Pacifica Cat Insurance: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering


Net als jij zal je kat op een bepaald moment in zijn leven zeker gezondheidszorg nodig hebben. Reken maar liefst 500 € jaarlijks budget voor de verzorging van uw kleine katachtige, onverwachte uitgaven zoals ongevallen of ernstige ziekten niet meegerekend.

Zoals u zult hebben begrepen, is het essentieel om uw kat te verzekeren om hem de best mogelijke gezondheidszorg te garanderen zonder de bank te breken! Er zijn een groot aantal kattenverzekeringsmaatschappijen in Frankrijk, waarvan Pacifica een van de meest gerenommeerde is.

Ontdek alles wat u moet weten over pacifica kattenverzekering, van de abonnementsvoorwaarden tot de terugbetalingsvoorwaarden, de verschillende lidmaatschapsformules en vele anderen.

✅ Is deze verzekering voor je huisdier echt ideaal? Als u nog nooit onderlinge overeenkomsten hebt vergeleken, nodigen we u uit om een simulatie te maken om een compleet panel van aanbiedingen te hebben.

Vergelijk Cat Insurance

Pacifica’s ziektekostenverzekering voor katten

Bij Pacifica kunt u kiezen tussen het Essential-abonnement en het Premium-abonnement voor uw kat. De Essential-formule garandeert u een vergoeding van 75% op de chirurgische en ziekenhuiskosten van het dier, met een jaarlijkse limiet van 1500 € (limiet waarboven Pacifica u niet kan dekken).

De Premium-formule van zijn kant verzekert u niet alleen van de 75% vergoeding op chirurgische en ziekenhuiskosten, maar zorgt ook voor een vergoeding van 75% van de diagnostische kosten bij de dierenarts, voor een jaarlijks maximum van 1800 €.

Lees ook:   Cleopatra's Feline Legacy: Unveiling Ancient Egyptian Cat History

Pacifica FormuleHoe sluit ik een verzekering af bij Pacifica?

Het is echt pijnlijk om een uur of langer te besteden aan het vergelijken van offertes voor veel ziektekostenverzekeringen voor huisdieren om te bepalen welke ideaal voor u is. Om te voorkomen dat u uw hoofd breekt, raden we u aan om een simulatie uit te voeren op Univers Chat om duizenden verzekeringen te vergelijken en de meest geschikte voor u te vinden.

Het is heel gemakkelijk en supersnel! Vul uw gegevens en die van uw kat in en start de zoektocht. De resultaten zijn bijna onmiddellijk en gemakkelijk te begrijpen. De formules worden op maat weergegeven en tegen de beste prijs voor uw kleine bolletje haar.

Wat moet ik weten over Pacifica?

Pacifica is een dochteronderneming van de verzekeringsmaatschappij van de beroemde groep Crédit Agricole. Het grijpt in bij schade en ziekteverzekering van dieren via zijn twee abonnementsformules.

Wat betreft de tarieven op Pacifica, de essentiële formule voor een kat wordt aangeboden aan 12 € TTC per maand, en de Premium-formule aan 25 € TTC per maand.

Ook belooft Pacifica u een maximale wachttijd van 7 dagen voor gevallen van ongeval en 2 maanden voor gevallen van ziekte van uw kat. Dit is de wachttijd voordat u kunt profiteren van de garanties waarop uw abonnement u recht geeft.

Hoe werkt de vergoeding van zorgkosten bij Pacifica?

Merk op dat u bij Pacifica eerst de kosten van zorg betaalt (consultatie, operatie, ziekenhuisopname, …) en u wordt achteraf terugbetaald, afhankelijk van wat uw abonnementsplan biedt. Om van uw terugbetaling te profiteren, stuurt u eenvoudig de factuur en het zorgblad (ingevuld door de dierenarts) naar Pacifica.

Lees ook:   erebus

De voorwaarden voor inschrijving op een mutual for cat Pacifica

Om u te abonneren op een Pacifica wederzijdse kat, moet u of liever uw kat aan een paar voorwaarden voldoen. Hij moet identificeerbaar en up-to-date zijn in zijn vaccinaties. Identificatie gebeurt door een tatoeage of door een elektronische chip. Pacifica biedt een verzekering voor katten van alle rassen, in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.