Carrefour kattenverzekering – Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Het gebrek aan zorg in geval van ziekte of ongeval, gebrek aan financiële middelen, is een zeer ernstig probleem dat verantwoordelijk is voor de dood van veel katten in Frankrijk. Om dergelijke situaties met je kleine katachtige te voorkomen, is het meer dan aan te raden om een ziektekostenverzekering voor hem af te sluiten!

Niet alle verzekeringen zijn echter gelijk en het vinden van de perfecte formule is geen gemakkelijke taak. Natuurlijk zijn er enkele verzekeringen die zich onderscheiden van de massa, zoals verzekeringen voor onze Carrefour-huisdieren.

U vindt hieronder alles wat u moet weten over de zorgverzekering die beschikbaar is op assurance.carrefour.fr, de formules, garanties, terugbetalingsvoorwaarden en nog veel meer.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit een verzekering hebt vergeleken, nodigen wij u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Carrefour’s formules voor kattenziekteverzekeringen

Carrefour kattenziekteverzekering biedt 3 inschrijvingsformules, aangepast aan de verschillende dekkingsbehoeften die u nodig heeft:

  • Keuze uit het bedrag van het jaarlijkse terugbetalingsplafond (1000 € of 2000 €).
  • Keuze van de garanties (ongeval, ongeval en ziekte, preventiekosten…)
  • Opties toevoegen aan de formule Balans

Carrefour-abonnementen voor huisdierenDe ongevallenformule

Deze instapformule is verkrijgbaar vanaf 5,31 euro/maand* en biedt u de essentiële garanties voor de verzorging van uw katachtigetje in geval van een ongeval (routinezorg, operatie, bijstand, overlijdensuitkering).

Lees ook:   Top drinkfonteinen en waterfonteinen voor katten: koopgids en reviews

De formule Balance

Deze carrefourformule voor het middensegment dekt de chirurgische kosten in geval van ziekte of ongeval, routinezorg in geval van een ongeval (in geval van ziekte facultatief), een overlijdensuitkering (inbegrepen in geval van een ongeval, facultatief in geval van ziekte), hulpdiensten, alsook een deel van de kosten van het steriliseren van uw kat, en dat allemaal vanaf 9,22 euro/maand **.

De Equilibre Plus formule

Vanaf 28,48 euro/maand*** biedt Carrefour Assurance u zijn premiumformule aan die een optimale dekking biedt: naast de garanties van de Equilibre-formule (inclusief opties), omvat het dekking, schaalkosten en een preventiepakket (vaccins, antiparasitaire behandelingen).

Een verzekering afsluiten bij Carrefour Assurance: hoe doe je dat?

Bij Carrefour Assurance kan het abonnement online op de website of telefonisch. Zoals met alle verzekeringen, moet u de formule kiezen die het beste bij uw behoeften en uw budget past! In ieder geval, om de formule te vinden die het beste bij u past zonder uw hoofd te breken, hoeft u alleen maar de comparator van Univers Chat-verzekering voor kat te gebruiken, praktisch, eenvoudig en snel!

Hoe werkt de terugbetaling van de ziektekosten bij Carrefour Insurance?

Bij Carrefour Assurance moet u uw aanvraag indienen binnen de 60 dagen nadat uw kat verzorging heeft gekregen.

Om dit te doen, moet u Carrefour Insurance het zorgblad sturen dat naar behoren is ingevuld door een dierenarts, evenals de ontvangen en gedateerde facturen met vermelding van de naam en de prijs van de geneesmiddelen. Let op, de naam en het identificatienummer van uw kat moeten op deze documenten worden vermeld.

Lees ook:   101 Avontuurlijke & Unieke Kattennamen: Wild en Exotisch!

Na ontvangst van alle bewijsstukken zal Carrefour Assurance u binnen maximaal 30 dagen terugbetalen.

De voorwaarden voor het afsluiten van een Carrefour kattenverzekering

Bij Carrefour Assurance variëren deze voorwaarden sterk afhankelijk van de keuze van uw formule. In alle gevallen moet uw huisdier minimaal 3 maanden oud zijn om verzekerd te zijn. Als onderdeel van de Accident-formule kan uw kat verzekerd zijn, zelfs als hij van grote leeftijd is, er is geen plafond!  Als uw kat jonger is dan 6 jaar, kunt u zich abonneren op de formule “Balans”. En om te profiteren van de “Balance Plus” -formule, moet je kleine haarbal minder dan 4 jaar oud zijn.

Bovendien, voor een betere monitoring van uw kleine katachtige door Carrefour Assurance, moet het identificeerbaar zijn door tatoeage of door een elektronische chip.

* Cotisatie geldig op 01/01/2019 voor een standaard type kat van één jaar oud in ongevallenformule met een jaarlijks vergoedingsplafond van 1000 €

** Maandelijks bedrag geldig op 11/06/18 voor een standaard type kat van één jaar oud in Balansformule, zonder optie, met een jaarlijks terugbetalingsplafond van 2000 €

Maandelijks bedrag geldig op 11/06/18 voor een eenjarige standaard kat in Equilibre Plus formule, zonder optie, met een jaarlijks vergoedingsplafond van 2000 €