Complete gids – Het kattentoilethuis


Wat betreft waar het hun behoefte uitvoert, zijn katten erg kieskeurige dieren. U bent dus op zoek naar een kattenbak aangepast aan uw kat maar ook hygiënisch en waarvan de geuren u niet storen. Dit is de zorg van een meerderheid van de katteneigenaren.

Om uw zoektocht te vergemakkelijken, presenteren wij u De beste modellen en de criteria om rekening mee te houden voordat u dit type kattenbak koopt.

Inhoudsopgave

De beste kattentoilethuizen

We hebben een selectie opgesteld van de 3 beste modellen kattentoilethuis die momenteel op de markt zijn, er is echt elk type product, maar hier is wat we als een goed product beschouwen. 😺

Lees ook:   De beste kattenbrokken - Wat te kiezen voor hem

Smartsift de Catit

Ondanks zijn grote omvang zal dit toilethuis van Catit u verleiden omdat het aan alle gezochte criteria voldoet. Geuren worden verminderd dankzij het koolstoffilter. Zelfreinigend, het schoonmaken ervan wordt vergemakkelijkt, bovendien heeft het een zeef waarmee u, met behulp van een zwengel, het strooisel kunt zeven en het overtollige vuil door uitwerpselen kunt verwijderen, met verontrustend gemak. Uw kat zal snel wennen aan het imposante ontwerp.

Catit - Toilet huis Smatsift

Bekijk meer in de winkel

Catit’s Smartsift in 3 punten

  • Slim strooisel zeven met zijn gebruiksvriendelijke reinigingssysteem.
  • Vermindert nare geurtjes met deze koolstoffilters.
  • Reiniging gedeeld door 2 en vergemakkelijkt door de toevoeging van wegwerpzak.

Zie ook Beoordelingen

Om verder te gaan hier zijn de accessoires met betrekking tot dit product:

Roll’n Clean van Omega Paw

Dankzij handgrepen geef je het toilethuis een fooi. Met behulp van filters worden uitwerpselen gescheiden van het strooisel en verzameld in een lade. Verwijder gewoon de lade om de inhoud in de prullenbak te gooien. Het is volledig hygiënisch omdat je geen contact hebt met de kattenbak en filters die zich binnenin bevinden, geuren vasthouden. Pas echter op voor stof dat kan ontsnappen tijdens het rollen.

Omega Paw - Roll'n Schoon

Bekijk meer in de winkel

De Omega Paw box in 3 punten

  • Geen contact met het nest dankzij de kleine ingebouwde schop.
  • Eenvoudig onderhoud met zijn draaisysteem om afval van schoon materiaal te scheiden en bevat een reservestrooiselsectie.
  • Anti-slechte geur systeem dat te wensen overlaat door het ontbreken van een draaideur.

Zie ook Beoordelingen

Kleine tip, het Nullodor-nest is het meest geschikte nest voor de werking van deze zelfreinigende kattenbak.

Lees ook:   Mannelijke katten: Ontdek Tomcat Jowls - Wangenfenomeen!

Toilet huis Curver

Elegant en verfijnd ontwerp voor dit zwarte rotan toilethuis, ideaal voor kleine ruimtes en dat zich aanpast aan alle decoraties. Interessant ook vanwege de praktische en hygiënische kanten. Met de intrekbare lade kunt u vuil afval verwijderen met behulp van de schop die boven de bak wordt opgeslagen. Bovendien maken de deur en filters het mogelijk om geuren binnen te houden om u niet te storen.

Curver 198846 zwart

Bekijk meer in de winkel

Het zwarte design Curver in 3 punten

  • Een aangenaam design is een echt pluspunt voor je interieur
  • Een hygiënisch intrekbare bak, met een zeef om de poten van de kat schoon te maken voordat ze naar buiten gaan.
  • Handige handgrepen en een ingebouwde schop.

Zie ook Beoordelingen

Een toilethuis moet sterk zijn om uw kat te verwelkomen, maar ook aangepast aan de grootte en speciaal gemaakt om uw leven gemakkelijker te maken met uw kleine kat, het hele punt van het zelfreinigende toilethuis is er. ⬅️

De grootte van het toilethuis voor de kat ✅

Om het beste model te kiezen, moet u rekening houden met de morfologie van uw kat. De afmetingen worden aangepast aan de grootte van uw kat, grote kat = grote doos. Wanneer uw kat poept, heeft hij ruimte nodig. Evenzo, als hij staand urineert, neem dan een kattenbak met een hoge hoogte aan de achterkant.

Het reinigingsgemak ✅

Als u bestand bent tegen het schoonmaken van de kattenbak met de schop, kies dan voor een zelfreinigend strooisel waarmee u uitwerpselen kunt verwijderen met weinig of geen contact. Een kattenbak met een hoog klontervermogen is meer geschikt, net als de toevoeging van een kattenzak in de bodem van de bak.

Lees ook:   Kiezen van een kattenfokker: complete gids voor de beste keuze

Het vermogen om geuren vast te houden ✅

Toilethokjes worden afgesloten, vaak met een kattenluik, waardoor het al mogelijk is om geuren vast te houden. Over het algemeen bevindt zich een koolstoffilter op het deksel om ze te dempen. Ventilatiesystemen bestaan ook aan de achterzijde, afhankelijk van het model.

Het is ook een element dat sterk afhangt van de keuze van het substraat dat u in de bak zult deponeren, om de gids over de keuze van het strooisel te begrijpen.

Verschillende soorten kattenbakvulling

Zoals eerder vermeld, vindt u toilethuisjes met handmatige of zelfreinigende.

Handmatig schoongemaakte kattentoilethuizen

Wie zegt Handmatigvoornoemd Handinterventie ! Met een schop verwijder je de klonten zwerfvuil die door urine of uitwerpselen aan elkaar zijn samengeklonterd. Sommige modellen hebben een ingebouwde lade die alleen moet worden verwijderd, maar er is nog steeds regelmatig schoonmaakwerk te doen.

Zelfreinigende 😻 kattentoilethuizen

Ze kunnen zelfreinigend met behulp van een zeef, die uitwerpselen vasthoudt, die u bedient met een externe zwengel. Er bestaat ook een rolsysteem, door het vuile strooisel te kantelen, wordt het gescheiden en hoef je het alleen maar weg te gooien. In een paar seconden is de volledige reiniging van de bak klaar!

Zie ook: Zelfreinigende toiletwoningen

Zie ook: Standaard toiletwoningen

Voordelen van het gebruik van een kattenbak en geen kattenbak

Kattenbakvulling vermijdt het vinden van strooisel of urinespatten buiten en het bevuilen van uw interieur. Op dezelfde manier bestaan er nu zelfreinigende toilethuizen en voorkomen ze dat u direct contact hebt met het strooisel, het verwijdert met de schop en dus hygiënischer bent. Daarnaast hebben de meeste kattenbakken filters en/of ventilatie die geuren opvangen.

Zie ook: De vergelijking van kattenbakken

Een toilethuis kopen belangrijke informatie

De meeste modellen zijn te vinden in dierenwinkels of op internetverkoopsites, waarop de voorraad voortdurend wordt vernieuwd. Deze items worden verkocht in reserveonderdelen, zorg er bij levering voor dat alles compleet is. Prijzen variëren van €40 tot €200.

Elke keer is er een link naar Amazon omdat het het platform is dat de beste prijzen biedt, snelle en vaak gratis levering maar ook de mogelijkheid om je product zonder rechtvaardiging gedurende 30 dagen te retourneren!

Bekijk alle producten op Amazon

U vindt er andere huizen zoals Savic’s Nestor toilethuis, de Jumbo, Oscar en Petmate producten en vele andere …