CIC Cat Insurance – Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Het hebben van een kat impliceert noodzakelijkerwijs dat je ervoor moet zorgen. De gezondheid van uw kat is dus van onschatbare waarde, ook al kan het vaak erg duur zijn. Om de kosten te beperken, is de belangrijkste oplossing om een wederzijdse ziektekostenverzekering voor hem af te sluiten.

Het vinden van een verzekering voor uw huisdier is vrij eenvoudig. Het vinden van degene die het beste bij uw behoeften past, is echter niet altijd eenvoudig. Een van de verzekeringen die aandacht verdienen, is dus CIC.

Ontdek in de CIC-suite via zijn lidmaatschapsformules, zijn garanties, de verschillende aanbiedingen die het aanbiedt en vele andere.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

CIC kattenverzekering plannen

Met CIC kunt u uw kat verzekeren vanaf 6,25 € / maand, via 2 verzekeringsformules.

Essentiële formule

Het dekt 80% van de chirurgische kosten na ziekte of ongeval (vergoedingen, kamerkosten, zorg, verblijf, enz.). Deze formule bereikt een garantieplafond van 1500 € / jaar en bespaart u van elk eigen risico.

Privilege-formule

Deze formule dekt 80% van de medische, chirurgische, euthanasie- en vaccinkosten (als uw kat vóór de leeftijd van 2 jaar wordt gegeven). De formule bereikt een jaarlijks plafond van 2500 € en bespaart u ook een eventueel eigen risico.

Lees ook:   roze krappaal

Formule cicHoe koop je een verzekering bij CIC?

CIC biedt 2 manieren om u in te schrijven: door te bellen naar 0800 80 52 09 of door naar uw dichtstbijzijnde CIC-filiaal te gaan met de vereiste documenten ter plaatse. Het ideaal is echter om te profiteren van de formule die het beste bij uw financiën past. Aarzel dus niet om de comparator van Univers Chat te raadplegen, praktisch, eenvoudig en snel!

Wat moet ik weten over CIC?

Crédit Industriel et Commercial (afgekort CIC) is een Frans banknetwerk opgericht in 1859. Het biedt bankdiensten (dagelijks beheer, krediet, sparen), marktactiviteiten, maar ook verzekeringen. Op het gebied van verzekeringen is CIC geschikt voor zowel particulieren als professionals en dekt huisvesting, voertuigen, pensioensupplementen, gezinnen, gezondheidskosten, maar ook uw huisdieren (honden en katten).

Hoe werkt zorgvergoeding bij CIC?

Als uw kat verzekerd is bij CIC, is het heel eenvoudig om een terugbetaling te krijgen. Laat de documenten (ontvangstbewijzen) naar behoren invullen door de dierenarts, open de CIC Smartphone-applicatie en stuur ze als afbeelding op het tabblad Ziektekostenverzekering→ vergoedingsclaim → tabblad.

De voorwaarden voor het abonneren op een CIC cat mutual insurance company

Om te profiteren van de CIC-verzekering, moet uw kat minimaal tussen de 3 maanden en maximaal 7 jaar oud zijn en moet hij worden geïdentificeerd door tatoeage of chip.