La Banque Postale kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Het aantal adopties van Franse katten door huishoudens neemt voortdurend toe. Ook is het zorgen voor deze nieuwe familieleden niet altijd gemakkelijk, met uitgaven voor gezondheidszorg soms te belangrijk.

Dus, om de beste zorg voor uw kat te garanderen zonder de bank te breken, moet u zich absoluut abonneren op een kat met wederzijdse gezondheid onder de vele beschikbare. La Banque Postale is een uitzonderlijke mutualiteit die verzekeringsdiensten voor katten aanbiedt, eenvoudig, verantwoordelijk, betrouwbaar en aangepast aan uw inkomen. In het vervolg weet je waarom.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

La Banque Postale’s kattenziekteverzekering formules

La Banque Postale biedt 2 lidmaatschapsformules.

Formulevoorkeur

Hier wordt 70% van de medische en chirurgische kosten veroorzaakt door een ongeval vergoed door La Banque Postale.

Balans Formule

Deze formule is beschikbaar in 3 aanbiedingen en dekt medische en chirurgische kosten in geval van ziekte of ongeval.

De Equilibre-formule vergoedt dus 70%. De Equilibre Plus formule vergoedt 75%, evenals een deel van de kosten die worden gemaakt in het geval van het overlijden van uw haarbal. Ten slotte wordt een terugbetaling van 80% gegarandeerd door de Equilibre Max-formule. Merk op dat deze laatste de kosten van vaccins dekt, naast de garanties die de Equilibre Plus-formule biedt.

Lees ook:   Van schattig kitten naar liefdevolle knuffelkat: de ultieme opvoedingstips!

Een verzekering afsluiten bij La Banque Postale: hoe doe je dat?

Het abonnement gebeurt in een filiaal van La Banque Postale of online via hun website. Voor dit doel moet u de formule kiezen die u interesseert uit de verschillende voorgestelde. Om te bepalen welke het beste bij u past, is niets eenvoudiger dan het gebruik van de Univers Chat-comparator.

Wat moet ik weten over La Banque Postale?

La Banque Postale, opgericht in 2006, is een dochteronderneming van La Poste en een Franse openbare bank. Het biedt veel diensten aan zijn klanten op financieel gebied en ook verzekeringsdiensten, waaronder verschillende ziekteverzekeringsformules om uw huisdieren te beschermen.

Hoe werkt de vergoeding van ziektekosten bij La Banque Postale?

U dient een verzoek per post in te dienen bij La Banque Postale. Dit bestaat uit een verzorgingsblad ingevuld door de dierenarts die uw kat behandelde, vergezeld van de medische voorschriften en de zorgrekening.

De voorwaarden voor het abonneren op een mutual voor katten bij La Banque Postale

Om een ziektekostenverzekering voor uw kat te kunnen afsluiten bij La Banque Postale, moet uw huisdier minstens 3 maanden oud en maximaal 8 jaar oud zijn. Hij moet ook op de hoogte zijn van zijn vaccinaties (en vaccinboosters) en natuurlijk geïdentificeerd (door chip of tatoeage).