Oplossingen om de geur van kattenplas op beddengoed te verwijderen


Helaas gebeurt het heel vaak dat onze kleine haarballen losgaan op ons beddengoed, om te geloven dat het hun favoriete plek in huis is om hun kleine domheid te doen.

Raak niet in paniek als uw kat al op de stoffen van uw meubels heeft geplast, of het nu het bed in de slaapkamer is of het tapijt in de woonkamer, er is een oplossing voor elk type beddengoed. Het belangrijkste is om snel te handelen om de geur van kattenurine te verwijderen en te voorkomen dat deze wordt geïmpregneerd in de vezels, in het hout of elders.

Elk type beddengoed heeft een oplossing om de geur van urine te verwijderen

Wat belangrijk is om te doen, is om snel te handelen, zodat de geur van urine niet doordringt. Maar ook om het juiste product bij de hand te hebben als de kat opnieuw moet beginnen, is de makkelijkste manier om altijd een speciaal schoonmaakmiddel kattenplas bij de hand te hebben.

Hier zijn onze tips om te voorkomen dat de geur in uw stoffen impregneert, we hebben een gids gewijd die aan elk geval is aangepast.

Hoe de geur van urine op het bed en de matras te verwijderen

Hoe de geur van urine op de bank te verwijderen

Hoe de geur van urine op tapijten te verwijderen (zie de bed- en matrasgids)

Lees ook:   minis

Om verder te gaan in ons dossier over manieren om kattenplas te bestrijden

Univers Chat biedt u verschillende middelen, waaronder onze speciale vijl kattenurine en niet langer last van de incontinentie van uw kat.