Beste kattentraktatie – Wat moet u uw kat geven? – Opinie &Vergelijking


Bedoeld om te behagen, inspanningen te belonen en soms zelfs de gezondheid van de kat te versterken, Kattentraktaties zijn er in verschillende vormen. Echter Niet alle zijn altijd van goede kwaliteit.

Met het risico dat de voedselbalans van uw kat wordt geschaad of de levensduur wordt verkort, is het verstandig om geef de voorkeur aan gezonde traktaties aangepast aan uw specifieke behoeften. Omdat het welzijn van uw 4-poots metgezel belangrijk voor ons is, bieden onze experts aan om u te helpen bij het kiezen van de beste kattentraktaties.

Vergelijking van de 3 beste traktaties voor katten

Kwaliteitsvolle kattentraktaties, 100% gezond, 100% natuurlijk en vooral lekker? Wij hebben voor u geïdentificeerd en vergeleken, Wat is het beste en verkoopt het meest op dit moment.

Felichef Organic Treats Mondhygiëne kat 150 g

Wilt u uw kat plezieren terwijl hij voor zijn mondgezondheid zorgt? Bied hem zonder aarzeling de biologische mondhygiëne kattentraktaties 150 g van Felichef aan.

Rijk aan biologische groene thee en biologische kaolien, deze kauwtraktaties zorgen voor een frisse adem en gezonde tanden voor uw kat. Deze traktatie bestaat ook uit aromatische planten, zalmolie en biologisch gevogelte en is ontworpen om zeer smakelijk te zijn en tegelijkertijd te fungeren als een effectieve tandheelkundige zorg voor uw kat.

Thrive Cat Trakteert 100% Kip Tube XL

Thrive Cat Trakteert 100% Kip Tube XL

Thrive Cat Trakteert 100% Kip Tube XL

 • De perfecte traktatie voor katten. 100% kippenvlees.
 • SAMENSTELLING: 100% kippenvlees. ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Ruw eiwit 84,7% Ruwe celstof 0,2%, Ruw vet 4,1%, Ruwe as 5,9%. MODE
 • WERKGELEGENHEID: De hele dag als tussendoortje aangeboden worden. Laat altijd vers water beschikbaar. Bewaren op een koele, droge plaats. Sluit de verpakking na elk gebruik goed af.

Gemaakt van 100% kippenvlees, wordt deze biologische kattentraktatie verkocht in een tube van 200 g met 200 kleine stukjes kip, die u op elk moment van de dag als snack aan uw kleine katachtige kunt aanbieden. Om preciezer te zijn in termen van analytische constitutie, Thrive voor katten 100% kip Tube XL bevat 84,7% ruw eiwit, 0,2% ruwe vezels, 4,1% ruw vet en 5,9% ruwe as.

Lees ook:   purina pro plan veterinary diets urinary

Thrive Behandelt Tonijn voor Kat 180 g

Thrive Tonijn Traktaties voor Kat 180 g

Thrive Tonijn Traktaties voor Kat 180 g

 • De perfecte traktatie voor katten. 100% tonijn.
 • ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Ruw eiwit 87,3% Ruwe celstof 0,1%, Ruw vet 1,3%, Ruwe as 3,9%.
 • WERKGELEGENHEID: De hele dag als tussendoortje aangeboden worden. Laat altijd vers water beschikbaar. Bewaren op een koele, droge plaats. Sluit de verpakking na elk gebruik goed af.
 • gemaakt in Wales

Dit is de perfecte traktatie voor alle katten die van vis houden. Inderdaad, gemaakt met tonijn (100%) van onberispelijke kwaliteit, rijk aan eiwitten, laag in vet, zijn de Thrive Treats Tuna for Cat 180 g ideaal om te behagen zonder de gezondheid van uw kleine katachtige te schaden. En zoals altijd bij het merk Thrive, is het gegarandeerd 100% natuurlijk en biologisch, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige smaakstoffen.

Wat voor soort traktatie moet je aan je kat geven?

Over het algemeen wordt aanbevolen om uw kat de meest natuurlijke traktaties aan te bieden, en vooral om alle verwerkte producten of producten met onnodige toevoegingen voor het dier te vermijden.

Kattentraktaties die ten koste van alles moeten worden vermeden

 • Traktaties die gevaarlijke en onnodige producten bevatten Zoals chocolade, onverteerbare en schadelijk voor katten, wat kan leiden tot theobrominevergiftiging. Hetzelfde geldt voor totaal nutteloze producten zoals kaas, soja-eiwitten of conserveermiddelen, kleurstoffen en andere smakelijke stoffen die chemische additieven zijn die in veel producten aanwezig zijn. Veel industriële traktaties slecht voor de gezondheid van onze katachtigen.
 • Traktaties die te vettig, te zout of suiker bevatten: Een traktatie met veel zout kan ernstige gezondheidsproblemen voor de kat veroorzaken, zoals het beschadigen van zijn nieren of zelfs het veroorzaken van hoge bloeddruk. Wat suiker betreft, het moet absoluut worden verbannen uit het kattendieet, om elk risico op diabetes te voorkomen. Het is daarom belangrijk om altijd de samenstelling op de verpakking van traktaties te controleren voordat u ze koopt.
 • “Zelfgemaakte” lekkernijen worden niet aanbevolen, evenals menselijke voeding of tafelresten. Het is gezonder om traktaties te kopen die speciaal zijn ontworpen voor onze haarballen.
Lees ook:   Applaws Kattenvoer: Een Kritische Beoordeling

De perfecte kattentraktaties voor uw kat

De ideale traktaties zijn vooral die speciaal voor katten zijn ontworpen. Ongeacht hun vormen, smaken of texturen, zijn deze lekkernijen herkenbaar aan markers die getuigen van hun goede voedingskwaliteiten, waaronder inscripties:

 • “100% natuurlijk of biologisch product” : het geeft de zekerheid van een levensmiddel dat is vervaardigd van producten uit de natuur met al zijn eigenschappen en zonder toegevoegde chemische verbindingen die de kwaliteit ervan kunnen veranderen. Dit zorgt ervoor dat uw kat een gezond voedingspatroon krijgt.
 • “Gecertificeerde of respectvolle productie”: aanwezig op de verpakking van de traktatie, geeft het aan dat tijdens het productieproces de aroma’s en essentiële voedingsstoffen waaruit de traktatie bestaat, goed bewaard zijn gebleven.
 • “100% puur vlees of vis”: deze inscriptie bevestigt dat de gekozen delicatesse is gemaakt van goede stukken vlees of vis die zelfs voor mensen ideaal zijn. Dit is niet het geval voor traktaties van slechte kwaliteit, meestal gemaakt van dierlijke bijproducten, karkassen en niet-verbruikbare stukken (poten, hanenkammen, enz.).

Selectie van perfecte traktaties voor uw kat

Waarom traktaties geven aan mijn kat?

U kunt uw kat om verschillende redenen traktaties aanbieden: plezier of beloning en educatie. Maar het is nog interessanter wanneer de traktatie een hygiënisch doel nastreeft.

Om de kat te plezieren? Of om jezelf te plezieren?

Kat wacht op traktatieDe traktaties zijn bedoeld om zowel de kat als de meester te plezieren. Ze zijn een teken van genegenheid. Inderdaad, het aanbieden van traktaties geeft ons niet alleen de indruk ons dieet te variëren, maar brengt ons ook dichter bij onze metgezel, waardoor een speciale emotionele band ontstaat.

Hygiëne en gezondheid

Traktaties hebben ook een hygiënisch doel en dragen daarom bij aan het behoud van de hygiëne en gezondheid van uw kat. Dit is met name het geval voor tandheelkundige behandelingen in strips of brokjes zoals Felichef BIO Mondhygiëne kat, die dankzij hun mechanische werking op de tanden de problemen van tandsteen, gingivitis of slechte adem oplossen.

Bovendien fungeren traktaties als een voedingssupplement en helpen ze het evenwicht van uw huisdier te behouden. Ze kunnen bijvoorbeeld de spijsvertering vergemakkelijken of helpen het immuunsysteem te behouden, of zelfs overgewicht reguleren.

Om hem te belonen en op te voeden

Ten slotte helpen traktaties onze katachtigen op te voeden. Zeer effectief in het geval van training of voor kleine oefeningen, bieden een heerlijkeBehandel je kat om zijn inspanningen te belonen, feliciteer hem en moedig hem aan om goede daden te doen.

Hoe vaak moet ik een kat een traktatie geven?

Opgemerkt moet worden dat er voor traktaties van plezier geen specifieke indicatie is. Ze kunnen dagelijks worden geserveerd tot vreugde van onze vrienden, met terughoudendheid en zonder overdrijving natuurlijk (1 tot 2 keer / dag).

Wat betreft traktaties voor hygiëne of onderwijs, ze kunnen af en toe worden gegeven, afhankelijk van de hygiënische behoeften die worden gevoeld, de inspanningen die moeten worden beloond of het intelligente vermogen om te stimuleren.

Waarom combineert u plezier en activiteit niet met slimme traktaties

Het kan slim zijn omCombineer het plezier van uw kat met een stimulerende activiteit die gunstig is voor het welzijn. Deze prestatie wordt bereikt dankzij de slimme traktaties die voor het grootste deel beschikbaar zijn in de vorm van speelgoed zoals snoepballen. Deze distributeurs van geluk laat uw kat niet alleen fit blijven, maar stimuleer ook zijn cognitieve vaardigheden en jachtinstinct.

Trixie Cat Activiteit Snack Bal, 6 cm

Trixie Cat Activiteit Snack Bal, 6 cm

Als uw kat gewend is om de hele dag te spinnen, raden wij u aan om hem in activiteit te zetten. De Trixie Cat Activity Snack Ball 6 cm candy ball is het ideale speeltje om de interesse van een kat een beetje zachtjes te wekken. Door traktaties uit te delen, beloont ze de kleine katachtige voor de inspanningen die hij levert. Deze bal van 6 cm heeft een verstelbare opening, om de stroom van traktaties te regelen. Het principe is simpel, je kat zal het begrepen hebben: hij hoeft alleen maar de bal in de juiste richting te rollen om heerlijke snacks te krijgen!