De meest effectieve kattenurine shredders


De geur van kattenurine is bijzonder slecht en is bij sommige katten bijzonder hardnekkig te verwijderen. Of het nu een klein ongelukje incontinentie is of de kat is nog niet schoon, Slechte geuren van urine of dierlijke uitwerpselen worden snel omslachtig in een huis voor u en uw gasten. Een oplossing vernietigt de urinegeur van de kat.

Grijze kat op canapeHet eerste geloof, zoals ik, heb je waarschijnlijk de technieken van grootmoeder geprobeerd om de geur van kattenurine schoon te maken en te verwijderen. Maar snel als uw kat een van de katten is met koppige urine, Deze oplossingen witte azijn, zuiveringszout, water, citroensap of etherische olie niet meer volstaat.

De beste oplossing om snel te reageren en vermijd eventuele slechte geuren en hardnekkige vlekken, urinevernietigers voor katten Ontworpen met organische ingrediënten, waaronder enzymen en bacteriën om geen sporen achter te laten. De bekendste van hen zijn Urine Off en Odhora AirPump die veel worden gebruikt en geadviseerd door dierenartsen in de Verenigde Staten.

Om de beste urinegeurvernietigers voor katten te starten

Om u het beste advies te geven over Univers Chat, had ik de kans om met veel andere eigenaren te spreken. Ik heb ook veel onderzoek gedaan naar verschillende producten om de urinevernietiger te vinden die het beste werkt.

Lees ook:   De waarheid over Bengaalse katten: 10 essentiële dingen voordat je ze als huisdier neemt

Vooral voor een van mijn katten die echt last had van incontinentie en urineverlies.

In de onderstaande tabel heb ik geurvernietigers en vlekkenverwijderaar alleen producten van goede kwaliteit vermeld, voor hun effectiviteit en voor het welzijn van de kat. Veilig voor mens en dier! Ik heb een meegeleverde tips voor gebruik na de tafel.

Urine Off Stain remover en ontgeurende spray

Urine Off Stain remover en ontgeurende spray

Urine off – Urine nr. 1, verwijdert permanent geuren en vlekken op veel oppervlakken.

  • Werkt als een urinereiniger
  • Werkt als een geurvernietiger
  • Werkt als een vlekkenverwijderaar op droge urine
  • Veilig voor de kat

Opmerking: Directe links naar luchtverfrissers zijn altijd gericht aan Amazon, omdat ze gratis verzending bieden en u uw product een maand gratis kunt retourneren.

>> Bekijk andere geurvernietigers die beschikbaar zijn op Amazon<<

Hoe gebruik je een kattenplasvernietiger?

Je hebt waarschijnlijk gemerkt na de eerste ongelukken, urine laat sporen achter en een hardnekkige geur als gevolg van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de geur, als ze worden gedroogd, worden urinezuurkristallen gevormd.

In tegenstelling tot andere schoonmaakmiddelen zijn deze producten er om slechte geuren te vernietigen en kattenurine schoon te maken, niet alleen om de plaats waar de kat heeft geplast te ontgeuren. Verwijder ureum en urinezuur in de urine volledig.

  • Het eerste dat u moet doen, is snel handelen zodra u de plas van uw huisdier ontdekt, of het nu op meubels, beddengoed zoals de bank of het bed is. Begin met het deppen van de urine als deze vers is en gebruik geen andere reinigingsmiddelen of shampoos.
  • Test in alle gevallen voor stoffen op een verborgen oppervlak en controleer of het materiaal het product goed verdraagt.
Lees ook:   Voelen katten emoties zoals autisme?

Afhankelijk van het door urine bevlekte oppervlak:

Voor zachte oppervlakken zoals een bank, matras, lederen of suède stoffen. Week het met urine bevuilde oppervlak met de urineversnipperaar. Laat het minstens 30 minuten intrekken, afhankelijk van het product, u kunt het behandelde gebied spoelen met schoon water en drogen met een doek.

Voor harde oppervlakken zoals bankhout, parket en linoleum. Spuit royaal op het oppervlak en laat het inwerken en verwijder de rest met een doek of papieren handdoek voordat u spoelt met schoon water.

Voor al het textiel, dat in de wasmachine kan worden gedaan. Breng een beetje product direct aan op het plasgebied, laat een paar minuten staanutes stopte het vervolgens allemaal in de wasmachine.

Hoe lang mag de urineversnipperaar, reiniger of vlekkenverwijderaar?

Over het algemeen zijn urinevernietigers vrij snel effectief, met als minimum dat het product 30 minuten wordt aangebracht.

Dit kan vooral variëren in het geval van droge urine waar urinezuurkristallen zijn gevormd. Verleng vervolgens de reinigingstijd en aarzel niet om het product opnieuw aan te brengen als de vlek niet de eerste keer heeft gehandeld.

Welke oplossingen om op te treden tegen kattenurine?

Als uw kat regelmatig in het huis of appartement plast en niet in zijn kattenbak, moet u snel handelen en begrijpen wat er mis met hem is.

Het is nog steeds noodzakelijk om te begrijpen wat er mis is met uw kat. Waarom plast hij buiten zijn kattenbak? Is dit gedrag te wijten aan een gezondheidsprobleem of is het iets anders?

Voor deze Univers chat biedt u een gids met een case study om de symptomen van mogelijke aandoeningen te analyseren.

Lees ook:   clumps

Om verder te gaan in ons dossier over manieren om kattenplas te bestrijden

Univers Chat biedt u verschillende hulpmiddelen om u te helpen stoppen met incontinentie bij uw kat.