Graanvrije Kroketten, wat is het beste voor hem!


Voor je schattige kat, net als voor je kinderen, ben je op zoek naar het beste. Dit begint met een gezond, uitgebalanceerd en compleet dieet. Ondanks de domesticatie, De kat bleef een pure carnivoor zoals zijn wilde voorouders..

Niet alle brokjes zijn echter gelijk gemaakt en sommige, te rijk aan koolhydraten uit granen, hebben nogal schadelijke effecten op uw kat, zoals allergieën, obesitas en zelfs diabetes. Groothandel Graanvrije brokjes zijn het beste voor je kleine katachtige !

Om u te helpen de graanvrije brokjes te vinden die het meest geschikt zijn voor uw haarbal, bieden wij Een selectie van de beste graanvrije brokjes op de markt. Als je de voorkeur geeft aan biologische brokjes, hebben we ook aan jou gedacht.

De beste premium graanvrije brokjes

Gelukkige KatOmdat de kat een echte carnivoor is, bestaat zijn natuurlijke dieet voornamelijk uit vlees. Goud De meeste standaard brokjes voor katten bevatten een te hoog graangehalte, die helemaal niet geschikt is om de kat te voeren. Niet alleen is het lichaam van de kat niet in staat om granen goed te assimileren, maar ze kunnen ook ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, variërend van allergische reacties tot diabetes en obesitas.

Lees ook:   chloorhexidine kat

Je zult het begrepen hebben, brokjes met granen is slecht voor de gezondheid van kitty! Met andere woorden, om een optimale gezondheid te garanderen, moet u uw haarbal voeden met graanvrije brokjes. Merk op dat alleen premium brokmerken kwaliteit graanvrije brokjes garanderen met een hoog vleesgehalte.

Ultra Premium Direct brokjes

Gluten- en ontbijtgranenvrije, Ultra Premium Direct brokjes garanderen uw kat een adequaat dieet voor zijn carnivore dieet. Inderdaad, deze brokjes bestaan voor 70% uit vlees dat alle eiwitten levert die de kat nodig heeft en 30% groenten en fruit, voor een bijdrage van vezels en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van je kleine katachtige.

➡️ Haal zo snel mogelijk het meeste uit uw eerste bestelling ⬅️

Uiteindelijk is het zelfs gemakkelijk om promoties op hun site te vinden om toe te voegen tijdens uw aankoop.

Aanbevolen graanvrije brokmerken

Er zijn veel goede merken graanvrij kattenvoer, maar die vooral opvallen tussen de massa en dat we raden ten zeerste aan om True Instinct, Acana en Applaws en Ultra Premium Direct hierboven aan te bevelen.

True Instinct en het High Meat assortiment

Zonder granen, gluten, kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen bestaat deze brok voornamelijk uit kippenvlees, 75%, en bevat 25% fruit en groenten. Het garandeert een natuurlijk en gezond dieet voor je kleine katachtige. Bovendien is het rijk aan antioxidanten, zink en andere essentiële voedingsstoffen, die het natuurlijke afweersysteem van uw kat en zijn algemene gezondheid versterken.

True Instinct High Meat Adult - Nature's Variety - Volwassen kattenvoer met kip zonder been - 7kg

True Instinct High Meat Adult – Nature’s Variety – Volwassen kattenvoer met kip zonder been – 7kg

  • Energie voor een actief leven: voedsel met een hoog energie- en eiwitgehalte, geschikt voor een actieve levensstijl. Omega 3 en omega 6 essentiële vetzuren bevorderen de huidverzorging en vacht van uw volwassen kat.
  • Geschikt voor hondennatuur: recept gemaakt met een hoog vleesgehalte, zonder granen en met een laag koolhydraatgehalte (max. 20% ENA), om de instinctieve voeding van de hond te bevredigen.
  • Recept zonder granen of gluten: recept zonder granen, met aardappelen, erwten en kikkererwten, bronnen van licht verteerbare koolhydraten.
  • Beste metabolisme: recept met een hoog kippeneiwitgehalte vergezeld van gezonde groenten en fruit, wat het metabolisme verbetert en. Helpt de conditie en het massaal onderhoud te verbeterenusculair.
  • Gezond immuunsysteem: hoog gehalte aan antioxidanten (vitamine E, C, selenium), zink en eiwitten om een gezonde immuunfunctie te behouden.

Acana graanvrije brokjes

Verzonnen met scharrelkalkoen, zoetwatervis en bebroede eieren, biedt Acana graanvrije brokjes een premium vleesetend dieet voor je haarbal. Dankzij de essentiële sporenelementen, antioxidanten en andere voedingsstoffen die worden geleverd door de groenten en fruit die het bevat, verbetert deze brok de gezondheid en het algemene welzijn van uw lieve kat.

Lees ook:   golden grey kattenbakvulling

Graanvrije Applaws

Applaws graanvrije kroketten zijn meestal zalm en kip (84%). Zonder conserveermiddelen, smaakstoffen en kunstmatige kleurstoffen bevat deze brok ook groenten, natuurlijke extracten en probiotica, waardoor het een compleet en hypoallergeen voedsel is voor je kleine dier. Ze heeft alles in huis om je kat lang gezond te houden.

Applaws Cat Adult Dry Mix Kip en Zalm 2 kg

Applaws Cat Adult Dry Mix Kip en Zalm 2 kg

  • Al onze vissen worden gevangen in zeewater met behulp van dolfijnvriendelijke methoden; Onze kippen krijgen alleen biologisch voer en zijn volledig hormoonvrij
  • Elke keer dat je een doos applaws opent, begrijp je meteen waarom het er niet uitziet als een ander; Het bevat geen verborgen kunstmatige kleuren of smaakstoffen
  • Verkrijgbaar in zakken van 400g, 2 en 7,5kg – kip, kip met zalm daarnaast, kip met eend daarnaast, voor senior kat en kitten

Ga verder met biologisch en natuurlijk kattenvoer

De hierboven genoemde brokjes respecteren zeker het carnivorendieet van uw kat, maar bevatten niettemin industriële chemicaliën, die op de lange termijn toxische bijwerkingen kunnen hebben, zoals kanker en pathologieën van bepaalde organen. Kortom, deze brokjes zijn niet 100% natuurlijk ! Dus als je wilt het dieet van je haarbal is zo natuurlijk mogelijk En dat hij geniet van een optimale gezondheid, kies dan voor biologische brokjes.

Emmer van 5 kg biologische kroketten van vers vlees met gevogelte voor katten FR-BIO-10

Emmer van 5 kg biologische kroketten van vers vlees met gevogelte voor katten FR-BIO-10

Biologische verse vleeskroketten Balance &Instinct

Gemaakt van ingrediënten uit de biologische landbouw en 100% natuurlijk, bieden deze brokjes een rijk, uitgebalanceerd en absoluut gezond dieet voor uw kat. Hoewel het granen bevat, is het vleesgehalte (gevogelte, rundvlees, varkensvlees) zeer hoog en is het koolhydraatgehalte acceptabel. Het is niet nodig om u al zijn voordelen voor de algemene gezondheid van kitty te presenteren, dankzij al zijn essentiële voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong.

Nestor Bio - Biologische Kroketten voor Kat - 2kg

Nestor Bio – Biologische Kroketten voor Kat – 2kg

Nestor Bio Croquettes Bio voor Kat

Gastronomisch en natuurlijk biologisch, deze 100% Made in France brok heeft gevogelte, de belangrijkste bron van eiwitten, als basisingrediënt. Het bevat ook veel planten, om het welzijn van de kat te garanderen: inclusief een acceptabel niveau van granen (rijst, tarwe, gerst, maïs en lijnzaad), bronnen van vezels om de darmtransit te verbeteren, lijnzaad voor zijn vacht en gewrichten, of rozemarijn om zijn cellen te beschermen.

Yarrah Bio Graanvrije Kroketten voor Kat 800 g

Yarrah Bio Graanvrije Kroketten voor Kat 800 g

Yarrah Bio brokjes

Dit complete biologische recept op basis van kip en vis is ontworpen om zelfs de meest kieskeurige katten met spijsverteringsproblemen aan te spreken, omdat het geen spoor van granen bevat. De koolhydraatinname (die beperkt is) komt van erwten en aardappelen, die licht verteerbaar zijn door het lichaam van de kat.

Waarom zijn granen in het dieet van de kat een probleem?

Etan kattenT carnivoor, hun organisme heeft alleen vlees nodig en in mindere mate fruit en groenten in de maag van hun prooi. Voor zijn koolhydraatbehoeften heeft het lichaam van de kat het vermogen om eiwitten uit vlees in koolhydraten te synthetiseren. Groothandel het lichaam van de kat is niet aangepast aan koolhydraten uit planten zoals granen, erwten, aardappelen en andere zetmeelrijke voedingsmiddelen.

Lees ook:   purina one sterilcat 6 kg

En onder deze bronnen van koolhydraten, Granen zijn het minst verteerbare voedsel door katten, om nog maar te zwijgen van de vele gezondheidsproblemen die ze kunnen veroorzaken. Inderdaad, de consumptie van granen kan, naast het veroorzaken van spijsverteringsproblemen, allergische reacties bij uw kat veroorzaken. Bovendien, omdat granen een extra bron van koolhydraten bieden aan het lichaam van de kat, kan het gevoelig zijn voor obesitas en diabetes.

Hoe ziet goede brok eruit?

KattenbrokkenAllereerst, merk op dat de ideale brokjes, De perfecte brokjes bestaan niet. Ze hebben allemaal, wat ze ook mogen zijn, hun sterke en zwakke punten. Het is aan u om te evalueren en De juiste compromissen sluiten voor uw kat.

Wat u echter in gedachten moet houden, is dat een gezonde brok voor een volwassen kat ten minste 40% dierlijke eiwitten (uit vlees en vis), maximaal 20% koolhydraten (uit granen, erwten, aardappelen en andere zetmeelrijke voedingsmiddelen) moet bevatten. Hoe dichter het koolhydraatgehalte bij 0 ligt, hoe beter!), tussen 15 en 25% lipiden (bij voorkeur van dierlijke oorsprong) en een beperkt gehalte aan mineralen (calcium: tussen 1 en 3%, fosfor: 1%, magnesium: minder dan 0,1%), om nier- en urinewegproblemen voor uw lieve kat te voorkomen.

Om meer te weten te komen over het voeren van de kat met droge voeding in alle stadia van zijn leven, kunt u doorgaan met deze artikelen:

U zult bij elke aanbeveling zien dat graanvrije brokjes vooral worden aanbevolen, zelfs als we weten dat het perfecte dieet voor uw kat een goede prooi zou zijn gemaakt van vlees, bot en bloed.