De verschillende soorten kattenbomen – Hun onderscheid begrijpen


Op deze pagina kunt u begrijpen wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten krabpaal. Dit maakt het voor u gemakkelijker om Onderscheid maken tussen krabpaalcategorie.

Maar laten we beginnen met ons af te vragen of een type krabpaal niet meer geschikt is voor bepaalde soorten katten, om verder te gaan kunt u ons dossier over krabpalmen raadplegen.

Welk type krabpaal zal de kat het meest bevallen?

Siamese kat op krabpaalOnder de behoeften van de kat is een van hen essentieel, om zijn territorium te beheersen. Dit vertaalt zich in de praktijk voor uw kat die een observatiepunt nodig heeft voldoende duidelijk. De ideale krabpaal zal zeker een model zijn waarvan de hoogte belangrijk zal zijn, maar het moet overeenkomen met uw interieur, uw budget of het gedrag van uw kat.

Het gedrag van de algemene kat van de zal ook een factor zijn bij de keuze van het krabpaalmodel. Een verlegen kat zal graag een krabpaal houden die is uitgerust met hoge nissen, en een actieve kat zal van een boom met games en vele platforms houden.

In het algemeen Een boom moet voor de ontwikkeling van de kat, speelgoed, krabgebieden, platforms of nissen.

De verschillende maten van kattenbomen

De eerste classificatie van kattenbomen betreft verschillende maten, waaronder krabbomen van kleine tot grote maten.

  • Grote krabpalen : Een krabpaal wordt als groot beschouwd zodra de grootte van de boom groter is dan 1,6 meter hoog. Bekijk de verschillende grote krabpalmen.
  • Middelgrote krabbomen : Een krabpaal wordt als gemiddeld beschouwd zodra de grootte van de laatste tussen de 1 meter en 1,6 meter hoog is.
  • Kleine krabpalen : Een krabpaal wordt als klein beschouwd zodra de grootte van de laatste minder dan 1 meter hoog is. Bekijk de verschillende kleine krabpalmen.
Lees ook:   Katten en ringworm: essentiële informatie

Krabtorens

Katten moeten hun klauwen dagelijks doen, daarom is er een ander type meer bescheiden krabpaal met alleen een platform met een krabpaal, meestal sisal, de krabtorens.

Ontwerp of originele krabpalen

De krabpaal is een onderdeel van je interieur, het is onderdeel van je meubels. Daarom hebben fabrikanten echt gewerkt aan de stijl van kattenbomen door elk type aan te passen en ze heel origineel te maken, er zijn zelfs mooie kattenbomen.

Univers chat presenteert zeer originele en echt vriendelijke krabpaalmodellen voor uw interieur.

Om verder te gaan in ons krabpaalbestand

Als u verder wilt gaan in het onderzoeken of begrijpen van de behoeften van uw kat met betrekking tot kattenbomen, kunt u de andere pagina’s van ons bestand over kattenbomen raadplegen: