Seresto Chat Collar Reviews – Informatie en tips


Als u op zoek bent naar een ongediertebestrijdingsproduct voor uw kat dat zowel eenvoudig te bedienen als zeer effectief is in termen van bescherming in de loop van de tijd, dan Een goede plaagkraag is wat je nodig hebt. Om uw zoekopdrachten te vereenvoudigen, we besloten om de Seresto-plaagkraag van Bayer van dichtbij te bekijken, beschouwd als een van de beste op de markt.

Seresto halsband antiparasitaire kat Kopen in apotheken

Seresto vlooien- en tekenhalsband voor katten

Gemaakt van een gepatenteerde polymeermatrix met zeer effectieve actieve ingrediënten zoals imidacloprid en flumethrin, is de Seresto-kraag bijzonder effectief tegen vlooien en teken. Inderdaad, zodra de halsband op de nek van uw kleine katachtige is geïnstalleerd, worden kleine hoeveelheden van deze actieve ingrediënten voortdurend verspreid op de huid van de kat, die ze absorberen. Imidacloprid beschermt uw kat gedurende 7 tot 8 maanden tegen volwassen larven en vlooien, terwijl flumethrin teken gedurende 8 maanden afstoot en elimineert.

Wat we keken naar op bayer’s Seresto ketting

Tijdens onze test van de Seresto kraag hebben we gecontroleerd of dit product Alle kwaliteiten van een goede ontwormingskraag, namelijk veilig voor de kat en foolproof efficiëntie. Inderdaad, een goede antiparasitaire halsband mag niet giftig zijn, mag de kat niet rommelig maken en moet vooral worden uitgerust met een anti-wurgapparaat.

Lees ook:   pluizenroller pro

En natuurlijk moet het zijn belangrijkste rol perfect vervullen: elimineren en effectief beschermen tegen externe parasieten zoals vlooien, teken en luizen, allemaal zonder bijwerkingen.

Is de Seresto plaaghalsband veilig?

Allereerst, weet dat Deze kraag is gemaakt van een gepatenteerde polymeermatrix en heeft een betrouwbaar anti-verstikkingsapparaat. Inderdaad, als uw kat ooit vastzit vanwege deze halsband, zal de eenvoudige kracht voldoende zijn om het apparaat te activeren, waardoor de halsband onmiddellijk wordt geopend.

Bovendien heeft de Seresto antiparasitaire kraag actieve ingrediënten geïntegreerd in zijn matrix, die zich voortdurend in kleine hoeveelheden verspreiden op de huid van uw kleine katachtige. Bij correct gebruik is het zonder bijwerkingen voor kitty.

Net als wij mensen hebben katten echter verschillende gevoeligheden., en sommigen kunnen allergische reacties ervaren bij het gebruik van dit product.

Dit is de reden waarom door deze ketting rond de klap van je kat te bevestigen, U moet eerst de bijsluiter lezen en controleren tijdens de eerste paar dagen van gebruik, om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn.

Is de Seresto antiparasitaire halsband effectief in het beschermen van de kat?

Met zijn actieve ingrediënten op basis van imidacloprid en flumethrin, de Seresto antiparasitaire kraag vervult een dubbele functie (preventie en eliminatie) en is zeer effectief tegen vlooien en teken.

Imidacloprid elimineert vlooien in minder dan 24 uur en flumethrin werkt tegen teken en roeit ze binnen 48 uur uit. En als klap op de vuurpijl, dankzij het ingenieuze diffusiesysteem, oefent deze halsband deze acaricide en afstotende werking uit tegen vlooien en luizen gedurende 7 tot 8 maanden.

Lees ook:   7 Waterliefhebbende Kattenrassen: Ontdek hun Aquatische Aard!

Koop een Seresto halsband voor uw kat

SERESTO Chat - Anti-Vlooien en Anti-Teken Halsband voor Katten

SERESTO Chat – Anti-Vlooien en Anti-Teken Halsband voor Katten

  • LANGDURIGE ANTIPARASITAIRE HALSBAND: Seresto beschermt uw kat tegen vlooien gedurende 7 tot 8 maanden en tot 8 maanden tegen teken. De Seresto antiparasitaire kraag wordt aanbevolen door dierenartsen.
  • CONTACT EFFICIËNTIE: Seresto werkt op parasieten nog voordat ze uw huisdier bijten / bijten, waardoor pijn, ongemak en stress worden vermeden. Seresto heeft een afstotende werking door teken af te weren die dicht bij uw huisdier komen.
  • UNIEKE TECHNOLOGIE: De Seresto-kraag geeft geleidelijk actieve ingrediënten af tijdens de behandeling en beschermt homogeen tegen het hoofd en naar de staart van uw kat

Goedkope Seresto ketting wees voorzichtig om naar de prijs te kijken

We kunnen u nooit genoeg vertellen, om het beste product te vinden dat er is, moet u zich niet alleen baseren op de prijs. Inderdaad, er zijn veel vervalsingen van deze ketting op de markt, en die worden meestal verkocht tegen een abnormaal lage prijs en op dubieuze platforms. De beste manier om te vinden de Seresto ketting tegen de beste prijs is om naar een officiële online apotheek zoals 1001pharmacies.com, of het zeer beroemde Amazon-platform te gaan.

Waar werkt de Seresto ketting tegen?

Rode kat buitenDe Seresto-halsband werkt voornamelijk tegen vlooienlarven, volwassen vlooien en teken. Dankzij de actieve ingrediënten, waaronder imidacloprid en flumethrin, elimineert deze halsband alle vlooien op het lichaam van uw kat in minder dan 24 uur en teken in maximaal 48 uur.

Hoe lang gaat een Seresto ketting mee?

Na het wegwerken van vlooien en teken van je kleine katachtige, de Seresto halsband biedt 7 tot 8 maanden bescherming tegen deze beestjes. Dit alles dankzij het diffusiesysteem voor actieve ingrediënten, geïntegreerd in de polymeermatrix.

Lees ook:   mylene schoonmaak

Tips voor gebruik voor deze ongediertebestrijding van Bayer

Het gebruik van dit product is heel eenvoudig. Het wordt gebruikt als een standaard kraag, wat betekent dat je het gewoon rond de nek van de kat moet bevestigen, te strak vermijden om het niet te wurgen (laat een ruimte van 2 vingers tussen de nek van de kat en de kraag). Om mogelijk ongemak voor de kat te voorkomen, wordt het echter sterk aanbevolen om de kraag ongeveer 48 uur in de open lucht te laten voordat u deze op uw kleine haarbal bevestigt.

Anti-vlooien- en equivalente anti-tekenontwormer

Andere antiparasitaire ontwormers zijn net zo effectief in het beschermen van uw kat tegen ongedierte dat hem ziek kan maken. Hieronder kunt u de mening en de beschrijving van andere alternatieve kattenontwormer raadplegen.