Vergelijking – Toilethuizen voor katten met handmatige reiniging


Zeer goed alternatief voor de klassieke open kattenbakken, eenvoudige toiletwoningen. We raden aan om uw kattenbak te vervangen door een kattentoilethuis om 2 redenen:

 • Vermindering van zwerfvuilgeuren.
 • Vermindering van zwerfvuil spatten overal.

En om u te helpen deze vervanging eenvoudig en snel te maken, presenteren we de beste modellen en de criteria om te respecteren om uw aankoop te optimaliseren, wat uiteindelijk heel eenvoudig is.

De beste handmatige reiniging van toilethuizen

Voor de behoeften van onze gidsen hebben we de meest interessante modellen onderzocht en gezocht, betrouwbaar maar ook tegen de juiste prijs. Kortom, goede producten die passen bij het advies dat wij geven over toiletwoningen.

Het Curver Toilethuis

Mooi zwart rotan en plastic huis is geschikt voor zowel kleine als grote interieurs. Het wordt geassocieerd met alle decoraties. Hygiënisch dankzij de lade waarin uitwerpselen en geagglomereerde urine worden ontvangen. Verwijder gewoon de lade en gooi de inhoud weg. Deze lade vermindert geuren die bovendien dankzij de deur vastzitten. De afmetingen zijn correct, zodat uw kat zich comfortabel voelt.

CatIt’s Jumbo Classic

Zoals de naam al doet vermoeden is dit toilethuis erg groot. Het herbergt verschillende katten of een grote kat zoals de Main coon. Met een grote deur die omhoog gaat, kan zowel uw kat zijn privacy behouden, maar ook tijd besparen voor het schoonmaken. Inderdaad, het is niet nodig om het toilethuis te demonteren om schoon te maken. Het filter bovenop helpt geuren vast te houden.

Catit Chat Jumbo Toiletry Huis

Bekijk meer in de winkel

CatIt jumbo plus en min

De meest

 • Groot en ruim
 • Handvat voor het dragen
 • Een koolstoffilter tegen geuren

De minnen

 • Vooral geschikt voor grote ruimtes en katten

Zie ook Beoordelingen

Vitakraft’s Kattenwoord

Dit speelse designhuis bestaat in 2 kleuren: blauw en paars. Het biedt alle verwachte functies, waaronder de schop geïntegreerd in het deksel. Met de schop bij de hand en het deksel dat kan worden verwijderd, wordt schoonmaken een detail. Bovendien vergemakkelijkt het materiaal het onderhoud ervan. Het ontwerp maakt het mogelijk om zich aan te passen aan elke kamer en het koolstoffilter op het deksel en de draaideur verminderen geuren.

Wat is het verschil tussen een zelfreinigend toilethuis en een eenvoudig toilethuis?

In tegenstelling tot de zelfreinigende die een systeem van scheiding van vervuild zwerfvuil heeft, heeft het eenvoudige toilethuis u en een schop nodig waarmee u het afval ophaalt. Sommige modellen zijn ontworpen met een lade waarin vuil afval wordt gedeponeerd, maar u zult dit werk nog steeds moeten doen.

Zie ook: Zelfreinigende toiletwoningen

Dingen om te controleren voordat u een eenvoudige versie van dit product koopt

Kitten en kattenbakNiet alle modellen komen noodzakelijkerwijs overeen met uw kat, daarom is het belangrijk om enkele punten te controleren voordat u koopt, zoals maat en vele anderen …

De grootte van het toilethuis zodat de kat ruimte heeft

Voordat u kiest, neemt u com inpte de grootte van uw kat. Afhankelijk van de morfologie vindt u huizen met een diepe lade of een hoog deksel dat ruimte laat.

Als je een Europese kat hebt, geen zorgen, onze goede oude kat gaat overal naartoe, aan de andere kant voor een Main Coon zal de Jumbo de rigueur zijn.

Het gemak van schoonmaken om te voorkomen dat u vies wordt

Ze zijn gemaakt van kunststof en daardoor makkelijk te onderhouden. Je kunt ook onderaan een zak plaatsen waarop het strooisel een geschikt karton bedekt. Elke week gooi je de tas weg.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken, u vindt hier een selectie.

De vorm om aan te passen aan uw interieur

De meest voorkomende is de rechthoekige. Een van de varianten van dit model is het koepelhuis met een afgerond deksel. U kunt meer futuristische vormen ontmoeten, ovaal of rond en driehoek zoals het volgende model om in uw kamer te passen.

Lees ook:   purina one kattenvoer

Nestor Corner de Savic het hoektoilethuis

Dankzij de driehoekige vorm bespaart dit toilethuis u ruimte. Met zijn grafische ontwerp en sobere kleuren past het in alle decors. Dankzij de intrekbare deur naar boven kunt u hem dagelijks schoonmaken. Voor de grote wekelijkse reiniging hoeft u alleen maar de 4 clips te verwijderen om de lade te verwijderen. Geuren worden verzacht door een koolstoffilter dat aan te raden is om regelmatig te verversen.

Savic Nestor Hoek

Bekijk meer in de winkel

Nestor Corner de Savic plus en min

De meest

 • Ruimtebesparend
 • Koolstoffilter
 • Onderhoudsgemak

De minnen

 • Lichtheid van kunststof
 • Ondiepe tank

Zie ook Beoordelingen

Het vermogen om geuren vast te houden om het huis niet te balsemen

Een goed huis bestaat uit koolstoffilters, te vernieuwen, of geurfilters. Bovendien, gesloten met een draaideur, houdt het dampen vast. Sommige modellen bevatten een luchtzuiveringssysteem, maar dit is veel zeldzamer en het effect is twijfelachtig.

Een toilethuis kopen belangrijke informatie

U vindt deze toiletwoningen tegen alle prijzen (20 tot 50 €) in dierenwinkels of gespecialiseerde of niet-gespecialiseerde websites, u heeft een ruime keuze. Bij levering is het echter raadzaam om te controleren of het artikel compleet is, in welk geval het wordt geruild.

Bekijk alle producten op Amazon

Daarom plaats ik elke keer een link naar voor een snelle en vaak gratis levering maar ook de mogelijkheid om je product zonder rechtvaardiging 30 dagen te retourneren!