. De snelste en eenvoudigste manier om de perfecte Blue Bubble-formule voor u te bepalen, is door de Univers Chat-comparator te gebruiken. Door alle aanbiedingen en formules van Bulle Bleue te vergelijken, kunt u met deze tool een volledige simulatie maken op basis van uw budget en voorkeuren en krijgt u in een paar klikken resultaten.

Wat moet ik weten over Bulle Bleue?

Bulle Bleue, opgericht in 2010, is de eerste verzekeraar die door dierenartsen is opgericht. Gevestigd in de nieuwe stad Ascq in het noorden van Frankrijk, bestaat het voornamelijk uit dierenartsen en gespecialiseerde hulptroepen, waardoor het welzijn van uw kat centraal staat in zijn acties.

Het belangrijkste doel van Bulle Bleue is om samen met u en de dierenarts van uw keuze een effectieve triade te creëren, om de beste behandelingen voor uw kleine haarbal te bieden. Houd er rekening mee dat uw kat gedurende zijn hele leven dezelfde garanties krijgt.

De vergoeding van ziektekosten bij Bulle Bleue, hoe werkt het?

Om te profiteren van de vergoeding van gezondheidskosten bij Bulle Bleue, brengt u gewoon het terugbetalingsaanvraagformulier (of zorgformulier) mee en laat het vervolgens tijdens het consult door de dierenarts invullen. Dan hoeft u het alleen maar naar Bulle Bleue te sturen met de verschillende bewijsstukken van de uitgaven (recept, facturen, …).

De voorwaarden voor het abonneren op een mutual voor katten Bulle Bleue

Om in te schrijven op een wederzijdse voor kat Bulle Bleue, niets bindends. Het is echter noodzakelijk om bepaalde voorwaarden te respecteren, zoals het identificeren van uw kat met een chip of tatoeage of het presenteren van een gezondheidsonderzoek van uw kat.

Lees ook:   Kattenogen: Knipperen ze vaak of zelden?