Beste krokettendoos voor kat – Beoordelingen > vergelijking


Wist je dat? Bijna 50 tot 65% van het kattenvoer in het algemeen en brokjes in het bijzonder zal door slechte conservering in de vuilnisbak belanden. Zo bezien is er niets praktischer dan een kattenbrokkendoosje te halen. om het favoriete eten van je kleine kat beter te bewaren.

Om u te helpen snel de kattenbrokkendoos te vinden die het beste bij u past, bieden wij u het volgende aan: Onze selectie van de beste brokjesboxen voor katten, evenals enkele praktische tips om goed te kiezen.

Vergelijking van de 3 beste brokjes voor katten

Als het belangrijk is om kwaliteitsbrokken aan je kat te geven, is het nog belangrijker om ze goed te kunnen houden. We presenteren hieronder de 3 beste kattenbrokkendozen op de markt, volgens de mening van veel meesters.

Curver Petlife Brokjes Container 12 kg

Deze container gesigneerde Curver biedt u veel meer dan een eenvoudige gewone brokdoos: hiermee kunt u tot 12 kg brokjes bewaren, allemaal met een dubbel beveiligd sluitingssysteem (grote opening en kleine opening), voor effectieve conservering. Bovendien voorkomt de anti-geurafdichting de verspreiding van brokgeuren.

Merk ook op dat deze doos is uitgerust met wielen en een handvat, die zorgen voor een eenvoudig en ergonomisch gebruik, terwijl een meegeleverde schop u in staat stelt om uw kleine dier te voeren zonder bang te zijn om vies te worden.

Lees ook:   Bengaalse katten: de perfecte match voor elke hond?

Curver Petlife brokjesdoos 4 kg

Dit is de ideale plastic schenker als je middelgrote katten hebt. Het is effectief, eenvoudig en esthetisch, het stelt u in staat om tot 4 kg brokjes te houden. De doos heeft 2 aparte openingen met een afdichting, voor eenvoudig vullen en dagelijks gebruik. Voor het gemak heeft de doos een handvat voor eenvoudig gieten en dragen.

Lesser en Pavey Home Sweet Home Metal Brobble Box

Een eenvoudige en praktische doos om het droge voedsel van je kat te bewaren. Vanwege het elegante ontwerp en de metalen structuur heeft het een goede weerstand. Zijn afmetingen (17,78 x 15,98 x 24,99 cm) zorgen ervoor dat hij een behoorlijke opslagcapaciteit heeft. Dankzij het luchtdichte deksel behoudt deze doos de smaak van de brokjes van de kat. Een laatste punt, deze doos wordt geleverd met een kleine pod: handig om te serveren.

Waarom een doos kopen om de brokjes van je kat in op te bergen?

Een goede brokdoos voor katten maakt het vooral mogelijk om Houd brokjes goed uit de buurt van vocht en lucht, om hun smaak en voedingseigenschappen gedurende een lange periode te behouden. Inderdaad, je kleine bolletje haar zal brokjes met een flauwe of muffe smaak niet waarderen en zal het niet consumeren.

Bovendien, omdat het robuust en perfect waterdicht is, voorkomt de brokjesdoos de verspreiding van brokgeuren die knaagdieren en ander ongedierte (inclusief vraatzuchtige katten) kunnen aantrekken en indien nodig de brokjes beschermen tegen de aanval van de laatste. Deze resistente dozen zijn een geweldige manier om de slechte gewoonten van vraatzuchtige katten te beteugelen, achtervolgd door het verlangen om zichzelf te vervellen voor de maaltijd.

Lees ook:   Kattig gedrag ontcijferd: Hoe herken je boosheid bij katten?

Tot slot zijn er ook brokjesdoosjes. Praktische manieren om ruimte in huis te besparen, in tegenstelling tot de meer omvangrijke originele zakken.

Een brokjesdoosje uitzoeken: waar moet je op letten?

Om de juiste brokjesdoos voor uw kat te kiezen, moet u eerst rekening houden met 3 belangrijke criteria: de grootte, de waterdichtheid en het materiaal van het accessoire.

Grootte van de doos is 1er Criterium: het bepaalt de hoeveelheid brokjes die je mag houden (2 tot 12 kg). De 2Þ Belangrijk criterium is deluchtdichtheid : De doos moet perfect luchtdicht zijn om optimale bescherming tegen vocht, lucht en licht te garanderen. Het sluitsysteem moet kunnen voorkomen dat geuren uit de doos ontsnappen (de aanwezigheid van een anti-geurafdichting zou een troef zijn).

Tot slot de zaak van de doos (plastic of metaal) moet een goede weerstand kunnen bieden tegen de aanvallen van uw FELinnen of woekerdieren, waardoor de brokjes veilig blijven.

Vergelijking van brokjes voor katten

# Glimp Product Evaluatie
1

CURVER Kattenbrokken Pourer - 2.5kg / 6L - Hermetische Anti-Geur Opslag voor Voedsel voor Katten en Kleine Dieren - Pourer 28 x 12 x 28 cm - Wit

CURVER Kroketten Pour Cat – 2.5kg / 6L – Hermetische Anti-Geur Opslag voor…

Geen notities
2

Premier Housewares Adore Huisdieren Kattenvoer Opbergdoos met Natuurlijke Lepel, Metaal, Crème, 6,5 Liter

Eerste huishoudelijke artikelen zijn dol op huisdieren kattenvoer opbergdoos met natuurlijke lepel,…

Geen notities
3

Pethiy Voedsel dozen en behandelt dieren -Kat Brokjes Container -Luchtdichte houten deksels-Gecoat koolstofstaal - 8L + 5LVoedsel opslagdozen-Wit

Pethiy Dozen voor Voedsel en Traktaties Dieren-Container Croquette Kat-Houten Deksels…

Geen notities
4

Pethiy opbergdoos voor voedsel en behandelt dieren-container kroket kat met een schop -hermetische deksels-gecoat koolstofstaal-capaciteit 2,5 kg voedseldozen -zwart

Pethiy Opbergdoos voor Voedsel en Traktaties Dieren-Container Kroket Kat met A…

Geen notities
5

Citylife Hermetic Dog and Cat Food Boxes met maatbeker Huisdier voedselbehoud voor hond, kat, vogel, 18,8 * 9,2 * 30cm, 2 * 2,3 L

Citylife Hermetic Honden- en Kattenvoerboxen met Dierenmaatbeker van…

Geen notities
6

Nostalgisch-Art 31107 Kattentraktaties – Cadeau-idee voor kattenbezitters, Traktaties met aromatisch deksel, Vintage Design, 11 cm 1,3 l

Nostalgisch-Art 31107 Kattentraktaties – Cadeau-idee voor kattenbezitters, Traktaties met …

Geen notities
7

Morezi Cat Food Storage Box met deksel en schop, Cat Food Storage, 7L Pet Food Container-Zwart

Morezi Cat Voedsel opbergdoos met deksel en schop, voedselopslag…

Geen notities
8

Geyecete voedseldozen en dierlijke traktaties -Kroket kattencontainer - luchtdichte deksels - gecoat koolstofstaal - 6Lvoedselopslagdozen - zwart

Geyecete Dozen voor Voedsel en Behandelt Dieren -Container Kroket Kat-Deksels in…

Geen notities
9

Nostalgisch-Art Retro Box L, Kattenvoer mix - Cadeau idee voor katteneigenaren, grote metalen container, Vintage Design, 3 l

Nostalgisch-Art Retro Box L, Kattenvoer Mix – Cadeau-idee voor katteneigenaren, grote …

Geen notities
10

Iris Ohyama, Container / Doos brokjes 20 L voor 7,5 kg luchtdicht, Transparant, Schop & wielen inbegrepen voor brokjes voor Hond &Kat - Luchtdichte Voedselcontainer ATS-M, Grijs

Iris Ohyama, Container / Doos met brokjes 20 L voor 7,5 kg luchtdicht, Transparant, Shovel &…


1.991 beoordelingen