De beste brokjes voor gesteriliseerde kat – Zorg voor uw gewicht


De gesteriliseerde kat is rustiger en meer sedentair dan een niet-gesteriliseerde kat, Het verbruikt daardoor veel minder energie.. Dat is de reden waarom als u uw gecastreerde kat voedt met normaal kattenvoer, het zeer waarschijnlijk is dat hij zijn lijn niet zal houden. Voor help uw kat zijn gewicht onder controle te houden, dus het wordt aanbevolen dat u brokjes gebruikt voor gesteriliseerde katten.

Er zijn allerlei soorten op de markt en het vinden van de brokjes die het meest geschikt zijn voor je haarbal zal geen gemakkelijke taak zijn. Echter Door te kiezen voor premium brokjes, weet je al zeker dat je het beste voor je kat biedt..

De selectie van de beste brokjes voor gesteriliseerde kat

Verctor-kleine-kat

Om het u gemakkelijker te maken, hebben we Zorgvuldig voor u geselecteerde goede brokjes voor gesteriliseerde katten, en we bieden u vervolgens enkele essentiële tips om uw kat goed te voeden.

De beste, premium brokjes

Om de ideale brokjes voor uw gesteriliseerde kat te vinden, moet u er rekening mee houden dat het een vleesetend dier is en wiens het natuurlijke dieet is dus het vlees (vlees of vis). Dus om het brokkendieet van uw kat zo natuurlijk mogelijk te laten zijn, moet u ervoor kiezen brokjes die voornamelijk bestaan uit vlees en/of vis, en met kwaliteitsingrediënten. Alleen premium brokmerken garanderen deze eisen.

➡️ Geniet van -5% op uw eerste bestelling dankzij de code Ultra5 ⬅️

Bosch Sanabelle Brokjes voor Gesteriliseerde Kat 2 kg

Bosch Sanabelle Brokjes voor Gesteriliseerde Kat 2 kg

Bosch Sanabelle Brokjes voor gesteriliseerde kat

Deze brok op basis van kip komt oorspronkelijk uit Duitsland en is speciaal ontworpen voor gecastreerde volwassen katten. Met zijn hoge vezelgehalte garandeert het een gevoel van verzadiging voor uw kat zonder risico op gewichtstoename, naast het vergemakkelijken van de spijsvertering. Dankzij de vele andere essentiële voedingsstoffen zorgt Bosch Sanabelle brokjes voor welzijn en optimale gezondheid voor uw kleine katachtige.

Andere merken brokjes voor gesteriliseerde katten

U vindt op de markt ook andere merken brokjes voor gecastreerde katten met een uitstekende reputatie bij consumenten. Maar die past niet in de categorie premium brokjes vanwege een sterke aanwezigheid van granen.

Ultima Kroketten voor gesteriliseerde kat met zalm - 3 kg

Ultima Kroketten voor gesteriliseerde kat met zalm – 3 kg

Ultima Brokken voor volwassen gesteriliseerde kat

Deze brokjes op basis van zalm bevatten weinig calorieën en vet en bevatten L-carnitine dat helpt bij het reguleren van het gewicht van uw gesteriliseerde kat van 1 tot 10 jaar oud. Met zijn optimale natriumgehalte helpt het de gevoelige urinewegen van uw gesteriliseerde kat in goede conditie te houden.

Purina One Speciale Gesteriliseerde Brokjes voor Volwassen Kat, 6Kg

Purina One Speciale Gesteriliseerde Brokjes voor Volwassen Kat, 6Kg

PURINA ONE Speciale Gesteriliseerde Kat

Gemaakt met geselecteerd rundvlees, zijn deze brokjes ontworpen om uw kat te helpen daarna een gezond metabolisme te behouden. castratie. Dankzij de geoptimaliseerde eiwit/vetverhouding, een uitgebalanceerd mineraalgehalte en de hoge kwaliteit van de ingrediënten, helpt Purina One Special Sterilized Cat Kibble het gewicht van uw gecastreerde kat onder controle te houden met behoud van zijn gezonde urinewegen.

Perfect Fit brokjes voor gesteriliseerde volwassen kat, rijk aan kip, 1 zak van 7kg

Perfect Fit brokjes voor gesteriliseerde volwassen kat, rijk aan kip, 1 zak van 7kg

Perfect passende volwassen gesteriliseerd

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw gecastreerde kat, heeft deze brok alleen voordelen voor zijn gezondheid: het versterken van de natuurlijke afweer, een gezond urinewegstelsel, een gezond spijsverteringsstelsel, een gezonde vacht en huid, een gezond gewicht en fysieke conditie, gezonde mondhygiëne, vitaliteit en behendigheid, en vele anderen.

PRO PLAN Gesteriliseerd - Rijk in Turkije - 10 KG - Brokjes voor volwassen kat

PRO PLAN Gesteriliseerd – Rijk in Turkije – 10 KG – Brokjes voor volwassen kat

Pro Plan Gesteriliseerd

Dankzij een balans tussen eiwitten, koolhydraten en vet helpt deze brok op basis van kalkoen uw gecastreerde kat een optimaal gewicht te behouden. Bovendien garandeert het met zijn antioxidanten, vetzuren en aminozuren en zijn lage mineraalgehalte de ijzergezondheid van uw lieve kat en beperkt het het risico op urinesteenvorming.

Eukanuba Kroket voor gesteriliseerde kat 1,5 kg

Eukanuba Kroket voor gesteriliseerde kat 1,5 kg

Eukanuba Kroket voor gesteriliseerde kat

Eukanuba brokjes voor gesteriliseerde katten ouder dan een jaar oud is gemaakt van kip en wordt voornamelijk gekenmerkt door een laag lipidengehalte (vet) en de L-carnitine die het bevat, om uw gesteriliseerde haarbal te helpen vet te verbranden. Kortom, het zorgt ervoor dat uw kat geen overgewicht heeft en voorziet hem van andere essentiële voedingsstoffen die goed zijn voor zijn algemene gezondheid.

Waarom hebben gesteriliseerde katten een goed dieet nodig?

Kattensteun op krabpaalDe gesteriliseerde kat is meer sedentair en besteedt veel minder energie dan een niet-gecastreerde kat, sterilisatie maakt ze luier. Bovendien Castratie zorgt voor een verstoring van zijn hormonale systeem, bijvoorbeeld het vergroten van hun hongergevoelens. Al deze factoren dwingen de gecastreerde kat om veel meer te eten., om veel calorieën op te slaan in de vorm van vet, en dus om aan te komen.

Lees ook:   Help katten ontspannen tijdens autoritten met deze tips

Het dieet dat is aangepast aan uw gesteriliseerde kat is dus het dieet dat hem beide zal brengen een gevoel van verzadiging snel en minder calorieën.

Omdat zijn urinewegen ook gevoeliger zijn na castratie, moeten zijn brokjes zo min mogelijk mineralen bevatten, om de vorming van stenen en waarschijnlijke urine- en nierziekten te voorkomen.

Wat u moet weten over kattenvoeding

Ondanks zijn domesticatie gedurende millennia, is de kat een strikte carnivoor gebleven zoals zijn voorouders. Voor een gezond dieet moeten de brokjes dus zoveel mogelijk dierlijke eiwitten (vlees, vis) en zo min mogelijk koolhydraten bevatten (granen, aardappelen, erwten …).

✅ Omdat de brokjes erg droog zijn, moet je een kom met water of een fontein met water beschikbaar stellen voor je kat wanneer je hem voedt. Een kat die niet genoeg water drinkt, heeft een grote kans op het ontwikkelen van stenen en urine- en nieraandoeningen.

Om meer te weten te komen over het voeren van de kat met droge voeding in alle stadia van zijn leven, kunt u doorgaan met deze artikelen: