Kattenbrokken en waterdispenser: wat te kiezen?


Katten zijn goede brokjes eters maar ook kleine drinkers die hun rantsoenen beschikbaar moeten hebben. Om handmatige brokdispenser voor katten en waterfontein voor katten te combineren, zijn 2-in-1 distributeurs de beste kandidaten. Uw kat heeft op elk moment van de dag voer en water en zelfs terwijl u weg bent.

De selectie van brokjes en waterdispenser voor katten

Voor de behoeften van de site had ik de mogelijkheid om verschillende modellen van automatische en handmatige brokdispensers en waterfontein te testen, dus het is een product dat ik goed ken. Uiteindelijk heb ik alleen de 2-in-1 handmatige dispensers bewaard die me echt hebben gemarkeerd en die een bezoek waard zijn naar mijn mening.

Amazon Basics - Waterdispenser, Klein Model

Amazon Basics – Waterdispenser, Klein Model

 • Dit kleine model huisdier waterdispenser maakt gebruik van de zwaartekracht om een constante toevoer van vers drinkwater te garanderen; Ideaal voor katten en honden in huizen met een of meer huisdieren.
 • Zeer grote opening tank die tot 3,79 l water kan bevatten.
 • PP-basis; transparante PET-watertank, waarmee u het waterniveau in één oogopslag kunt controleren.
 • Handvat uitgesneden aan de zijkanten van de basis om gemakkelijk te worden opgetild; Antislip rubberen voetjes voor veilige positionering; eenvoudig te reinigen ontwerp; Alleen handen wassen.
 • Afmetingen 31,5 cm x 17,8 cm x 30,5 cm (L x B x H); weegt 0,45 kg.

Amazon Basics 11019 Voedseldispenser, Klein Model

Amazon Basics 11019 Voedseldispenser, Klein Model

 • Dit kleine model huisdiervoedingsdispenser gebruikt de zwaartekracht om een constante toevoer van droog huisdiervoer te garanderen; Ideaal voor katten en honden in huizen met een of meer huisdieren
 • Tank om voedsel op te slaan met een zeer grote opening en een verwijderbaar deksel; kan tot 2,72 kg droogvoer voor huisdieren bevatten
 • Bovenbedekking en PP-basis; transparante PET-voedseltank, waarmee u het niveau van voedsel in één oogopslag kunt controleren
 • Handvat uitgesneden aan de zijkanten van de basis om gemakkelijk te worden opgetild; Antislip rubberen voetjes voor veilige positionering; eenvoudig te reinigen ontwerp; Alleen handen wassen
 • Afmetingen 31,8 cm x 17,9 cm x 31 cm (L x B x H); weegt 0,4 kg

Opmerking: ik plaats je elke keer de links naar Amazon, omdat ze gratis verzending aanbieden en je je product een maand gratis kunt retourneren als het niet bij je past.

Lees ook:   Anim-Assur kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering

De brokjes en waterdispenser voor u en uw kat

Een 2-in-1 dispenser is zowel een accessoire voor uw kat als voor u, zijn welzijn en uw rust worden verlicht.

Het voordeel van de 2-in-1 dispenser voor de kat

Voor uw kat zijn brokjes en waterdispensers zowel een garantie voor regelmaat om te voeden als de bron van water die hij elke dag nodig heeft.

Het voordeel van de 2-in-1 verdeler voor u

De grootste voordelen zijn voor jullie meesters, Geen klusjes meer eten, vergeten de kat te voeren. U kunt ook een paar dagen vertrekken met de zekerheid dat de kat goed gevoed zal zijn.

Wat het meest opmerkelijk is in dit soort accessoires, is dat de kat stopt met het associëren van zijn meester met voedsel, je geniet alleen van hem voor de goede tijden.

Hoe gebruik je een 2-in-1 voedseldispenser?

De 2-in-1 dispensers die water en brokjes uitdelen zijn zeer eenvoudig te gebruiken, hun werking is zwaartekracht en vereist geen actie van uw kant anders dan vullen. Maar hier zijn enkele goede tips voor het gebruik van dit type apparaat.

Kattenvoer en waterdispensers: welke te kiezen?

Om een 2 in 1 verdeler voor kat te kiezen kunt u Raadpleeg mijn selectie Hoger, anders zijn hier enkele snelle punten om het juiste product te nemen.

Kwaliteit voor een goede brok en waterdispenser

Het volume van voedsel

Punt dat voor veel meesters het verschil kan maken, de capaciteit van de voedseltank. Deze capaciteit is direct afhankelijk van de tijd tussen twee vullingen, een aanwijzing voor de tijd die je hebt voor je afwezigheid bijvoorbeeld.

Lees ook:   Essentiële inzichten over het voordragen van katten: een overzicht

Bonus: Een speeltuin om voedsel uit te delen

De bonus van deze gids is een accessoire dat ik bij toeval ontdekte tijdens het ontwikkelen van deze site, een kattenspeelgoed dat Katten met overgewicht helpen rantsoeneren. Een speeltuin voor katten, een brokjes doolhof voor katten. Je voegt het brokrantsoen toe aan de tank en de kat laat het in zijn kom vallen.

Catit Senses Kattenvoer Doolhof

Catit Senses Kattenvoer Doolhof

 • Stimulatie van natuurlijk jachtgedrag. Materiaal: Kunststof
 • Nieuw en verbeterd ontwerp
 • 3 moeilijkheidsgraden
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Brede en duurzame basis zorgt voor superieure stabiliteit

Een zeer goede oplossing om te sporten met een kat met overgewicht. Voor een kat met overgewicht helpt dit accessoire hem met mate te eten en bevordert het een gezonde spijsvertering, het voorkomt dat hij te snel voedsel doorslikt.

Om verder te gaan in ons dossier van brokdistributeurs

Als u verder wilt gaan in het onderzoeken of begrijpen van de behoeften van uw kat met betrekking tot voedsel- en brokdispensers, kunt u de andere pagina’s van ons bestand over brokdispensers raadplegen.